| Ανεξήγητα φαινόμενα | |
|
+16Narcissa Black Evilittled3vil Martha_Loves_Ron ntan Hermione Jean Granger Vicky_Diggory Albus P.W.B. Dumbledore Marlene McKinnon Scabior The Snatcher Beedle The Bard happy poster Albus Dumbledore Helga Hufflepuff Elf in the forest Autumn Princess Godric Gryffindor 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Ανεξήγητα φαινόμενα Πεμ Ιουλ 01, 2010 5:53 am | |
| Ο τίτλος του Τοπικ τα λέει όλα.
Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτά;
- Σπόιλερ:
Όποιος θέλει ας αναφέρει δύο-τρία.
| |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τετ Οκτ 20, 2010 11:28 am | |
| Ενα ανεξηγητο φαινομενο ειναι το τριγωνο των βερμουδων...Παντα θελω να μαθαινω περισσοτερα γι'αυτο. Αυτα τα ανεξηγητα φαινομενα με ελκυουν! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τρι Νοε 02, 2010 11:43 am | |
| κι εμενα ιδιαιτερα αυτο με την πομπιια | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τρι Νοε 02, 2010 12:51 pm | |
| Και εμένα με ελκύουν,αλλά δεν ξέρω πως να μάθω περισσότερα πράγματα γι' αυτά... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τετ Νοε 03, 2010 6:08 am | |
| Στο ιντερνετ...Αλλα ποιος καθεται να διαβαζει ολοκληρες κειμεναρες στα αγγλικα...... | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Σαβ Ιαν 22, 2011 7:03 am | |
| Κι εμένα με προσελκύουν.Ένα παράξενο φαινόμενο είναι το Τρίγωνο των Βερμούδων | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Σαβ Ιαν 22, 2011 9:36 am | |
| Από τα αγαπημένα μου! Και θέλω να μάθω περισσότερα! | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Σαβ Ιαν 22, 2011 10:00 am | |
| Κι εγω ασχολουμαι με την υποθεση αυτη
| |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τρι Ιαν 25, 2011 7:08 am | |
| Και εμενα μου αρεσουν τα ανεξηγητα φαινομενα αλλα για ιδεολογικους λογους και οχι επειδη εχω τις οποιες υποψιες πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι ανεξηγητο. Υπαρχει μια εξηγηση ακομα και αν δεν γινεταια κατανοητη απο τους ανθρωπους | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Δευ Ιαν 31, 2011 1:27 pm | |
| εμενα δεν μου αρεσουν πολυ.. γιατι ξερω οτι πισω απο το ανεξηγητο μπορει να υπαρχει κατι αλλο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τρι Φεβ 01, 2011 6:17 am | |
| - Ignotus Prewett έγραψε:
- Και εμενα μου αρεσουν τα ανεξηγητα φαινομενα αλλα για ιδεολογικους λογους και οχι επειδη εχω τις οποιες υποψιες πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι ανεξηγητο. Υπαρχει μια εξηγηση ακομα και αν δεν γινεταια κατανοητη απο τους ανθρωπους
Συμφωνώ. Σε όλα υπάρχει μια εξήγηγηση το ότι εμείς δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε είναι άλλο θέμα. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τρι Φεβ 01, 2011 1:08 pm | |
| ναι.. τις πιο πολλες φορες ..καποιες ομως οχι.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Πεμ Φεβ 03, 2011 3:28 am | |
| Ποτε δεν μπορεισ να ξερεις. Ισως και να εχεις δικιο, αλλα αφου ετσι κι αλλιως δεν μπορουμε να κατανοησουμε τις περισσοτερες εξηγησεις δεν μπορουμε να ξερουμε και το τι υπαρχει και τι οχι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Πεμ Φεβ 03, 2011 5:05 am | |
| σωστη αποψη...αλλα πολλες φορες υπαρχουνε και διαφορες φωτογραφιες..που δειχνουν αυτα για τα οποια μιλαμε.. | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Σαβ Φεβ 12, 2011 2:03 pm | |
| Καποια φαινομενα ισως ειναι καλυτερα να μενουν ανεξηγητα, αλλωστε αυτη ειναι και η μαγεια τους!
Και ισως αν μαθαιναμε την αληθεια για αυτα να μας τρομαζε ή να εχαναν το γοητρο τους. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Κυρ Φεβ 13, 2011 2:01 am | |
| Aυτο ειναι σίγουρο, αλλα ο άνθρωπος έχει το μικρόβιο της περιέργειας και αν του κατσικωθεί κάτι στο μυαλό ψάχνει να βρει την αλήθεια | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Κυρ Μαρ 06, 2011 8:23 am | |
| το φαινομενο του θερμοκηπιου.πώς γινεται μετα απο τοσες παρατηρησεις οι ανθρωποι να συνεχιζουν να μολυνουν το περιβαλλον; | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Σαβ Απρ 23, 2011 6:33 am | |
| ενδιαφέρον! υπάρχουν πολλά ζητήματα που με ενδιαφέρουν πάρα πολύ!! και έχω σχετικά videos αλλά το θέμα είναι πότε θα στρωθώ να τα δω να μου φύγει η απορία!!
| |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τετ Αυγ 31, 2011 3:40 pm | |
| ασχολούμαι κατά καιρούς,μου κινούν την περιέργεια. αλλά αναρωτιέμαι αν κάποιες φορές κρύβονται συμφέροντα από πίσω.. | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Κυρ Δεκ 11, 2011 10:14 am | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τετ Ιαν 04, 2012 1:01 am | |
| οπως λεω σε ολους στους οποιους με ρωτανε ή οπως γραφω σε τετοιου ειδους τοπικ... κατα τη γνωμη μου ..δεν υπαρχουν ανεξηγητα φενομαινα μπορει καποιοι ανθρωποι για παραδειγμα να ξερουν την εξηγηση για το τριγωνο των βερμουδων απλως να μην το εχουν πει στους επιστημονες ακομα...ή να τους το εχουν πει και αυτοι να τους θεωρουν τρελουςς... Εγώ έχω ακουσει μια θεωρια για το τριγωνο των βερμουδων που λεει οτι μαγικα πλασματα κρυβονται κατο απο τις ακτες του τριγωνου και οποιο οχημα βλεπουν ( αεροπλανο,ελικοπτερα κτλ.) το περνανε για επιθεσηη και του επιτηθονται... στην αρχη αυτη η θεωρια μου φανηκε εντελως κουλη αλλα μετα σκεφτηκα οτι ισως αυτη να ειναι η απαντηση στο φενομαινο που αποασχολει τους ανθρωπους ολο και περισσοτερο σημερα! | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Τρι Μάης 15, 2012 10:45 am | |
| κοίτα πάντα υπάρχουν φαινόμενα που είναι πέρα από την φαντασία ενός ανθρώπου! που είναι αδύνατον για αυτόν να τα ερμηνεύσει! το τρίγωνο των Βερμούδων είναι ένα από αυτα... | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Παρ Ιουν 08, 2012 5:50 am | |
| Εχω περάσει ώρες κοιτάζοντες θεωρίες στο Internet για διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα.Αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλω να μάθω την εξήγηση γιατί τότε η υπόθεση χάνει την γοητεία της.Άλλωστε κάποια πράγματα ίσως είναι καλύτερα να παραμένουν ανεξήγητα | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Σαβ Ιουν 09, 2012 2:36 am | |
| Μην μου θυμίζετε το Τρίγωνο των Βερμούδων Πριν κάτι χρόνια είχαμε πάει για την Πρωτοχρονιά στην Νέα Υόρκη (όσο περίεργο και να φαίνεται) Και όταν περνούσαμε πάνω από το πασίγνωστο τρίγωνο λοιπόν άρχισαν κάτι αναταράξεις...Πραγματικά νόμιζα ότι πάει..θα πεθάνουμε! Ακόμα το σκέφτομαι και φοβάμαι!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεξήγητα φαινόμενα Κυρ Ιουν 10, 2012 1:31 am | |
| - Marlene McKinnon έγραψε:
- Καποια φαινομενα ισως ειναι καλυτερα να μενουν ανεξηγητα,
αλλωστε αυτη ειναι και η μαγεια τους!
Και ισως αν μαθαιναμε την αληθεια για αυτα να μας τρομαζε ή να εχαναν το γοητρο τους. Άλλωστε αν τα ξέρεμε όλα δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον στη ζωή μας | |
|
| |
| Ανεξήγητα φαινόμενα | |
|