| Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; | |
|
+36Martha_Loves_Ron Bellatrix Lestrange-Black Μαρίνα.Potter Josh Farro VampireArwen lilwiz AvadaKedavra Pesky_Pixie Hermione Jean Granger Filius Flitwick marina forever Mia Melanie Hawkins You-Know-Who 2411 Vicky_Diggory Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Marlene McKinnon happy poster Scabior The Snatcher Ronerm Albus Dumbledore Beedle The Bard William Penn Remus Lupin harry potter 10 Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα Embereth Helga Hufflepuff pano$ Rowena Ravenclaw Bellatrix Lestrange Elf in the forest stacy_weasley Perenelle Flamel Godric Gryffindor 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Δευ Ιαν 24, 2011 1:10 pm | |
| Υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που δεν συμπληρωνουν απλως τη ζωη σου αλλα ειναι μερος και αναποσταστο κομματι τους. Οποιον απο αυτους και να χασω, η ζωη κι η υπαρξει μου θα ειναι πλεον μιση και ατελειωτη. Οποτε ειναι ο θανατος αυτων των προσωπων, αυτο που δεν θα ηθελα να συμβει ουδε ποποτε | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τρι Ιαν 25, 2011 4:43 am | |
| σιγα .αμαν ρε σαραντη..παντου αντιρηση εχεις.. | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τρι Ιαν 25, 2011 5:38 am | |
| να με απαταει η κοπελα μου... | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τρι Ιαν 25, 2011 6:04 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τρι Ιαν 25, 2011 7:02 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιαν 28, 2011 6:26 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Victor Krum στις Κυρ Ιαν 30, 2011 1:25 pm, 1 φορά | |
|
| |
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιαν 28, 2011 11:32 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την happy poster στις Παρ Ιαν 28, 2011 11:36 am, 1 φορά | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιαν 28, 2011 11:35 am | |
| Καλύτερα να διορθώσιες το ποστ σου. Εκτός του ότι είσαι οφ τόπικ, χαλάς και την εικόνα της σελίδας...
Δεν θα ήθελα να χάσω το mp3 μου... Έχει τη μισή ζωή μου μέσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιαν 28, 2011 11:37 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιαν 28, 2011 12:50 pm | |
| δεν θα ηθελα να χασω το κινητο μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιαν 28, 2011 1:02 pm | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Ιαν 29, 2011 12:50 am | |
| Δεν θα ηθελα να παθω γεροντικη ανοια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Ιαν 29, 2011 3:50 am | |
| Να συνεχίσει να μου ρίχνει χυλόπιτες. | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Φεβ 13, 2011 4:45 am | |
| Φυσικα δεν θα ηθελα να χασω γονεις και φιλους κλπ. Αλλα δεν θα ηθελα να χασω και την καλη μου διαθεση! Για λιγο τη χανω και δεν ξερω ποια ειμαι! Θετικη ενεργεια λοιπον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Φεβ 13, 2011 2:02 pm | |
| Δεν θα ήθελα να χάσω τον εαυτο μου. Θα ήθελα πάντα να ξερω ποιός είμαι και αν αλλάξω, να ξέρω και να καταννοώ γιατί άλλαξα και ποιός ήμουν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Φεβ 19, 2011 3:48 am | |
| να μην μπορω να την σκεφτομαι.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Φεβ 19, 2011 5:29 am | |
| | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Μαρ 05, 2011 2:58 pm | |
| να χασω ενα αγαπημενο μου προσωπο. | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Μαρ 06, 2011 12:24 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Μαρ 06, 2011 3:46 am | |
| ^την εχεις φαει ηδη αφου δεν ασχολειται.εκτος κι αν της το πεις και ασχοληθει.τοτε θα εισαι Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!αν τα φτιαξετε τουλαχιστον...
να σπασω παλι το χερι μου.ή και καποιο ποδι μου.
| |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Μαρ 06, 2011 3:51 am | |
| - Σπόιλερ:
λιγο πολυ λιγο ομως έχει ασχοληθεί(πολύ λιγο ομως)
να πορωθώ με τον υπολογιστή και να μην με νοιαζει τπτ αλλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Μαρ 06, 2011 4:13 am | |
| - Σπόιλερ:
ποτε;οταν σου ειπε ωραια διαβαζεις αγορακι; να τρελαθει η γιαγια μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Μαρ 06, 2011 4:17 am | |
| - Σπόιλερ:
μαλιστα κυριε μαλιστα,μαλιστα ,μαλιστα.. να βρεξει σήμερα γιατι θα παω για μπασκετ στην αλάνα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Μαρ 06, 2011 7:19 am | |
| - Σπόιλερ:
ας αφησουμε καποια κοπελα να αποφασισει αν με το να σε λεει αγορακι ασχοληθηκε!και ποιο μπασκετ στην αλανα ρε;που την βρηκες την αλανα εδω,στο μιντιλογλι;αφου καθεσαι στο σπιτι σου και διαβαζεις!!!!
να μεινω αναπηρος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Μαρ 06, 2011 9:53 am | |
| | |
|
| |
| Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; | |
|