✯ PotterLand ✯
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

✯ PotterLand ✯

For us, Magic will never truly end...

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
............................................................
Κάθε αλλαγή στο team γίνεται για τη βελτίωση του φόρουμ και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία!
Ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μας περιμένει τους Μάγους και τις Μάγισσες. Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για το μηνιαίο High Sorcery!
Προσεχώς η πρώτη προπόνηση Κουίντιτς των ομάδων μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τόπο και χρόνο!

Meet the Wizard - Remus Lupin

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Σλίθεριν Σλίθεριν
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

Meet the Wizard - Remus Lupin Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Meet the Wizard - Remus Lupin   Meet the Wizard - Remus Lupin Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 9:49 am

Meet the Wizard - Remus Lupin HP___Remus_Lupin_by_SusiKISS

- Ποιο είναι το πλήρες όνομά σου; Και αυτό του Μαγικού και εκείνο του Μαγκλ κόσμου!
Αθανασάκης Μιχάλης, Remus Lupin.

- Πόσο καιρό είσαι μέλος στο φόρουμ;
Στις 4 Νοεβρίου του '11 κλείνω ένα χρόνο :happybirthday:

- Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου από το φόρουμ και τα μέλη όταν πρωτογράφτηκες;
Στην αρχή τους θαύμαζα όλους και όλα. Τη γούσταρα την ιστορία. Και βασικά γούσταρα τη παρέα, τη παρέα με την Vicky_Diggory, την παρέα με την Eileen Prince, με την Electra Black, με όλους!

- Μέσα σε όλες τι χαρές στο φόρουμ, λογικό είναι να υπάρχουν και προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο με κάποια άλλα μέλη. Θυμάσαι να είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και σε εσένα κάποτε;
Πολλά φίλε, πολλά. Τις περισσότερες φορές με τους ανώτερούς μου, και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που μετανιώνω. Θυμάμαι μια φορά που είχα τσακωθεί με τον William Penn στα Παράπονα, μια φορά με τον Πάνο στην ΕΠιθεώρηση του Χόγκουαρτς για την υπογραφή του, και άλλες τέτοιες ιστορίες.

- Ποια ήταν η δικιά σου αγαπημένη περίοδος του φόρουμ;
Ο "Μαύρος" Δεκέμβριος του '10. Που όλα ήταν νεκρά, και είχαμε κάθε μέρα λιγότερα από τέσσερα ενεργά μέλη στο 24ωρο. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να δουλέψω σοβαρά για το φόρουμ. Θυμάμαι την τετράδα, Remus Lupin, Vicky_Diggory, Eileen Prince, William Penn να κάνουμε καθημερινά πάνω από 20 νέα τόπικς και 30 ποστ για να ανεβάσουμε τα στάνταρ των στατιστικών και όλοοι μαζί να τα βάζουμε με τον τότε σχηματισμό του συστήματος του τημ του φόρουμ. Αξέχαστες συζητήσεις στο τσατ του σάιτ. Και μετά από αυτά τα Χριστούγεννα έρχεται καπάκι ηπροαγωγή μυ σε Επιμελητή. Κωλοτούμπες έκανα, κυριολεκτικά!

- Στο Μαγκλ Κόσμο, ποιο πιστεύεις πως είναι το κυριότερο επίτευγμά σου;
Ασήμαντα πράγματα. Να είμαι καλός στη DotA, να παίζω καλό μπάσκετ, αλλά ουσιαστικά ήταν το να καταφέρω να αγαπήσω πραγματικά κάποιον άνθρωπο εκτός της οικογενείας μου. Μακράν το πιο σημαντικό, και το μόνο πράγμα που μου απέδειξε πως είμαι ακόμα άνθρωπος.

- Στο Μαγικό Κόσμο του φόρουμ;
Όλα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Από το να μπούμε για μία εβδομάδα στην εικοσάδα των καλύτερων φόρουμ στην Ελλάδα, έως το πιο μικρό ποστ Χόγκσμιντ.

- Υπάρχουν κάποια πράγματα για κάποια μέλη που σκέφτηκες όμως δεν τόλμησες ποτέ να τους πεις;
Ναι, σχεδόν πάντα. Αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τους έδωσα να καταλάβουν τη γνώμη μου.

- Αν έπρεπε να επιβραβεύσεις κάποια μέλη για την ενεργητικότητά τους στο φόρουμ, ποια θα επέλεγες;
Vicky_Diggory, Eileen Prince, Maria Lovegood, Gellert Grindelwald, Helga Hufflepuff, Snape.

- Πιστεύεις πως μέσα στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, υπάρχουν άτομα που θα μπορούσατε να κάνετε πολύ καλή παρέα και παραέξω; Αν ναι, ποια είναι αυτά;
Η Bellatrix Lestrange και η Vicky_Diggory είναι οι κύριες. Απίστευτα παιδιά.

- Θα ήθελες ποτέ να παραδεχθείς πως είπες ψέματα;
Δεν έχω πει ποτέ ψέμματα εδώ μέσα. Και ούτε πρόκειται.

