| Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; | |
|
+4Hermione J Granger Martha_Loves_Ron Μαρίνα.Potter HeRmIoNe 4EvEr 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
HeRmIoNe 4EvEr Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Πεμ Ιαν 05, 2012 3:24 pm | |
| Αν στις φλέβες σας κυλούσε 1 σταγόνα μαγικού αίματος και η κουκουβάγια σας έφερνε την δίκη σας πρόσκληση στο μαγικό κάστρο, πώς θα άντιδρουσατε; Ή , όταν θα μπαίνατε μέσα και συνεχίζατε τις σπουδές σας μέχρι το 7έτος τι θα κάνατε; Πώς θα νιώθατε; Θα ήσασταν διαφορετικοί απ' οτι τώρα; | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Παρ Ιαν 06, 2012 5:38 am | |
| εγω θα ε3ακολου9ουσα να ειμαι ο εαυτος μου απλως 9α ειμουν και μαγισσα | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Κυρ Ιαν 08, 2012 5:36 am | |
| μμμ δδεν ξερω..πρωτα απο ολα θα εμενα καγκελο μολις μαθαινα οτι ημουν μαγισσα... μεταα μαλλον θα το συνηθιζα... αλλαα δεν θα αντεχα να κρυβω το μυστικο απο τους γονεις μου που προφανως ειναι μαγκλς... παντως θα περνουσα φοβερα...εκτος και αν αποκτουσα εχθρουςς... | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Σαβ Ιαν 14, 2012 10:40 am | |
| ΑΝ στις φλέβες μου κυλούσε 1 σταγόνα μαγικού αίματος???ΑΝ η κουκουβάγια μου έφερνε την πρόσκληση στο μαγικό κάστρο????Μα....έγιναν όλα αυτά...11 χρόνια πριν....είμαι πλέον απόφοιτος.... Ίσως πάλι και να το ονειρεύτηκα...αλλά τόσα χρόνια...μεγάλωσα με Harry Potter και νιώθω πως έχω ζήσει στο Hogwarts. Επομένως αν όλα αυτά τα ζούσα και στην πραγματικότητα...δεν νομίζω πως θα έκανα πολλά πράγματα διαφορετικά από αυτά που έχω κάνει. | |
|
| |
HeRmIoNe 4EvEr Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Δευ Φεβ 06, 2012 11:56 am | |
| Ενταξει μην το παιρνεις τις μετρητις ... 1 ερωτηση εκανα... | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Τρι Φεβ 07, 2012 10:41 am | |
| - HeRmIoNe 4EvEr έγραψε:
- Ενταξει μην το παιρνεις τις μετρητις ... 1 ερωτηση εκανα...
-.- Χιούμορ λέγεται,δεν πήρα κάτι τις μετρητις... | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Τετ Φεβ 08, 2012 6:51 am | |
| - martha_loves_Ron έγραψε:
- μμμ δδεν ξερω..πρωτα απο ολα θα εμενα καγκελο μολις μαθαινα οτι ημουν μαγισσα...
μεταα μαλλον θα το συνηθιζα... συμφωνω | |
|
| |
severus sneap Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ελια ,26 εκατοστα με τριχα μονοκερου ειδικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Δευ Φεβ 20, 2012 8:29 am | |
| θα ηταν απλα ωραια, δηλαδη οχι απλα ωραια, τελεια | |
|
| |
hermionegranger Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 33 εκ. Έλατο με πυρήνα από τρίχα Λυκανθρώπου.Ιδανικό για κατάρες,μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Τρι Μαρ 13, 2012 10:59 am | |
| δεν ξερω!!!!αλλα μακαρι να γινοταν | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; Τετ Μαρ 28, 2012 10:20 am | |
| δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μου αν έμενα στο χόγκουαρτς! αυτή την στιγμή σαν όνειρο ακούγεται αλλά όπως κάθε πράγμα που δεν έχουμε κι θα θέλαμε πολύ να το αποκτήσουμε, γτ ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτα που έχουμε, έτσι κι αυτό!!! μια αλλιώτικη ζωή | |
|
| |
| Φαντάζεστε Την Ζώη Σας Στο Χόγκουαρτς; | |
|