| Παράξενα φαινόμενα γύρω μας | |
|
+15Eva-Maria Watson Josh Farro ZoeSafira AvadaKedavra Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Beedle The Bard nektarios8 happy poster Albus Dumbledore Scabior The Snatcher salazar basilisk Godric Gryffindor 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Πεμ Ιουλ 01, 2010 6:05 am | |
| Σου έχει συμβεί κάτι παράξενο που όπου δεν μπορούσες να το εξηγήσεις;
Εδώ μπορείς να διηγηθείς ότι παράξενο σου έχει συμβεί και να σου πούμε την γνώμη μας.
| |
|
| |
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Τρι Ιαν 11, 2011 10:26 am | |
| δεν μου εχει συμβει τιποτα ιδιετερο........... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Πεμ Ιαν 13, 2011 9:57 am | |
| πολλα και διαφορα..................................................... | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Σαβ Ιαν 22, 2011 6:06 am | |
| Στην μητέρα μου.Είχε δει την Παναγία... | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Δευ Ιαν 24, 2011 9:38 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Δευ Ιαν 24, 2011 11:15 am | |
| | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Τρι Ιαν 25, 2011 4:05 am | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Τρι Ιαν 25, 2011 7:27 am | |
| ΜΙα ωραια πρωια ημουν με τα ξαδελφια μου σπιτι μου και στο γραφειο του ο μπαμπας μου ειχε αφησει εναν καινουργια αφρο ξυρισματος. Δεν ξερω πως, αλλα οταν ηρθε ανακαλυψε οτι το μισω σαλονι ηταν πασαλιμενο με αφρο, φρεσκο, ενω εμεις δεν ειχαμε κανει τιποτα....Δεν ξερω τι να υποθεσω. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Παρ Ιαν 28, 2011 6:28 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Κυρ Ιαν 30, 2011 12:16 pm | |
| Οχι ρε, σοβαρα μιλαω. Ακομα το ψαχνω. Ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως γεμισε αφρο ξυρισματος το χαλι και οι καρεκλες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Δευ Ιαν 31, 2011 1:17 pm | |
| αληθεια .?ναι ειναι υποπτο αλλα δεν παυει να ειναι και συμπτωση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Πεμ Φεβ 03, 2011 3:38 am | |
| Τι εννοεις να ειναι συμπτωση? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Πεμ Φεβ 03, 2011 5:01 am | |
| εννοω μπορει καταλαθος να το εκαναν οι γονεις σου.. αλλα να μην το πηραν χαμπαρι.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Πεμ Φεβ 03, 2011 5:47 am | |
| Οχι, ελυπαν εκεινη την ωρα. | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Κυρ Μαρ 06, 2011 8:25 am | |
| εισαι σιγουρος πως δν το εκανε καποιος φιλος σου;μπορει να πηγε στην τουαλετα και να το εκανε για να σπασει πλακα μολις ειδε τον αφρο... | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Παρ Μάης 13, 2011 5:41 am | |
| δεν υπάρχει τίποτα υπερφυσικό απλά υπάρχουν πράματα και καταστάσεις πρωτόγνορες για τον ανθρώπινο εγκέφαλο | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Τρι Ιουλ 12, 2011 1:36 am | |
| Εμένα δεν μου έχει συμβει τίποτα το τόσο [παράξενο πια.... | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Τετ Αυγ 31, 2011 4:17 pm | |
| Στη μάνα μου έχει συμβεί.Όταν ήταν μικρή και πέθανε η γιαγιά της,το βράδυ έμειναν σπίτι της.Ενώ τα πάντα ήταν κλειστά ένιωσαν ξαφνικά ένα ρεύμα που σταμάτησε γρήγορα. Και πρόσφατα κοιμόταν στο σπίτι της ξαδέρφης της (κι αυτή έχει πεθάνει) στο κρεβάτι που κοιμόνταν μαζί και ένιωθε να τη γαργαλάει όπως το έκανε εκείνη.Και μόλις της είπε να σταματήσει δεν ένιωσε τίποτα άλλο. Δεν ξέρω πως να τα εξηγήσω.. | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Δευ Σεπ 05, 2011 2:54 am | |
| Το μόνο που είναι λίγο περίεργο και πρέπει να έχει συμβεί σε όλους μας είναι το Dejavu,και όχι το τραγούδι της Inna,το ότι νιώθεις ότι έχεις ζήσει την ίδια στιγμή ξανά! | |
|
| |
ZoeSafira Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Παρ Σεπ 09, 2011 2:17 pm | |
| Ναι αυτό και σε 'μένα έχει τύχει.Και σε πολλούς.. | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Παρ Σεπ 16, 2011 4:15 am | |
| Ναι το ξέρω Εγώ όταν το παθαίνω φωνάζω "λαλαλαλα" για να το αλλάξω | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Σαβ Οκτ 15, 2011 10:09 am | |
| Όταν νομίζω ότι έχω φαντάσματα γύρω μου τραγουδάω. | |
|
| |
Eva-Maria Watson Τριτοετής
Posts : 111 Join Date : 15/11/2011 Age : 27 Place : Σαλαμίνα :/
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Πεμ Νοε 24, 2011 8:50 am | |
| Ααα Τζέο μ κ εγώ το κάνω αυτό καμιά φορά..!! Ή ανάβω τα φώτα(αν είναι σβηστά και είναι σκοτάδι) | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Τρι Ιαν 17, 2012 6:06 am | |
| εγω καμια φορα οταν ειμαι μονη μου στο σπιτι και νιωθω οτι υπαρχουν φαντασματα διπλα μου, βαζω ακουστικα και ακουω μουσικη ή βγαινω στο μπαλκονι... το δευτερο ειναι καπως ελεος αλλα για καποιο λογο νιωθω πιο ασφαλεις στο μπαλκονι... | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράξενα φαινόμενα γύρω μας Τετ Ιαν 18, 2012 11:04 am | |
| Εμένα κάτι παράξενο που μου έχει συμβεί και μου έχει συμβεί δύο φορές νομίζω, είναι ότι ένα βράδυ ενώ κοιμόμουν ένιωσα κάποιον να μου ακουμπάει το πόδι. Αλλά ήμουν μπρούμυτα και δεν μπορούσα να δω τίποτα ήμουν και μισοκοιμησμένη, το μόνο που είδα ήταν μια φιγούρα και σκέφτηκα ότι θα είναι ο πατέρας μου...αλλά το πρωί τους ρώτησα όλους αν είχε έρθει κανείς στο δωμάτιό μου μου είπαν όχι.. | |
|
| |
| Παράξενα φαινόμενα γύρω μας | |
|