- Εάν ποτέ φύγεις, ποια μέλη θα σου λείψουν;
Οι παλαιοί. Η παρέα. Ο Πάνος, η Ελπίδα, η Μαρίνα, η Βάσω, Η Φοίβη που έχουμε πια χαθεί, ο Κώστας, ο Δημήτρης.

- Πίστεψες ποτέ πως στέρεψες από ιδέες, πως δεν έχεις άλλα πράματα να δώσεις στο φόρουμ;
Ναι. Και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πλέον δεν είμαι στο τημ. Γενικά είμαι της άποψης του, "εάν δεν έχεις πια να δώσεις ότι έδινες, μόνο κακό κάνεις".

-Πιστεύεις πως κάποιο μέλος αδικήθηκε, πως δεν έχει καταξιωθεί όπως θα του άξιζε;
Ναι, η Vicky_Diggory, και λίγο η Ελπίδα, απλά η Ελπίδα έχει υπάρξει και διαχειρίστρια. Και εννοείται πως εάν η Βάσω-Vicky δεν ήταν πλέον σε δύσκολη σχολική τάξη, θα με διαδεχόταν στο τημ.

- Ποιος πιστεύεις πως ειναι ο καλύτερος Διαχειριστής, Συντονιστής και Επιμελητής που υπάρχουν και έχουν περάσει;
Διαχειριστής δεν θα πω, θα δημιουγηθούν επεισόδια ( ναι καλά καταλάβατε, αυτόν εννοώ). Συντονιστής ο Πάνος και η Μαρίες (Lovegood-Prince) και Επιμελητής ο Σαράντης ( Beedle the bard, Prefect of the Year '10-'11)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gellert Grindelwald στις Σαβ Οκτ 08, 2011 10:05 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Mia Melanie Hawkins
Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Mia Melanie Hawkins

Place : your nightmares

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο...
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet the Wizard - Remus Lupin   Meet the Wizard - Remus Lupin Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 10:12 am

Μπραβο ρε Πανο πολυ καλες ερωτησεις!
Νομιζω οτι οι απαντησεις περιγραφουν απολυτα τον Μιχαλη...ειανι πολύ ακλο παιδι και παντα βοηθαει το forum...ειανι μεσα σε αυτο και προτεινει ενδιαφεροντα πραγματα!
Μπραβο!
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet the Wizard - Remus Lupin   Meet the Wizard - Remus Lupin Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 3:34 pm

Remus, πραγματικά είσαι ένα απο τα καλύτερα μέλη εδώ μέσα. Χωρίς εσένα δεν θα είχαμε πολλά κομμάτια στο φόρουμ! Ευχαριστούμε για όσα έκανες, κάνεις, και θα κάνεις! Meet the Wizard - Remus Lupin 19195
kostasharry
Πρωτοετής
Πρωτοετής
kostasharry

Place : Ελλάδα, Καλλιθέα, Ανδρομάχης 149

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί: pheonix feather core.
Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet the Wizard - Remus Lupin   Meet the Wizard - Remus Lupin Icon_minitimeΠαρ Φεβ 03, 2012 3:35 am

Gellert Grindelwald έγραψε:
Meet the Wizard - Remus Lupin HP___Remus_Lupin_by_SusiKISS

- Ποιο είναι το πλήρες όνομά σου; Και αυτό του Μαγικού και εκείνο του Μαγκλ κόσμου!
Αθανασάκης Μιχάλης, Remus Lupin.

- Πόσο καιρό είσαι μέλος στο φόρουμ;
Στις 4 Νοεβρίου του '11 κλείνω ένα χρόνο Meet the Wizard - Remus Lupin 4198058516

- Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου από το φόρουμ και τα μέλη όταν πρωτογράφτηκες;
Στην αρχή τους θαύμαζα όλους και όλα. Τη γούσταρα την ιστορία. Και βασικά γούσταρα τη παρέα, τη παρέα με την Vicky_Diggory, την παρέα με την Eileen Prince, με την Electra Black, με όλους!

- Μέσα σε όλες τι χαρές στο φόρουμ, λογικό είναι να υπάρχουν και προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο με κάποια άλλα μέλη. Θυμάσαι να είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και σε εσένα κάποτε;
Πολλά φίλε, πολλά. Τις περισσότερες φορές με τους ανώτερούς μου, και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που μετανιώνω. Θυμάμαι μια φορά που είχα τσακωθεί με τον William Penn στα Παράπονα, μια φορά με τον Πάνο στην ΕΠιθεώρηση του Χόγκουαρτς για την υπογραφή του, και άλλες τέτοιες ιστορίες.

- Ποια ήταν η δικιά σου αγαπημένη περίοδος του φόρουμ;
Ο "Μαύρος" Δεκέμβριος του '10. Που όλα ήταν νεκρά, και είχαμε κάθε μέρα λιγότερα από τέσσερα ενεργά μέλη στο 24ωρο. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να δουλέψω σοβαρά για το φόρουμ. Θυμάμαι την τετράδα, Remus Lupin, Vicky_Diggory, Eileen Prince, William Penn να κάνουμε καθημερινά πάνω από 20 νέα τόπικς και 30 ποστ για να ανεβάσουμε τα στάνταρ των στατιστικών και όλοοι μαζί να τα βάζουμε με τον τότε σχηματισμό του συστήματος του τημ του φόρουμ. Αξέχαστες συζητήσεις στο τσατ του σάιτ. Και μετά από αυτά τα Χριστούγεννα έρχεται καπάκι ηπροαγωγή μυ σε Επιμελητή. Κωλοτούμπες έκανα, κυριολεκτικά!

