| Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! | |
|
+21Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Eva-Maria Watson Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins anton xert nektarios8 happy poster Albus Dumbledore Scabior The Snatcher salazar basilisk Εκάτη Remus Lupin Josh Farro stacy_weasley Βασουλα Μαγισσουλα Maria Lovegood Helga Hufflepuff Elf in the forest Vicky_Diggory Bellatrix Lestrange 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Πεμ Ιουλ 01, 2010 6:18 am | |
| ελάτε να δημιουργίσουμε μια δικιά μας τρομακτική ιστορία.... ξεκινάω και συνεχίζετε...
Μια άγρια νύχτα στα σοκάκια τις γειτονιάς μου είδα... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Σεπ 04, 2010 1:41 am | |
| έναν άνθρωπο να περπατάει γρήγορα κρατώντας κάτι μέσα απο το μπουφάν του ρίχνωντας ύποπτες ματιές τρυγύρω... | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Σεπ 04, 2010 4:30 am | |
| το ακολουθησα προσεχτικα και τον ειδα να μπαινει... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Σεπ 04, 2010 7:15 am | |
| Σε ένα σκοτεινό δρομάκι την στιγμή που... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Σεπ 04, 2010 7:43 am | |
| Πρόσεξα έναν τύπο που έκοβε περίεργες στροφές τριγύρω... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Σεπ 04, 2010 8:44 am | |
| αφου το σκευτικα αποφασισα να τον ακολουθησω...ομως μετα ενα ριγος περασε απο το σωμα μου βλεποντας τον να ερχεται προς το μερος μου... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Σεπ 04, 2010 8:48 am | |
| Κρατώντας ένα τσεκούρι,όμως αργότερα ανακάλυψα ότι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Σεπ 04, 2010 9:45 am | |
| αυτος ο αντρας δεν κοιτουσε εμενα αλλα καπιον πισω μου. γυρισα το κεφαλι και ειδα... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Σεπ 04, 2010 1:02 pm | |
| κάποιον που περίμενε κρυφά μέσα σε μια συστάδα δέντρων... | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Δευ Οκτ 11, 2010 6:15 am | |
| Ήταν μία φιγούρα σκοτεινή, ντυμένη στα μάυρα και με πλησίασε. Πισωπάτησα και έπεσα κάτω. Η φιγούρα έσκυψε από πάνω μου και... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Δευ Οκτ 11, 2010 8:55 am | |
| Με έπιασε απο το μπράτσο και με έσυρε πίσω απο ένα δέντρο. Δεν μπόρεσα να δακρίνω το πρόσωπο του όμως η φωνή του μου ακούστικε γνωστή. Μου είπε να περιμένω εκει για λίγο, έφυγε. Μετά απ λίγο όμως επέστρεψε και τότε μπόρεσα να δω ότι ήταν... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Δευ Οκτ 11, 2010 12:10 pm | |
| ηταν ο δολοφονος που εφερε αλλον ενα συνεργο και ηθελαν να διασκεδαζουν βασανιζοντας με.οενας σηκωσε το τσεκουρι και ο αλλος με κραταγε σφιχτα οταν... | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Δευ Οκτ 18, 2010 1:35 pm | |
| απο το δρομο ακουστηκε ενα ανατριχιαστικο ουρλιαχτο που παγωσε το αιμα ολων μας... κοιταξα προς τα εκει και ειδα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Τετ Οκτ 20, 2010 4:46 am | |
| Μια σκιά να απομακρύνεται βιαστικά η οποία ανήκε... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Τετ Νοε 17, 2010 4:07 pm | |
| μια γυναικα που ειδε ενα ποντικι και τρομαξε!!!οι δολοφονοι μου ξαναγυρισαν σε μενα...................... | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Παρ Νοε 19, 2010 2:54 pm | |
| Κι έβαλα το μαχαίρι στο κρόταφό μου, ξαφνικά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Σαβ Νοε 20, 2010 1:26 am | |
| ειδα αιμα να αναβληζει..... | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Τετ Ιαν 05, 2011 12:59 pm | |
| Μου ήρθε να κάνω εμετό από τον πόνο... | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Πεμ Ιαν 06, 2011 12:03 pm | |
| προσπάθησα να φωνάξω βοήθεια ,αλλά δεν έβγαιναν οι λέξεις ,ώσπου δίπλα μου είδα ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Πεμ Ιαν 06, 2011 12:10 pm | |
| να κραταει το αυτι μου στο χερι του και να γελαει σαν παραφρων.....το αιμα ερρεε και αρχισα να ζαληζομαι..... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Πεμ Ιαν 06, 2011 12:11 pm | |
| Ώσπου σηκώθηκα και φώναξα: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Πεμ Ιαν 06, 2011 12:51 pm | |
| "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ! ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Πεμ Ιαν 06, 2011 1:57 pm | |
| Και ξαφνικά, ακούστηκε ένα ψυχρό, σαρκαστικό γέλιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Παρ Ιαν 07, 2011 1:30 am | |
| και ηταν το τελευταιο που ειδα!!!!!!το κεφαλι πηγε ασορτι με το αυτι.........ΤΕΛΟΣ - Σπόιλερ:
παμε για αλλη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Βασουλα Μαγισσουλα στις Δευ Ιαν 24, 2011 1:57 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! Παρ Ιαν 07, 2011 8:49 am | |
| Ο ήχος του σπαθιού που συκγρούεται με άλλο σπαθί ακουγόταν από... | |
|
| |
| Η δικιά μας τρομακτική ιστορία! | |
|