| Ζητώ σε Γάμο... | |
|
+23Hermione Jean Granger Damon Salvador Filius Flitwick Perenelle Flamel cuthalion Mia Melanie Hawkins anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Elf in the forest Vicky_Diggory Andromeda Black Sirius_Black Hermione Granger Βασουλα Μαγισσουλα Gellert Grindelwald Salazar Slytherin Εκάτη Bellatrix Lestrange Marlene McKinnon Electra Black Beedle The Bard Helga Hufflepuff Remus Lupin 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Φεβ 13, 2011 1:05 pm | |
| Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα καλύπτω! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Φεβ 13, 2011 1:06 pm | |
| Έλα να βλέπω και άλλες υποψήφιες!
Χαμηλά νομίζω βάζω τον πήχη...
| |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Φεβ 13, 2011 2:06 pm | |
| Μπορούμε να ζητάμε και άλλα μπακούρια απεγνωσμένα καποια αλλη μοναχικη ψυχη για να ειμαστε δυο ταπινα χαμομηλακια, αλλα οχι μονα τους, αλλα με παρεούλα Ή είναι αποκλυστικά δικο σου το τοπικ? - Σπόιλερ:
Μη με κραξετε επειτηδες εγινα Μανταρινακης
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 5:44 am | |
| Μπορείς να πεις και εσύ τον πόνο σου... Δήλωσε τις απαιτήσεις που έχεις από την τυχερή ...
και εάν μαζευτούν πολλοί απεγνωσμένοι, θα κάνουμε το Αγρότης Μόνος Ψάχνει... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 8:45 am | |
| Αγαπητά πλάσματα και άνθρωποι του μαγικού τούτου κόσμου. Η ζωή είναι μεγάλη, δεν ειναι μικρη όπως λένε κάποιοι, και επειδή δεν θέλω την περάσω μόνος μου με παρέα ένα ρεμάλι άνεργο λυκάνθρωπο και μερικά ακόμα ρημάδια της ζωης, ζητώ σε μαγικό γάμο όποια κοπέλα δέχεται να νυμφεφθεί εμένα, τον Beedle The Bard γνωστό και ως Ignotus Prewet, απόγονο της οικογένειας Prewet μέλος της διεθνούς συνομοσπωνδίας μάγων, πρώην μέλος του Τάγματος του Μερλιν (Οταν έφυγε ο Νταμπλντορ απο αργηχος με πεταξαν εξω), καθηγητης Βοτανολογίας του Χογκουαρτς, ανιχνευτής της ομάδας Ραβενκλοου, αποβληθής από τη σχολή μαγειας Μπομπατόν, ιδιοκτήτη του Φλορις και Μπλοτς στη Διαγωνιο Αλλέα, κατοχος του ποσού των 10 γαλέρων στην Γρινγκοτς και με υψηλες γνωριμιες. Η υποψήφια νύφη συνιστάται να πληρή τα παρακάτω κρητήρια. Οχι Καπνιστρια Οχι Σκουιμπ Οχι Ρατσιστρια Οχι αλκολικια Οχι κουμμουνιστρια (μέχρι αριστερη) Να μην ακούει Hip Hop Να μην ακουει σκυλάδικα Να μην ακούει λαϊκά με μπουζουκια, μπαγλαμαδες κ.τ.λ. Να ακούει αγγλικό ποπ και παλιο ροκ Να της αρεσουν τα ταξιδια Να μην φοβαται το αεροπλάνο ή τα σκουπόξυλα Να μιλαει καλα ελληνικα (και αγγλικα) Να ξέρει να κάνει ποδήλατο Να μη ειναι ψωνιο Να μην εχει ψηρες Να μην στελνει συνεχως μηνυματα Να μην ειναι μονιμως μουτρςμενη Να μην κοροϊδευει τους αλλους Μια μια παρακαλω | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 8:59 am | |
| Και να τα πληρούν το θέμα είναι να τις θέλετε εσείς... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 9:14 am | |
| E, εμεις βαζουμε αυτα που θελουμε. Οποιες τα πληρουν ας ερθουν για οντισιον | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 1:17 pm | |
| Επειδή ο Κόσμος των Μάγων το ζήτησε, και επειδή αυτές τις μέρες έχω φάει κόλλημα με ριάλιτιζ, το φόρουμ οργανώνει το δικό του Αγρότης Μόνος Ψάχνει...
Αναζητάμε:
- Μία παρουσιάστρια σε ρόλο Σίσσυς Χρηστίδου!
- Μερικούς
απεγνωσμένους, απελπισμένους και κατεστραμμένους
νέους, ωραίους και αισιόδοξους αγρότες να ξεκατινιαστούνβρουν τη τέλεια νύφη
- Μερικές ωραίες νεανίδες να παντρευτούν τους
χαραμοφάηδεςαγρότες μας
Από σήμερα και μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεχόμαστε τις αιτήσεις ...
