| Ρατσισμός | |
|
+25Mia Melanie Hawkins hermione black Λιλιθ-Ισις Ethan Wate Marlene McKinnon panos theo happy poster Scabior The Snatcher Albus Dumbledore Beedle The Bard harry potter 10 nickpap Remus Lupin LiLyBlack Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα Embereth Elf in the forest Rowena Ravenclaw Vicky_Diggory Nemesis Josh Farro Helga Hufflepuff Dina potter Godric Gryffindor 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Ρατσισμός Σαβ Ιουλ 17, 2010 6:39 am | |
| Ρατσισμός είναι η κοινωνική διάκριση σε βάρος κάποιον ατόμων η κοινωνικών ομάδων που προσδιορίζετε με βάση τα επίκτητα και εκ γενετής χαρακτηρίστηκα.
Είσαι ρατσιστής; Για ποιο θέμα;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Godric Gryffindor στις Τετ Αυγ 11, 2010 2:10 am, 1 φορά | |
|
| |
Dina potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: λεπτο απο ξυλο καρυδιας, 24 εκ. απο φτερα φοινικα και φυλλα τριανταφυλλου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τετ Αυγ 11, 2010 1:46 am | |
| Δεν ειμαι ρατσιστρια. Μερικες φορες, ομως, μου την σπανε οι αλβανοι, γιατι νομιζουν πως ολα ειναι δικα τους. εμενα αυτο με νευριαζει παρα πολυ. | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τετ Αυγ 11, 2010 3:44 am | |
| Εγώ είμαι ΑΝΤΙ-Ρατσίστρια!!! Έχω βιώσει τον ρατσισμό και ξέρω πως είναι να σε κρίνουν χωρίς να σε ξέρουν... | |
|
| |
Dina potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: λεπτο απο ξυλο καρυδιας, 24 εκ. απο φτερα φοινικα και φυλλα τριανταφυλλου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τετ Αυγ 11, 2010 7:03 am | |
| κι εγω τον εχω βιωσει πολυ ασχημα και γι αυτο δεν μου αρεσει να κρινω τους αλλους. δεν θελω να πληγωνω κανεναν, οπως πληγωσαν εμενα. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τετ Αυγ 11, 2010 11:48 am | |
| Συμφωνώ με τη Ντίνα Πότερ, εμένα η μάνα ενός παιδιού δε με χωνεύει και είναι από την Πολωνία. Οπότε σκέφτομαι πως ηρθε από εκεί εδώ και μας βρίζει κι όλας. Τέτοιο ρατσιστικό έχω πάνω μου. Μου τη δίνουν τέτοια άτομα! | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Αυγ 13, 2010 4:56 am | |
| εμ... οκ παιδια!!
εγω ειμαι ρατσιστρια δυστυχως αρκετα. δεν ξερω γιατι με το που βλεπω αλβανο ή πακιστανο μου αναβουν τα λαμπακια!! πολυ ασχημα ομως!!! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Σαβ Αυγ 14, 2010 12:20 pm | |
| Να φανταστώ είσαι η Ελένη; | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Σαβ Αυγ 14, 2010 12:34 pm | |
| mR.Geo spamαρεις αυτην την στιγμη.. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Κυρ Αυγ 15, 2010 9:55 am | |
| - Nemesis έγραψε:
- εμ... οκ παιδια!!
εγω ειμαι ρατσιστρια δυστυχως αρκετα. δεν ξερω γιατι με το που βλεπω αλβανο ή πακιστανο μου αναβουν τα λαμπακια!! πολυ ασχημα ομως!!! και εγώ : | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τρι Αυγ 24, 2010 6:49 am | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
- Nemesis έγραψε:
- εμ... οκ παιδια!!
