| Προτάσεις για το φόρουμ | |
|
+33Eva-Maria Watson Snape Salazar Slytherin Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Josh Farro VampireArwen Elf in the forest Mia Melanie Hawkins Marlene McKinnon Ronerm Electra Black Camille Belcourt Bellatrix Lestrange Βασουλα Μαγισσουλα Mrs.Black Maria Lovegood Ethan Wate You-Know-Who 2411 cuthalion lefteris_98k Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Autumn Princess Scabior The Snatcher nektarios8 Fenrir Greyback Beedle The Bard Helga Hufflepuff Remus Lupin Perenelle Flamel Gellert Grindelwald Godric Gryffindor 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Ιουν 06, 2011 7:16 am | |
| Ή τουλάχιστον να γίνει ένα τόπικ στα Γραφεία Ενημερώσεων με το χάρτη, αν δεν γίνεται να μπει στο Ίντεξ... | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Ιουν 14, 2011 2:36 am | |
| | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Ιουν 14, 2011 2:40 am | |
| Αν έχει ξανασυζητηθεί, μου αρέσει πολύ η ιδέα και θα επιμείνω. Και η ονομασία και περιγραφή θα μπουν αυτά που είπες.
Υ.Γ. Τα τραπουλόχαρτο τα σπάει... | |
|
| |
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Ιουν 14, 2011 3:16 am | |
| Να σαι καλά.- Και θα το ήθελα πολύ να επιβλέπω εγώ την συγκεκριμένη ενότητα. Την κατασκευή της και τον συντονισμό της. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Ιουν 14, 2011 3:28 am | |
| Είσαι ευχαριστημένη αν είσαι υπεύθυνη εσύ και ο Ronerm που είναι ο Επιμελητής; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Ιουν 14, 2011 5:15 am | |
| Ναι ρε, πας καλά, τι νόμιζες θα ζητήσω, λουλούδια και ανθρακούχο νερό; :Ρ | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Ιουν 14, 2011 7:20 am | |
| Μιχάλη, το πρότεινα και εγώ στην Ο.Δ.Σ. και μου ειπαν οι περισσοτεροι πως δεν γινεται, δεν καταλαβαίνω τώρα πώς γίνεται. Τεσπα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Ιουν 14, 2011 8:44 am | |
| Γίνεται με πίεση και αν δείξουμε στην ΟΔΣ πως υπάρχει ήδη υλικό. Και χάνεϊ, δεν ήταν δική σου ιδέα, οπότε δεν την πρότεινες εσύ, απλά τη μετέφερες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Ιουν 14, 2011 9:03 am | |
| Καλά μωρέ επειδή μπέρδεψα το πρότεινα με μετάφερα;;; Βρε ουστ από δω χάμω! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιουν 15, 2011 5:40 am | |
| Σπαμμάρεις Πάνο.
Εγώ λοιπόν και αφού βρήσκω υπέροχη την ιδέα της Κωσταντίνας προτείνω να επεκταθεί αυτό σε όλους τους κοιτωνες. Υλικο υπάρχει άφθονο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Beedle The Bard στις Τετ Ιουν 15, 2011 12:40 pm, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιουν 15, 2011 6:10 am | |
| - Σπόιλερ:
Θα μου πεις εσύ, αν σπαμμάρω ΕΓΩ;
Κάτσε πρώτα να δημιουργηθεί στο Σλίθεριν, και μετά να επεκταθεί. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιουν 15, 2011 7:13 am | |
| Φυσικά την Κωνσταντίνα μπορώ να την βοηθήσω και εγώ με την οργάνωση της ενότητας την εύρεση υλικού και την τελική σύνθεση των κειμένων. - Σπόιλερ:
Καπαρώνω την Μπελατρίξ και τον Βόλντεμορτ (εννοώ μόνο εγώ θα τους επιβλέπω ) από τώρα!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιουν 15, 2011 12:05 pm | |
| Άλεξ, αν γίνει εσείς θα είστε οι συντονιστές. Αλλα αυτό δεν κολλάει εδώ. Πείτε τα με πμ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιουν 15, 2011 12:06 pm | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Σπαμμάρεις Πάνο.
Εγώ λοιπόν και αφού βρήσκω υπέροχη την ιδέα της Κωσταντίνας προτείνω να επεκταθεί αυτό σε όλους τους κουτωνες. Υλικο υπάρχει άφθονο. Η ιδέα της Κωνσταντίνας θα μείνει μόνο στο Σλίθεριν Οι υπόλοιποι κοιτώνες μπορείτε να βρείτε άλλα πράματα. Μίλησες με τον Νικόλα; Είχε μια πολύ καλή ιδέα για το Ράβενκλοου | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιουν 15, 2011 12:41 pm | |
| Εμ, ναι μιλησα...Οκ, όπως νομίζετε. Απο τη μια εχετε και δικιο....μπορουμε να σκεφτουμε και δικα μας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιουν 15, 2011 12:49 pm | |
| Απλά ας είναι κάτι μόνο του Σλίθεριν. Είναι το πιο σωστό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιουν 15, 2011 12:53 pm | |
| Παιδιά δεν νομίζω να μας πειράζει να το κάνουμε δημόσιο θέαμα ( ) αλλά περιμέντε λίγο να την φτιάξουν αυτοί που πρέπει, να στηθεί, να δημιουργηθούν τόπικς, και μετά να εξαπλωθεί και στους υπόλοιπους κοιτώνες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:01 pm | |
| Να προτείνω κάτι; Μερσί, θα προτείνω.
Μήπως να κάνουμε ένα δημοψήφησμα για να αφαιρεθεί επιτέλους αυτός ο ανούσιος κανόνας με τις συνεχείς δημοσιεύσεις στο Ζόνκο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:02 pm | |
| Ναι αλλά πολλά μέλη έχουν σαν μονο κινητρο να ποστάρουν εκεί για να αυξήσουν τα ποστς του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:04 pm | |
| Με το καλό. Αν θέλουν αυτό, με το καλό να το καταφέρουν. ΕΜείς να περνάμε καλά θέλουμε. Αν κάποιοι περνάνε καλά με τα Ζονκοπόστς, γιατί όχι; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:05 pm | |
| Δίκιο έχεις Προτεινε το στην Αίθουσά μας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:06 pm | |
| Βρε, δε διάβασες το πρώτο ποστ; Το θέμα είναι το δημοψήφισμα, και όχι η ξερή απόφαση του τημ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:13 pm | |
| Για να γίνει όμως δημοψήφισμα, πρέπει να το εγκρίνει και το μεγαλύτερο ποσοστό του τημ, άρα προτεινέ το | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:17 pm | |
| RED ALERT. Κόβουμε τη συζήτηση εδώ γιατί όπως πάμε θα εκθέσουμε τα περιεχόμενα του τημ σε δημόσια θέα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:42 pm | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Να προτείνω κάτι; Μερσί, θα προτείνω.
Μήπως να κάνουμε ένα δημοψήφησμα για να αφαιρεθεί επιτέλους αυτός ο ανούσιος κανόνας με τις συνεχείς δημοσιεύσεις στο Ζόνκο; Όχι ρε δεν θα προτείνεις. Εγώ ούτε δημοψήφισμα λέω, μια χαρά είναι η πρότασή σου | |
|
| |
| Προτάσεις για το φόρουμ | |
|