✯ PotterLand ✯
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

✯ PotterLand ✯

For us, Magic will never truly end...

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
............................................................
Κάθε αλλαγή στο team γίνεται για τη βελτίωση του φόρουμ και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία!
Ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μας περιμένει τους Μάγους και τις Μάγισσες. Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για το μηνιαίο High Sorcery!
Προσεχώς η πρώτη προπόνηση Κουίντιτς των ομάδων μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τόπο και χρόνο!

Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange

Πήγαινε κάτω 
+9
Godric Gryffindor
Ronerm
Electra Black
Vicky_Diggory
Albus P.W.B. Dumbledore
Bellatrix Lestrange
Gellert Grindelwald
Helga Hufflepuff
Remus Lupin
13 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Remus Lupin
Επιμελητής Σλίθεριν
Επιμελητής Σλίθεριν
Remus Lupin

Place : Drakonya Krov's common room

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Σλίθεριν Σλίθεριν
Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 3:40 am

Σύμφωνα με αυτό το θεσμό, κάθε μήνα, τα μέλη του τημ θα επιλέγουν
ένα μέλος που προσέφερα πολλά τη τελευταία περίοδο στη πρόοδο του
φόρουμ και θα του παίρνουν συνέντευξη. Αυτό το μήνα επιλέξαμε την
Bellatrix Lestrange, ένα μέλος που ανακυρήχθηκε Διαχειρίστρια μέσα
στο μήνα Απρίλιο και δεν μας απογοήτευσε καθόλου!

Ακολουθεί η συνέντευξη:

- Ποιο είναι το πλήρες όνομά σου; Και αυτό του Μαγικού και εκείνο του Μαγκλ κόσμου!
Ονομάζομαι Ελπίδα θες και επίθετο; δεν θέλω να πω Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365 Το άλλο μου είναι Bellatrix Lestrange!

- Πόσο καιρό είσαι μέλος στο φόρουμ;
Είμαι εδώ από της 24/06/2010, τώρα μέτρα Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 16721

- Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου από το φόρουμ και τα μέλη όταν πρωτογράφτηκες;
Επειδή ήμουν μια από της δημιουργούς έχω πολύ καλά πράγματα να θυμάμαι. Τα αγαπάω τα παιδιά, εννοώ προσπαθούσαν να κάνουν ένα σωστό φόρουμ και ταυτόχρονα δεν έχασαν το χιούμορ τους και την χαρά τους...

- Μέσα σε όλες τι χαρές στο φόρουμ, λογικό είναι να υπάρχουν και προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο με κάποια άλλα μέλη. Θυμάσαι να είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και σε εσένα κάποτε;
Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν ( αφού είμαι αξιολάτρευτη Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 16721 ) !

- Ποια ήταν η δικιά σου αγαπημένη περίοδος του φόρουμ;
Η αρχή ήταν η αγαπημένη μου περίοδος. Ήμασταν τόσο ενωμένοι!

- Στο Μαγκλ Κόσμο, ποιο πιστεύεις πως είναι το κυριότερο επίτευγμά σου;
Το κυριότερο επίτευγμά μου, ε; Είναι το ότι έχω βοηθείσει πολλούς συμμαθητές μου να περάσουν την τάξη!

- Στο Μαγικό Κόσμο του φόρουμ;
Δεν έχω κάνει κάτι πολύ συνταρακτικό εδώ, εκτός φυσικά που σας έχω προσφέρει την εκπληκτική μου παρέα Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365 !

- Υπάρχουν κάποια πράγματα για κάποια μέλη που σκέφτηκες όμως δεν τόλμησες ποτέ να τους πεις;
Ναι! Κάποιες φορές κρατιόμουν για να μην πω σε κάποιους ότι τους λατρεύω, αν αυτό μετράει σαν απάντηση Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 16721 !

- Αν έπρεπε να επιβραβεύσεις κάποια μέλη για την ενεργητικότητά τους στο φόρουμ, ποια θα επέλεγες;
Την Eelectra Black και τον Remus Lupin!