εγω ειμαι ρατσιστρια δυστυχως αρκετα. δεν ξερω γιατι με το που βλεπω αλβανο ή πακιστανο μου αναβουν τα λαμπακια!! πολυ ασχημα ομως!!! και εγώ : Θα συμφωνήσω.....δεν αντέχω να μαραζώνουν τη χώρα μας κάθε μέρα και πιο πολύ...έχουμε πολύ πιο πολλούς ξένους από οσους μπορούμε να αντέξουμε...ας το πάρουμε απόφαση παιδιά...Δεν γίνεται να πεινάμε εμέείς και μετά να έρχεται ο αλβανός και να μου λεεί οτι έχω λεφτά και όπλα και αν με εκνευρίσεις θα βάλω να σε σκοτώσουν...(έχει γίνει και αυτό...)Είπαμε....να είμαστε ειρηνιστές αλλά όχι και να καθόμαστε να τις τρώμε....το ξέρετε οτι μια Ελληνίδα υπουργός όταν την ενημέρωσαν οτι ένας αλβανός βίασε μια Ελληνίδα είπε οτι ο αλβανος είχε δίκιο επειδή εμείς είμαστε ρατσιστες?????Έλεος....αα κι επίσης μόλις σκότωσαν έναν έλληνα στην Αλβανία επειδή μιλούσε ελληνικά.....είναι σωστό να κάνουμε κι εμείς κάτι ανάλογο.????Είπαμε ειρήνη αλλά υπάρχουν και κάποια όρια.........Δεν ξέρω αν συμφωνείτε όλοι μαζί μου αλλά σέβομαι το γεγονός οτι ο καθένας έχει την προσωπική του γνώμη..... | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τρι Αυγ 24, 2010 6:50 am | |
| | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Κυρ Σεπ 05, 2010 10:36 am | |
| οχι εγω δεν ειμαι ρατσιστρια! | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Πεμ Σεπ 23, 2010 3:32 pm | |
| επιδι υπαρχουν πολλες κατιγοριες σε αυτην την γενικη ιδεα που καθοριζεται μονο με την λεξη ρατσισμος μπορω να πω οτι σε μερικους τομεις ειμαι και εγω ρατσιστης μερικοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο παντως οι περισσοτεροι απο εμας μπορει να εμπλακουμε και να βιοσουμε τον ρατσισμο!!! καποια πραγματα που δεν ειναι κατανοιτα σιγουρα μας αποθουν και ας μην μας επιρεαζουν, απο την στιγμη ομως που προσβαλουν τον προσωπικο μου χορο και απιλουν την ζωη μου ( οχι αναγκαστικα με την εννοια της προκλησης σωματικης βιας) σιγουρα αυτο με κανει να γινομαι ρατσιστης! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Σαβ Σεπ 25, 2010 6:18 am | |
| εγ ειμαι και πολυ μαλιστα.συμφωνω με την αγαπητη ροβενα.και μην μου πει κανεις οτι εμεις δεν πηγαμε γερμανια και αμερικη.ναι πηγαμε αλλα τα ιδια τα κρατη ζητουσαν και τους κοιτουσαν ακομα και στα δοντια!!!!!αλλα δεν φταινε αυτοι εμεις που τουσ δωσαμε το θαρρος!!συγχηστικα | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Κυρ Οκτ 17, 2010 1:06 am | |
| ναι ειμαι ρατσιστρια με τους ρατσιστες δεν μπορω τα αρτομα που πιστευουν για οποιοδηποτε λογο οτι καποιος ειναι κατωτερος απο αυτον... |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τετ Οκτ 20, 2010 7:32 am | |
| αν και εχει γεμισει η χωρα απο κινεζους πακιστανους φιλιππινεζους ή ξερω γω τι αλλο ρατσιστης δεν ειμαι για τον λογο οτι δεν με πειραζουνε δεν τους πειραζω και δεν υπαρχει λογος απλα ηρθανε απο την χωρα τους για να βρουνε ενα καλυτερο μερος να ζησουνε και το ιδιο θα καναμε κι εμεις αν ζουσαμε σε μια χωρα κατω απο εντελως αθλιες συνθηκες ζωης. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Κυρ Οκτ 24, 2010 1:59 am | |
| πιστευεις οτι η χωρα μας δεν εχει αθλιες συνθικες?τωρα μπορει να μην το βλεπεις αλλα οταν θα κανεις δικια σου οικογενεια και θα πρεπει να βγαζεις τα εξοδα σου μονο σου θα δεις πως ειναι.και ιδιαιτερα οταν χανεις την δουλεια σου απο εναν αλβανο.εμενα μου εχει τυχη.γιατι αυτος και οχι εγω που πληρωνω ενα καρο φορους!!!!!!!!!και δεν τους θεωρω κατωτερους απλα ξενους........... | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τρι Οκτ 26, 2010 9:50 am | |
| δεν θα ελεγα οτι ειμαι ρατσιστρια! αλλα υπαρχουν ατομα που με κανουν να γινομαι...και δεν μου αρεσει! | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Οκτ 29, 2010 6:32 am | |
| - vkaid1308 έγραψε:
- πιστευεις οτι η χωρα μας δεν εχει αθλιες συνθικες?τωρα μπορει να μην το βλεπεις αλλα οταν θα κανεις δικια σου οικογενεια και θα πρεπει να βγαζεις τα εξοδα σου μονο σου θα δεις πως ειναι.και ιδιαιτερα οταν χανεις την δουλεια σου απο εναν αλβανο.εμενα μου εχει τυχη.γιατι αυτος και οχι εγω που πληρωνω ενα καρο φορους!!!!!!!!!και δεν τους θεωρω κατωτερους απλα ξενους...........
