| Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς | |
|
+13The Pureblood Prince Narcissa Black Mia Melanie Hawkins Alastor Mounti Bella lestrange Perenelle Flamel rose weasley Filius Flitwick Vicky_Diggory cuthalion Albus P.W.B. Dumbledore Beedle The Bard Remus Lupin 17 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Σαβ Μαρ 19, 2011 10:48 am | |
| Εγώ προσωπικά ( πιστεύω όμως και πως πολλοί άλλοι έχουν ονειρευτεί κάτι παρόμοιο ) έχω σκεφτεί πολλές φορές τον εαυτό μου να πολεμά στην Μάχη του Χόγκουαρτς.
Θα ήμουν με το Τάγμα του Φοίνικα, θα πολεμούσα σε δυάδα με τον Ρέμους Λούπιν και θα εξαπολύαμε ξόρκια ενάντια σε όσους Θανατοφάγους συναντούσαμε.
Διάσημα θύματά μου θα ήταν ο Φένριρ Γκρέιμπακ, ο Αύγουστος Ρούκγουντ και η Μπέλλατριξ θα έτρωγε δύο τρία ξόρκια σύγχησης...
Εσείς ποια θέση θα είχατε στη Μάχη του Χόγκουαρτς; Μονομάχος, παρατηρητής, δημοσιογράφος;
Ποια θα ήταν τα σημαντικά επιτεύγματά σας απέναντι σε άλλους μάγους; | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Κυρ Μαρ 20, 2011 10:27 am | |
| ΤΕΛΕΙΟ τοπικ.
Εγω θα ήμουν μαλλον με τη συνκοιτωνίτισσά μου την Λούνα ή μπορει και οχι. Αναλογα τι θα μου τύχαινε. Μπορει να βοηθουσα τον Φλίτγουικ ή και γιατι όχι, να ημουν με τον Ρον και την Ερμιονη. Θα ήθελα να φαω κανα 2 Θανατοφαγους και θα εκανα οτι μπορω για να σκοτωσω τον Γρειμπακ ενω οταν θα πεθαινε η Μπελατριξ, το μονο που θα μπορουσα να κανω ειναι να κραταω την ανασα μου | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Δευ Μαρ 21, 2011 6:30 am | |
| θα πολεμουσα μαζι με τον ρον και την ερμιονη με λυσσα εφοσον θα ειχε πεθανει ο χαρι,θα εξαπελυα το Tarantallegra στην Μπελλα,στον Φενριρ την βασανιστικη καταρα,το Stupefy σε αλλους θανατοφαγους...Επισης θα μονομαχουσα με τον αγαπητο Βολντεμορτ και θα τα πηγαινα αρκετα καλα αν δεν με χτυπαγε κατα λαθος ο Νεβιλ ο οποιος θα πολεμουσε απο πισω μου... | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Παρ Μάης 27, 2011 8:25 am | |
| Θα απέτρεπα τον θάνατο του Snape λέγοντας του να πει στον Voldemort πως αρκεί ένα απλό expelliarmus ώστε να γίνει ο κύριος του θανατου και ύστερα έχοντας τον Snape να μας βοηθάει, το θεωρώ μεγάλο επίτευγμα! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Πεμ Ιουν 09, 2011 9:47 am | |
| Λοιπόν θα ήθελα να είμαι με όποιον ήταν δίπλα μου εκείνη την στιγμή Κοφτές ματιές, συνεννόηση και ριχνόμαστε ορμητικά στην μάχη γλιτώνοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ζωές γνωστών α και πολύ θα ήθελα να πετύχω και κανένα από την αντίπαλο με κανένα crucio ή Avada Kedavra | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Σαβ Ιουλ 30, 2011 2:05 pm | |
| avada kedavra προς πάσα κατεύθυνση (προς θανατοφάγους μεριά). είναι ασυγχώρητο ξόρκι αλλά θα το έκανα για το κοινό καλό. θα έκανα μαζί με τον Φλίτγουικ ξόρκια για να προστατέψω το κάστρο. γενικά θα έκανα ότι μπορούσα για να σώσω ζωές μαθητών και φίλων. | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Κυρ Αυγ 07, 2011 12:57 pm | |
| θα ειμουν με το ταγμα,θα πολεμουσα με την εριονη και τον ρον με παθος θα καναμε αφοπλισιους και αποχαυνισιους στους θατατοφαγους και διαφορα αλλα ξορκια! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 08, 2011 8:06 am | |
| Εγω μαλλον θα ημουν στην αεροπορια:Ρ Επιθεσεις απο τον αερα :Ρ(και απορω πως δεν το σκεφτηκαν Ο_ο) Θα ειχα οργανωσει μια ομαδα και θα καναμε επιθεση με θεστραλ και σκουποξυλα. Δεν θα ηξεραν απο που τους ηρθε | |
|
| |
Bella lestrange Δευτεροετής
Posts : 63 Join Date : 24/08/2011 Age : 27 Place : μεγαρο μαλφοι
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδί 19 εκατοστών, με ξύλο ελιάς και πυρήνα ητιάς, με καλές ιδιότητες στις κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Οράτιος Σλάγκχορν
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Παρ Αυγ 26, 2011 2:21 am | |
| Εγω θα ημουν με τους θανατοφαγους(μπορει η μπελλατριξ).Θα σκωτωνα την τονκς,τον λυκανθρωπο λουπιν,την μολυ και χιλιαδες αλλους ανωνυμους μαθητες και μελη του ταγματος του φοινικα | |
|
| |
Alastor Mounti Δευτεροετής
Posts : 62 Join Date : 30/08/2011 Age : 26 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ραβδί 20 εκατοστών με ξύλο απο άγνωστο δέντρο και πυρήνα απο τριχα μανδαγόρα. Ειδικό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Τετ Αυγ 31, 2011 2:23 am | |
| εγω θα ημουν με το ταγμα και θα εριχνα δεξια,αριστερα,μπρος και πισω,αποχαυνοτικα,κατασταλτικα,απωθητηκα και μαρμαρωτικα ξορκια,επισης θα εκανα μια μονομαζια με την μπελα,θα μου εριχνε φονικη καταρα και εγω θα εκανα το προστατευτικο ξορκι,θα σκοτωνω και τον γρειμπακ | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Τετ Αυγ 31, 2011 3:46 am | |
| Ωραίο τόπικ Δεν είμαι σίγουρη.Αλλά νομιζω πως θα ήμουν μονομάχος μαζί με το ταγμα.Δεν εχω στο νου μου συγκεκριμένα θύματα.Αλλά ΄συγουρα θα ήταν πολύ σημαντικά πρώσοπα από κάθε πλευρα... | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Παρ Ιουν 29, 2012 7:50 am | |
| Πολύ ωραίο τόπικ Λοιπόν θα πολεμούσα με το Τάγμα σίγουρα.Θα έριχνα μία ξεγυρισμένη αβάντα στον Λούσιους γιατί δεν τον χωνεύω καθόλου και επίσης θα σκότωνα τον Ντόλοχοβ για να μην σκοτώσει τον Ρέμους.Επίσης θα έριχνα ένα ωραίο crucio στην Μπέλλατριξ επειδή σκότωσε τον Σείριο(την θαυμάζω πολύ για να προσπαθήσω την σκοτώσω).Έπισης θα προσπαθούσα να σώσω την Τονκς αν και δεν είμαι σίγουρη πως θα τα κατάφερνα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Narcissa Black στις Κυρ Νοε 11, 2012 7:38 am, 1 φορά | |
|
| |
The Pureblood Prince Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 34,2 εκατοστά από πουρνάρι , απλό με σκαλιστή λαβή με κέλτικα μοιρολόγια. Μαύρο χρώμα . Καρδιά από θραύσματα του διαδήματος της Rowena Ravenclaw. Άκαμπτο , ανυπότακτο , ιδανικό για κατάρες και ανώτερη μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Κυρ Ιουλ 08, 2012 8:29 am | |
| θα ημουν με το ταγμα... και σιγουρα θα δοκιμαζα κατι καινουργια κολπακια στα μουτρα της μπελατριξ , θα εφευγαν τα σενκτουμσεμπρα βροχη... | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Κυρ Ιουλ 08, 2012 11:12 pm | |
| Θα ήμουν μονομάχος βέβαια με το τάγμα.Θα έριχνα κάτι ωραία ξόρκια στο αναθεματισμένο το Ντολόχοβ και σε αυτήν την ασχημομούρα τη Μπέλλατριξ | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Παρ Ιουλ 13, 2012 10:51 pm | |
| Χχχμμ...θα μονομαχούσα με τους 3 πρωταγωνιστές μας!!! | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Τρι Ιαν 15, 2013 3:27 pm | |
| - Narcissa Black έγραψε:
- Πολύ ωραίο τόπικ
.Επίσης θα έριχνα ένα ωραίο crucio στην Μπέλλατριξ επειδή σκότωσε τον Σείριο(την θαυμάζω πολύ για να προσπαθήσω την σκοτώσω) Ξέρεις πολύ καλά ότι μετά θα δοκίμαζε να σε σκοτώσει! Δεν θα το ρίσκαρα..... | |
|
| |
Katherine Black Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 26 Εκατοστά, φτερό φοίνικα, απο μηλιά Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Τρι Νοε 12, 2013 10:58 am | |
| μονομαχος!θανατοφαγοι τη βαψατε | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς Πεμ Νοε 21, 2013 1:27 pm | |
| εγω αρκει να κραταω ραβδι και νικαω οτι βρω! δε ξερω πιον θα προτοπλολεμουσα.... ισος να εδιναι και καμα σφαλιαρα και στην μπελλα (με μια γερη καταρα φυσικα!) | |
|
| |
| Επιτεύγματα στη Μάχη του Χόγκουαρτς | |
|