Καλό ξεμάλλιασμα! | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 1:46 pm | |
| Εγω θελω παρουσιαστρια!!! πλιζ πλιζ πλιζ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 1:51 pm | |
| Δεχόμαστε μόνο ενργά μέλη | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 1:51 pm | |
| Φτου, με πρόλαβε η Όλγα | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 1:52 pm | |
| Και δεν ειμαι εγω ενεργο μελος? 100 ποστ ειχα χθες Θα ειμαι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 1:55 pm | |
| Θέλετε να γίνετε συμπαρουσιάστριες, ή να κάνουμε οντισιόν; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 1:56 pm | |
| Οχι δεν πειραζει Μαρινακι παρτο εσυ! Αλλαξα γνωμη θα παω για νυφη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Φεβ 14, 2011 1:57 pm | |
| οοοο... εκλεκτές παρουσίες θα έχουμε στις κατηγορίες τελικά... αποφασίστε...
Ποια παρουσιάστρια και ποια νύφη; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 6:24 am | |
| Μιχαλή σε προκαλώ σε μονομαχία για τη χήρα της Ολγας. Θα χυθει αίμα λυκάνθρωπου.... Η Μαρινα πιο πολύ θα το παίζει σε στυλ Ρουλα... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 9:01 am | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Αγαπητά πλάσματα και άνθρωποι του μαγικού τούτου κόσμου. Η ζωή είναι μεγάλη, δεν ειναι μικρη όπως λένε κάποιοι, και επειδή δεν θέλω την περάσω μόνος μου με παρέα ένα ρεμάλι άνεργο λυκάνθρωπο και μερικά ακόμα ρημάδια της ζωης, ζητώ σε μαγικό γάμο όποια κοπέλα δέχεται να νυμφεφθεί εμένα, τον Beedle The Bard γνωστό και ως Ignotus Prewet, απόγονο της οικογένειας Prewet μέλος της διεθνούς συνομοσπωνδίας μάγων, πρώην μέλος του Τάγματος του Μερλιν (Οταν έφυγε ο Νταμπλντορ απο αργηχος με πεταξαν εξω), καθηγητης Βοτανολογίας του Χογκουαρτς, ανιχνευτής της ομάδας Ραβενκλοου, αποβληθής από τη σχολή μαγειας Μπομπατόν, ιδιοκτήτη του Φλορις και Μπλοτς στη Διαγωνιο Αλλέα, κατοχος του ποσού των 10 γαλέρων στην Γρινγκοτς και με υψηλες γνωριμιες.
Η υποψήφια νύφη συνιστάται να πληρή τα παρακάτω κρητήρια.
Οχι Καπνιστρια Οχι Σκουιμπ Οχι Ρατσιστρια Οχι αλκολικια Οχι κουμμουνιστρια (μέχρι αριστερη) Να μην ακούει Hip Hop Να μην ακουει σκυλάδικα Να μην ακούει λαϊκά με μπουζουκια, μπαγλαμαδες κ.τ.λ. Να ακούει αγγλικό ποπ και παλιο ροκ Να της αρεσουν τα ταξιδια Να μην φοβαται το αεροπλάνο ή τα σκουπόξυλα Να μιλαει καλα ελληνικα (και αγγλικα) Να ξέρει να κάνει ποδήλατο Να μη ειναι ψωνιο Να μην εχει ψηρες Να μην στελνει συνεχως μηνυματα Να μην ειναι μονιμως μουτρςμενη Να μην κοροϊδευει τους αλλους
Μια μια παρακαλω Και τα δικά σου πιστεύω ότι τα πληρώ εκτός από ένα! (το ποδήλατο! ) | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 11:37 am | |
| χαχαχαχαχα εγώ δεν τηρώ σχεδόν τίποτα από αυτά!!!χαχαχαχαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 11:40 am | |
| Γιατί ρε;
Τόσο ανοικοκύρευτες Μάγισσες είστες; | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 11:40 am | |
| Εσείς είστε απαιτητικοί! Εγώ τηρώ του Σαράντη | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 11:43 am | |
| χαχαχαχαχ εγώ το μη καπνίστρια το έχω για την μουσική αφήστε το(τελείως ανάποδα)! και είμαι ψώνιο(τουλάχιστον το παραδέχομαι) τι να κάνω! άμα θέλετε δεν θα παρακαλάμε κιόλας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 11:44 am | |
| Γιατί ρε; Απ' τα δικά μου ποιο είναι δύσκολο;
Ο Χατζηγιάννης;
_____
Ελπίδα εμείς δε λέμε όχι! Αν θέλετε, σας δεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες! | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 11:49 am | |
| Ναι...βασικά εγώ προσωπικά παλιά άκουγα...τώρα δε μ'αρέσει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Electra Black στις Τρι Φεβ 15, 2011 11:49 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 15, 2011 11:49 am | |
| χα!όχι αυτό εντάξη το τηρώ! με εξέρεση μόνο κάποια τραγούδια του παλιά που μου αρέσουν είμαι Γαύρος! δεν είμαι ομοφυλόφιλη! χαχαχαχαχαχα τα άλλα τα ψηλό έχω εκτώς το ρατσίστρια σε κάποια θέματα είμαι! | |
|
| |
| Ζητώ σε Γάμο... | |
|