δεν ειπα τετοιο πραγμα και ετσι κι αλλιως ο καθενας βλεπει τα πραγματα διαφορετικα πχ εμεις οντως πιστευουμε οτι η κοινωνια που ζουμε ειναι αθλια αλλα για τους ξενους να ειναι καλυτερα απο τον τοπο τους... | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Πεμ Νοε 11, 2010 12:15 pm | |
| Εγώ είμαι υπερ της κατάργησης των συνόρων.... ε εντάξει έχουμε πολλούς ξένους... το ότι είναι κάποιοι εγκληματίες δεν ορίζεται από το χρώμα, θρησκεία ή πολιτισμό... Μην τρελαθούμε.... βγήκε και ο άλλος ο Άδωνις και έλεγε πως πρέπει να φύγουν οι ξένοι.... και ποιος είναι αυτός ο οποίος ορίζει την όποια πατρίδα έχει ο καθένας... ο άνθρωπος που τιμά την ελληνική σημαία είναι έλληνας.... ούτε χρώματα ούτε βλακείες... | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Νοε 12, 2010 7:10 am | |
| - Sir Brutus έγραψε:
- Εγώ είμαι υπερ της κατάργησης των συνόρων.... ε εντάξει έχουμε πολλούς ξένους... το ότι είναι κάποιοι εγκληματίες δεν ορίζεται από το χρώμα, θρησκεία ή πολιτισμό... Μην τρελαθούμε.... βγήκε και ο άλλος ο Άδωνις και έλεγε πως πρέπει να φύγουν οι ξένοι.... και ποιος είναι αυτός ο οποίος ορίζει την όποια πατρίδα έχει ο καθένας... ο άνθρωπος που τιμά την ελληνική σημαία είναι έλληνας.... ούτε χρώματα ούτε βλακείες...
νομιζω οτι με καλυψες απολυτα!!!!!! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Νοε 12, 2010 7:19 am | |
| - Sir Brutus έγραψε:
- Εγώ είμαι υπερ της κατάργησης των συνόρων.... ε εντάξει έχουμε πολλούς ξένους... το ότι είναι κάποιοι εγκληματίες δεν ορίζεται από το χρώμα, θρησκεία ή πολιτισμό... Μην τρελαθούμε.... βγήκε και ο άλλος ο Άδωνις και έλεγε πως πρέπει να φύγουν οι ξένοι.... και ποιος είναι αυτός ο οποίος ορίζει την όποια πατρίδα έχει ο καθένας... ο άνθρωπος που τιμά την ελληνική σημαία είναι έλληνας.... ούτε χρώματα ούτε βλακείες...
Kαι εμένα επίσης!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Νοε 12, 2010 8:52 am | |
| εισαι υπερ??????????????να βαλουν και την τουρκια μεσα και το ενα δις να ερθει εδω και να δουμε που θα βγησκεις δουλεια!!!σε παρκαλω,για πραγματα τα οποια δεν γνωριζεις μην μιλας.κανενας ξενος δεν νιωθει την ελλαδα πατριδα του οπωςκανενας ελληνας μεταναστην μη ελληνας!!!εκτος απο τα νεα παιδια που ηρθαν εδω,ναι να εχεις μεταναστες δεν διαφωνω να βοηθας τουσ ανθρωπους γοια ενα καλυτερο αυριο αλλα μεχρι εκει να μην παταν επι πτωματων,ενα παραδειγμα θα σε πω.τοτε [ου χασαμε απο την αλβανια στο ποδοσφαιρο αρχισαν να καινε την σημαια μας.μονο για ενα ματσ!!!αυτο ε ιναι που την τιμαμε?που εδω τους κανουμε και σημαιοφορους που ειναι κατι ιερο και εκει ουτε την παρελαση δεν μας αφηνουν.θεσ να μαθεις τι μαθενουν οι τουρκοι στην ιστορια τους και τι αποψη εχουν οι ξενοι που μενουν εδω?αν θεσ στειλε μου pm και μετα θα δεις αν θελεις να ανοιξουν τα συνορα.αυτα τα λιγα | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Δευ Νοε 15, 2010 1:06 am | |
| κοπελιά ... εάν καταργηθούν τα σύνορα, εδώ θα έχεις τις ίδιες ευκαιρίες να βρεις δουλειά με έξω... μην τρελαίνεστε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Δευ Νοε 15, 2010 2:47 am | |
| πρωτον εαν αναφερεσαι σε μενα δεν ειμαι κοπελια.............δεν με ξερεις δεν σε ξερω και δευτερον ο καθενας εχει τις δικιες του αποψεις.και αυτο ειναι ενα θεμα που βγαινει πουθενα μεσο μηνυματων αλλα και γενικα. | |
|
| |
| Ρατσισμός | |
|