| Ζητώ σε Γάμο... | |
|
+23Hermione Jean Granger Damon Salvador Filius Flitwick Perenelle Flamel cuthalion Mia Melanie Hawkins anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Elf in the forest Vicky_Diggory Andromeda Black Sirius_Black Hermione Granger Βασουλα Μαγισσουλα Gellert Grindelwald Salazar Slytherin Εκάτη Bellatrix Lestrange Marlene McKinnon Electra Black Beedle The Bard Helga Hufflepuff Remus Lupin 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Αυγ 24, 2011 6:57 am | |
| Και τώρα που ξεμπέρδεψα με το κλάμπ ορίστε το βιογραφικό μου. Είμαι απ'τα κορίτσια που συμμαζέυουν αρκεί να μην είναι χαλια ψυχολογικά,είμαι γυμνασμένη,δεν πρόκειται να καθαρίζω[αν και τώρα όλημερίς και οληνυχτίς αυτό κάνω],κάνω αγριο φ*κ* φ*κ*,κάνω ωραίες πλάκες και δώρα,παίζω κιθάρα και μπορώ να προδαρμοστώ σε οποιονδήποτε τρόπο ζωής.Αυτά ακούω υποψήφιους;, - Σπόιλερ:
Πάνο βοήθα και εσύ τη κατάσταση...Γιατί μόνη μου δνε πρόκειται να βρω γαμπρό,
- Σπόιλερ:
Το δευτερο σποιιλερ είναι αποκλιστηκα για την Όλγα
- Σπόιλερ:
Όλγα σε λίγο να ξεκινήσεις να ψάχνεις αντικαταστάτρια.Είδες τι μου έκανε εμένα η Eilen ;Με έβαλε να φυλάω το κλαμπ και πήρε μια ζαρά έφτιξε τη ζωούλα της και κουμπάρα βρήκε και εγώ έπιασα αράχνες!Ελά τι να σου πω εσύ ε'ισαι και ετυχισμένο μπακούρι μπορεί να μείνεις για καμιά βδομάδα.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maria Sunfit στις Τετ Ιουν 20, 2012 11:57 am, 1 φορά | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Αυγ 24, 2011 7:03 am | |
| χαχαχαχα!!! Λες ε? Μπαα, θα φέρω εγώ μέλη στο κλαμπ, θα το κάνω σούπερ ντούπερ | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Αυγ 24, 2011 7:06 am | |
| ^Γιατί παιδί μου ;!Τα διώξεις θέλουμε,να βοευτούμε όλοι! | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Αυγ 24, 2011 12:22 pm | |
| Κι εγώ που θέλω να φύγω δε μ'αφήνετε γιατί δε σας κάνει άτομο εκτός του φόρουμ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Αυγ 24, 2011 12:37 pm | |
| | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Αυγ 24, 2011 12:39 pm | |
| Μπορώ να παραμείνω επίτιμο μέλος παρακαλώ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Αυγ 24, 2011 12:43 pm | |
| Στο σύλλογο;Άνοιξα ανάλογο τοπικ πάμε να τα πούμε εκεί.... Εδώ..https://potterland.forummotion.com/t1897-topic | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Δευ Ιουν 11, 2012 8:57 am | |
| Πω πω..νέκρα και δω..τι στο καλό ούτε ένας γάμος βρε παιδιά;;;Έτσι για αλλαγή - Σπόιλερ:
Και εμένα ακόμα να με πάρει κάποιος Τι στο δι@ολο τι κάνω λάθος;
| |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Οκτ 13, 2013 1:13 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τρι Φεβ 11, 2014 11:59 am | |
| εεεεεεεεεεμ! αν βρει καπιον :Όχι φαν ποπ μουσικής γραψε μου! (μια καρτουλα που να λεει ''πριτς κοκο! τη βρηκε!'' | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| |
| |
| Ζητώ σε Γάμο... | |
|