- Πιστεύεις πως μέσα στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, υπάρχουν άτομα που θα μπορούσατε να κάνετε πολύ καλή παρέα και παραέξω; Αν ναι, ποια είναι αυτά;
Νομίζω με όλους. Με όλους όσους έχω γνωριστεί. Κάποια παιδιά τα έχω συναντήσει και έξω. Πλέον πιστεύω πως όλα τα μέλη θα μπορούσαν να είναι πολύ καλοί μου φίλοι!

- Είσαι διαχειρίστρια. Και ομολογουμένως, το πόστο σου είναι πολύ απαιτητικό. Υπήρξε ποτές κάποια στιγμή που θέλησες να απαλλαγείς από τα καθήκοντά σου;
Όχι. Μου αρέσει που είμαι διαχειρίστρια, αλλά νομίζω πως δεν είμαι και τόσο καλή όσο άλλοι σε αυτό το πόστο!

- Εάν ποτέ φύγεις, ποια μέλη θα σου λείψουν;
ΌΛΑ... Νομίζω ότι έχω τονίσει ότι σας λατρεύω!

- Πίστεψες ποτέ πως στέρεψες από ιδέες, πως δεν έχεις άλλα πράματα να δώσεις στο φόρουμ;
Αυτό το σκέφτομαι συνέχεια, διότι ποτέ δεν έδωσα κάτι τόσο σημαντικό όσο άλλα μέλη, εκτός του ότι προσέφερα τον εκπληκτικό εαυτό μου φυσικά Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 16721

-Και τέλος, πιστεύεις πως κάποιο μέλος αδικήθηκε, πως δεν έχει καταξιωθεί όπως θα του άξιζε;
Eε, ναι ο Πάνος Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365 !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://malicioustheory.blogspot.com
Helga Hufflepuff
Honored Wizard
Honored Wizard
Helga Hufflepuff

Place : Hogwarts-SaLoNikA

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφλ
Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή.
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 4:11 am

Γεια σου ρε Ελπίδα-Bella! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 829543
Λίιιιιιιγο ψώνιο,αλλά εντάξει! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 722702 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 97354
Η Ελπίδα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε!!! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 19195
Congratulations!!! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 3437437954 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 68356

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helga Hufflepuff στις Παρ Απρ 29, 2011 4:34 am, 1 φορά
https://potterland.forummotion.com/forum.htm
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 4:24 am

Αγάπη μου!!! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 142566 Σε αγαπώ, κρίμα που χωρίσαμε Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 16721
Πώς πίστευες πως θα έπρεπε να κααταξιωθώ; Στείλε π.μ. μαρή! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 19195
Ωραία παρουσίαση.
Θεωρώ πως η Ελπίδα, είναι το πιο άξιο μέλος μετά από τον Ρέμους!
Bellatrix Lestrange
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος
Bellatrix Lestrange

Place : Μέγαρο

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 5:00 am

χαχαχαχα λίγο ψώνιο Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 97354
σας αγαπώ ρε τρελά!
https://potterland.forummotion.com/portal.htm
Remus Lupin
Επιμελητής Σλίθεριν
Επιμελητής Σλίθεριν
Remus Lupin

Place : Drakonya Krov's common room

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 5:04 am

Η Ελπίδα τα έσπασε και πάλι!

Ειδικά σ εκάτι απαντήσεις του στυλ
"ευτυχώς που έχετε και εμένα" είχα πεθάνει στα γέλια...
http://malicioustheory.blogspot.com
Bellatrix Lestrange
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος
Bellatrix Lestrange

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 5:08 am

χαχαχαχα είμαι μετριόφρων πάνω από όλα.... Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365
Albus P.W.B. Dumbledore
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Albus P.W.B. Dumbledore

Place : ✯ PotterLand ✯

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα.
Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 5:27 am

Πολύ καλή συνέντευξη...Ολίγον τι ψωνίστικη (νέα λέξη by Rafael) αλλά είχε γέλιο... Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 16721
Vicky_Diggory
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Vicky_Diggory

Place : Gryffindor Common Room

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες.
Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 5:49 am

χαχαχαχαχα
τι θα κάναμε εμείς χωρίς την Bella μας ε;
Συγχαρητήρια αγάπη τέλεια συνέντευξη!! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 97354 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 722702 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 142566
Bellatrix Lestrange
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος
Bellatrix Lestrange

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 5:59 am

Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365
Thanks!

Edit by Remus Lupin: Κοπελιά απαγορεύονται τα ποστ μόνο με ιμότικονς Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 16721
Electra Black
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Electra Black

Place : Where the streets have no name...

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ράβενκλοου
Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 6:53 am

ΛΑΤΡΕΥΩ Ελπίδα απλά! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 19195
Bellatrix Lestrange
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος
Bellatrix Lestrange

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 7:15 am

μωρό μουυυυυ Μαρινάρα μουυυυ Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 142566
Ronerm
Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ronerm

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 10:01 am

Χαχαχαχαχαχα. Καταπληκτική συνέντευξή.
Με πολύ χιούμορ και αλήθειες όμως!!
Μπράβο Ελπίδα, ελπίζω να σε γνωρίσω περισσότερο.
Godric Gryffindor
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Godric Gryffindor

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια.
Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 10:10 am

Αγαπουλα συγχαρητηρια Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 19195 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 19195 ...πραγματικα το αξιζεις στην ερωτηση σχετικα με το μελος που εχει αδκηθει πραγματικα εισαι εσυ..το πιστευω αυτο που λεω και χρωσταμε μια συγνωμη..

Συγχαρητηρια Ελπιδακι.. Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 142566 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 142566
Beedle The Bard
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων
Beedle The Bard

Place : Salonika

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ράβενκλοου
Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 11:38 am

Μπραβο Ελπιδα Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365 Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 637365

Αλήθεια, το άξιζες! Και πάλι συγχαρητήρια Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 93841

Σπόιλερ:
Bellatrix Lestrange
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος
Bellatrix Lestrange

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΠαρ Απρ 29, 2011 2:54 pm

αχ!!! Δημήτρη μουυυυ σε ευχαριστώωω και ξέρει πόοοοσο σε αγαπώ...

ρονερμ φυσικά να γνωριστούμε....

Σαράντη μουυυ Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 142566
Elf in the forest
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Elf in the forest

Place : παντου

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΣαβ Απρ 30, 2011 6:21 am

χαχαχαχα μου αρεσει η μετριοφροσυνη σου!!!! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 16721

να ξερεις οτι κι εμεις σε λατρευουμε!!!!!!!!!!! Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange 353974
http://crystaliz.createaforum.net/
cuthalion
Τεταρτοετής
Τεταρτοετής
cuthalion

Place : Room Of Requirement

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΚυρ Μάης 01, 2011 12:30 pm

Μήπως σου έχουν ξαναπάρει συνέντευξη?? Ωραία τα είπες! Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια πάντως και να και εγώ πιστεύω με τη σειρά μου ότι όλα τα μέλη του φόρουμ θα μπορούσαν, αν δεν υπήρχαν αποστάσεις, να κάνουν και παρέα. Θα γινόμασταν μια μεγάλη παρέα νομίζω!!
BiLly PotteR
Υποψήφιος Μαθητής
Υποψήφιος Μαθητής

Place : αθηνα

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: ραβδί με καρδιά από φύλο φοίνικα και αίμαι από μαγκλ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange   Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange Icon_minitimeΔευ Μάης 09, 2011 10:26 am

άξια διαχηρίστρεια!!

Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Meet the Wizard - Remus Lupin
» Meet the Wizard - Gellert Grindelwald
» High Sorcery Contest και Meet-The-Wizard!
» Meet the Wizard November 2011: Electra Black
» Wizard Rock!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
✯ PotterLand ✯  :: Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια :: Κοιτώνες του Χόγκουαρτς :: House Cup :: Θεσμοί και Διαγωνισμοί :: Meet-the-Wizard-
Μετάβαση σε: