| Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; | |
|
+36Martha_Loves_Ron Bellatrix Lestrange-Black Μαρίνα.Potter Josh Farro VampireArwen lilwiz AvadaKedavra Pesky_Pixie Hermione Jean Granger Filius Flitwick marina forever Mia Melanie Hawkins You-Know-Who 2411 Vicky_Diggory Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Marlene McKinnon happy poster Scabior The Snatcher Ronerm Albus Dumbledore Beedle The Bard William Penn Remus Lupin harry potter 10 Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα Embereth Helga Hufflepuff pano$ Rowena Ravenclaw Bellatrix Lestrange Elf in the forest stacy_weasley Perenelle Flamel Godric Gryffindor 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Απρ 16, 2011 2:51 am | |
| να κοιμάμαι και να έχει φωνάξει η αδερφή μου πενήντα άτομα στο σπίτι... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Απρ 17, 2011 2:03 am | |
| | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Απρ 23, 2011 4:23 am | |
| να μην είχα ασχολειθεί ποτέ με Harry Potter και να μην με είχε διαλέξει εμένα κατά λάθος η Ολυμπία εκείνη την ημέρα...
| |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Δευ Απρ 25, 2011 11:40 am | |
| - Σπόιλερ:
Χαχαχα!
Να μη φαινόμουν κατά κάποιο τρόπο χρήσιμη σε αυτό το Μαγικό φόρουμ... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τρι Απρ 26, 2011 12:14 am | |
| να μην μπορώ να βοηθήσω.... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τετ Απρ 27, 2011 1:59 am | |
| Να μην ειχα πιασει φιλιες με τον Scabior The Snacher πριν απο τοσα χρονια | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τετ Απρ 27, 2011 5:12 am | |
| να μην με μπέρδευε τόσο ο τίτλος αυτού του topic και τα post του! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τρι Μάης 03, 2011 10:35 am | |
| Να πάθει κάτι η οικογένειά μου.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τετ Ιουν 29, 2011 4:33 am | |
| | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Ιουλ 02, 2011 12:06 pm | |
| | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Δευ Ιουλ 04, 2011 8:21 am | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Δευ Ιουλ 11, 2011 8:14 am | |
| Να πεθάνουν οι γονείς μου και άνθρωποι που αγαπώ | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιουλ 29, 2011 1:42 am | |
| να πεθανουν ατομα που αγαπω.. | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιουλ 29, 2011 3:04 am | |
| - marina forever έγραψε:
- να πεθανουν ατομα που αγαπω..
συμφωνώ κι εγώ μ αυτό. πιστεύω ότι είναι ότι χειρότερο. | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Ιουλ 29, 2011 3:16 am | |
| - Filius Flitwick έγραψε:
- marina forever έγραψε:
- να πεθανουν ατομα που αγαπω..
συμφωνώ κι εγώ μ αυτό. πιστεύω ότι είναι ότι χειρότερο. το εχω παθει γι αυτο...δεν θελω να ξαναγινει! | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τετ Αυγ 17, 2011 12:13 pm | |
| να φτάσω σ'ένα σημείο συνειδητοποιώντας ότι δεν έχω καταφέρει τίποτα ουσιαστικό στη ζωή μου | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τετ Αυγ 17, 2011 12:53 pm | |
| Να μην χάσω τους ανθρώπους που αγαπώ.... | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Αυγ 20, 2011 2:56 pm | |
| Mμ, δύσκολη ερώτηση...Δεν το έχω σκεφτεί το θέμα. Μάλλον να μείνει η οικογένειά μου στο δρόμο, χωρίς σπίτι και λεφτά. | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Κυρ Αυγ 21, 2011 6:32 am | |
| Το ξέρω πως ακούγεται τετριμένο,αλλά δεν θέλω να χάσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα... | |
|
| |
lilwiz Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Ραβδί 20 εκατοστών, ευκαμπτό, με πυρήνα απο τρίχας θέστραλ και ξύλο από άγνωστο μαγικό δέντρο στη Βουλγαρία. Ειδικο για μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τετ Σεπ 07, 2011 7:10 am | |
| Να μην χασω καποιο αγαπημενο προσωπο βασικα. Υγεια πρωτα και τα αλλα ερχονται. Και να μην μου χαλασει τιποτα στο σπιτι γιατι παρολο που τα αλλα ερχονται δεν ειναι ευκολο να ερθουν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τρι Σεπ 27, 2011 9:09 am | |
| το σπιτι μου και την οικογενεια μου......επισης μαι πολύ ακλη φιλη | |
|
| |
VampireArwen Εκτοετής
Posts : 273 Join Date : 27/09/2011 Age : 36 Place : Salonica
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: πυρήνας δέρματος καλικαντζάρου,29 εκατοστά,άκαμπτο... Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Τετ Σεπ 28, 2011 7:04 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Πεμ Σεπ 29, 2011 2:55 am | |
| τους καλους βαθμουςς μου {με τα υππολοιπα που προανεφερα | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Παρ Οκτ 07, 2011 3:21 pm | |
| Να χάσω τους γονείς και την αδερφή μου. Το χειρότερο, κατά τη γνώμη μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; Σαβ Οκτ 08, 2011 6:40 am | |
| | |
|
| |
| Τι δεν θα ήθελες να σου συμβεί ποτέ; | |
|