- Στο Μαγκλ Κόσμο, ποιο πιστεύεις πως είναι το κυριότερο επίτευγμά σου;
Ασήμαντα πράγματα. Να είμαι καλός στη DotA, να παίζω καλό μπάσκετ, αλλά ουσιαστικά ήταν το να καταφέρω να αγαπήσω πραγματικά κάποιον άνθρωπο εκτός της οικογενείας μου. Μακράν το πιο σημαντικό, και το μόνο πράγμα που μου απέδειξε πως είμαι ακόμα άνθρωπος.

- Στο Μαγικό Κόσμο του φόρουμ;
Όλα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Από το να μπούμε για μία εβδομάδα στην εικοσάδα των καλύτερων φόρουμ στην Ελλάδα, έως το πιο μικρό ποστ Χόγκσμιντ.

- Υπάρχουν κάποια πράγματα για κάποια μέλη που σκέφτηκες όμως δεν τόλμησες ποτέ να τους πεις;
Ναι, σχεδόν πάντα. Αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τους έδωσα να καταλάβουν τη γνώμη μου.

- Αν έπρεπε να επιβραβεύσεις κάποια μέλη για την ενεργητικότητά τους στο φόρουμ, ποια θα επέλεγες;
Vicky_Diggory, Eileen Prince, Maria Lovegood, Gellert Grindelwald, Helga Hufflepuff, Snape.

- Πιστεύεις πως μέσα στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, υπάρχουν άτομα που θα μπορούσατε να κάνετε πολύ καλή παρέα και παραέξω; Αν ναι, ποια είναι αυτά;
Η Bellatrix Lestrange και η Vicky_Diggory είναι οι κύριες. Απίστευτα παιδιά.

- Θα ήθελες ποτέ να παραδεχθείς πως είπες ψέματα;
Δεν έχω πει ποτέ ψέμματα εδώ μέσα. Και ούτε πρόκειται.

- Εάν ποτέ φύγεις, ποια μέλη θα σου λείψουν;
Οι παλαιοί. Η παρέα. Ο Πάνος, η Ελπίδα, η Μαρίνα, η Βάσω, Η Φοίβη που έχουμε πια χαθεί, ο Κώστας, ο Δημήτρης.

- Πίστεψες ποτέ πως στέρεψες από ιδέες, πως δεν έχεις άλλα πράματα να δώσεις στο φόρουμ;
Ναι. Και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πλέον δεν είμαι στο τημ. Γενικά είμαι της άποψης του, "εάν δεν έχεις πια να δώσεις ότι έδινες, μόνο κακό κάνεις".

-Πιστεύεις πως κάποιο μέλος αδικήθηκε, πως δεν έχει καταξιωθεί όπως θα του άξιζε;
Ναι, η Vicky_Diggory, και λίγο η Ελπίδα, απλά η Ελπίδα έχει υπάρξει και διαχειρίστρια. Και εννοείται πως εάν η Βάσω-Vicky δεν ήταν πλέον σε δύσκολη σχολική τάξη, θα με διαδεχόταν στο τημ.

- Ποιος πιστεύεις πως ειναι ο καλύτερος Διαχειριστής, Συντονιστής και Επιμελητής που υπάρχουν και έχουν περάσει;
Διαχειριστής δεν θα πω, θα δημιουγηθούν επεισόδια ( ναι καλά καταλάβατε, αυτόν εννοώ). Συντονιστής ο Πάνος και η Μαρίες (Lovegood-Prince) και Επιμελητής ο Σαράντης ( Beedle the bard, Prefect of the Year '10-'11)

απάντησα στης ερωτήσεις για να μπω σε χιτώνα 1Α) 2Α) 3Υ) 5Β) 5Γ) 6Γ) 7Γ) 8Β) 9Δ) 10Δ) 11Δ) 12Γ) 13Α)

Edit by Snape: Μην γράφεις την απάντησή σου στο πεδίο "Δημοσίευση Τίτλου".
Δεν δίνεις εδώ τις απαντήσεις για το Καπέλο Επιλογής. Στέλνεις pm στον υπεύθυνο.

Meet the Wizard - Remus Lupin
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Meet-the-Wizard - Bellatrix Lestrange
» Meet the Wizard - Gellert Grindelwald
» High Sorcery Contest και Meet-The-Wizard!
» Meet the Wizard November 2011: Electra Black
» Wizard Rock!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
✯ PotterLand ✯  :: Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια :: Κοιτώνες του Χόγκουαρτς :: House Cup :: Θεσμοί και Διαγωνισμοί :: Meet-the-Wizard-
Μετάβαση σε: