Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
✯ PotterLand ✯
For us, Magic will never truly end...
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Παρ Ιουν 25, 2010 1:15 pm
Η μεγάλη στιγμή είναι κοντά....Διαλέξτε με ποιόν θα πηγαίνατε στον Μεγαλο Επίσημο Χορό του Τριάθλου Μαγείας(φανταστικό ή μη) και εξηγήστε μας γιατί. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε επίσημο μανδύα !!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rowena Ravenclaw στις Δευ Αυγ 23, 2010 6:26 am, 1 φορά
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Παρ Ιουν 25, 2010 10:38 pm
με ποιον άλλον!!!!!Ρομπερτ πάττινσον!!! :oops:
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Σαβ Ιουν 26, 2010 2:14 am
Με τον Τζόρτζ Ουέσλι φυσικά........χιχιχιχι
Luna-Lia Lovegood Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες πύγασου, 35 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Σαβ Ιουν 26, 2010 2:16 am
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Σαβ Ιουλ 17, 2010 10:25 am
χμμμ κατα προτιμηση με τον george weasley :oops: αν δεν τυχει δεν με χαλαει και ο ρον
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Σαβ Αυγ 21, 2010 10:52 am
Πιο πιθανον να καθομουνα σε μια γωνια χωρις συνοδο.Αυτον που θα ζητουσα να με παει στο χωρο θα ηταν ο Νεβιλ.Αλλα θα ηθελα τον Ντρακο(μονο ομως αν μου το ζητουσε αυτος)
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Κυρ Αυγ 22, 2010 1:51 am
Eγω θα κανω την διαφορα...δεν θα ζηταγα σε καποια γνωστη Θα ζηταγα στην Eileen για να μην καθετε μονη της σαν και μενα..
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Κυρ Αυγ 22, 2010 1:54 am
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 12:47 am
Με τον Σέντρικ Ντίγκορι. Βέβαια αν μου το ζητούσε ο Πάτινσον ακόμα καλύτερα. Το υπαρκτό πρόσωπο είναι πάντα καλύτερο.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 5:59 am
με την Φοίβη!!!
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 6:15 am
Μαζί μου???Αχ με κολακεύεις ζουζουνάκι μου αλλά είμαι πιασμένη....ο Τζόρτζ με θέλει μόνο δική του......μπορούμε όμως να χορέψουμε μαζί...δεν νομίζω να έχει πρόβλημα αν του το ζητήσω........ Θα σε συμπαθήσει...
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 6:17 am
χαχααχαχαχαχα καλά θα έρθω με τον άνδρα μου....και θα τον γνωρίσω στον δικό σου!
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 6:20 am
Ωραία...θα χορεύουμε τετράδα......ποιός είναι ο άνδρας σου???(ανυπομονώ να τον γνωρίσω.....)Πάντως το φόρεμα μου θα ναι τέλειο...θα το δείς....ανυπομονώ να γνωρίσεις τον Τζόρτζ μου.........
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 6:23 am
χαχαχαχαχα και το δικό μου έιναι υπέροχο.... ο Αλεκούκος μου είναι βρε θα τον γνωρίσεις μην ανισιχείς!
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 6:24 am
Ωραία....θέλεις να κανονίσουμε να ντυθούμε μαζί?Είμαστε σε διαφορετικούς κοιτώνες αλλά μπορούμε να συναντηθούμε στις τουαλέτες του 3ου ορόφου και να ετοιμαστούμε μαζί.......
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 6:27 am
καλέ καθηγίτριες είμαστε!!!! αλλά τα δωμάτια μας είναι το ένα στον ένα και το άλλο στον άλλον πύργο.... άντε να το κανονίσουμε....
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 6:31 am
χμμμ γιατι να μην διαμορφωσουμε το δωματιο των ευχων για να ετοιμαστουμε ολα τα κορτισακια εκει? ξερετε με ολα τα απαραιτητα μεσα απο χτενες και λακ μεχρι συνεργα μακιγιαζ και αξεσουαρ
Θέμα: Απ: Ο Χορός του Χόγκουαρτς Δευ Αυγ 23, 2010 6:33 am
Συμφωνώ απόλυτα..........
Σπόιλερ:
τα τελευταία ποστ μεταφέρονται στο τοπικ Κουβέντα στην Κουβέντα για να επεκταθούμε περισσότερο με την ησυχία μας......
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου