| Ρατσισμός | |
|
+25Mia Melanie Hawkins hermione black Λιλιθ-Ισις Ethan Wate Marlene McKinnon panos theo happy poster Scabior The Snatcher Albus Dumbledore Beedle The Bard harry potter 10 nickpap Remus Lupin LiLyBlack Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα Embereth Elf in the forest Rowena Ravenclaw Vicky_Diggory Nemesis Josh Farro Helga Hufflepuff Dina potter Godric Gryffindor 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Πεμ Ιαν 27, 2011 11:07 am | |
| δικιο εχεις.τωρα που το ακουω αυτομου γυριζει το μυαλο!δεν ειναι κατασταση αυτη!!οχι στα πανεμιστιμια ΜΑΣ!!! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Ιαν 28, 2011 3:48 am | |
| Ναι, μην τρελαίνεστε και πολύ. Και η Ελλάδα σα γαιδούρι τους φέρθηκε. Εγώ δεν τους κατηγορώ και απόλυτα... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Ιαν 28, 2011 6:24 am | |
| ναι καλοι ειμαστε και εμεις.. | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Ιαν 28, 2011 9:15 am | |
| δεν αντιλεγω,ομως κι αυτοι με ποιο δικαιωμα κανουν καταληψεις στα ελληνικα πανεπιστημια και πολυτεχνεια? | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Παρ Ιαν 28, 2011 11:18 am | |
| | |
|
| |
panos theo Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κέδρος,με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου,35 εκατοστά,εύκαμπτο,ειδικευμένο στα δυνατότερα προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Πεμ Φεβ 10, 2011 1:08 pm | |
| εμενα παλι δεν μου διμιουργουν καπιο προβλιμα απλα οταν σου μιλαϊ ο αλος αλβανικα και σε βριζι επισις. Τοτε εγω ειμαι ρατσιστις.Και κατι αλλο εχω ακουσι απο τν μητερα μου τν γιαγια μου τν προ γιαγα μου οτι οταν ηταν νεη αφιναν τιν εξοπορτα ανιχτι βραδυ οταν κιμοντουσαν χορις να φοβουντε τιποτα και να πιγενουν με τα ποδιλατα στι θαλασσα απτο πρωη εως το βραδυ κατι που δεν το εχει βιοσι η συνχρονι γιενια!!!κριμα απο δω και περα οπιος θελι ας πι τν γνωμι του!!! | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Κυρ Φεβ 13, 2011 4:51 am | |
| Ρατσισμος υπαρχει και δυστυχως οσο κατα και αν ειμαστε το κανουμε ασυναισθητα.
Και εγω ειμαι θεωρητικα κατα του ρατσισμου αλλα δεν υπαρχει κανεις μας που δεν εχει γελασει με ενα ρατσιστικο ανεκδοτο ή εχει επιφυλαξεις οταν μαθαινει για την καταγωγη ενος ατομου. Το ιδανικο θα ηταν να μην υπηρχε αλλα δεν γινεται να εξαλειφθει. | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τετ Μάης 11, 2011 2:55 am | |
| Γενικά ο ρατσισμός είναι από τα λίγα πράγματα που μισώ και απεχθάνομαι όσο δεν πάει... Είναι κατά τη γνώμη μου το χειρότερο κοινωνικό πρόβλημα στις μέρες μας και ελάχιστοι τρόποι υπάρχουν για να εξαλειφθεί!!! Εγώ ρατσιστής είμαι μονάχα προς δύο κοινωνικές ομάδες: Τους καπνιστές και τους πολιτικούς!!!!! Με αρωσταίνουν και οι δύο... | |
|
| |
Λιλιθ-Ισις Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: από έλατο, 23 εκ., με πυρήνα από τρίχα βέλλας, ιδανικό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Δευ Μάης 30, 2011 2:03 pm | |
| "Παντως αυτην την περιοδο, με διακατεχει ενα ρατσιστικο συναισθημα λογω της καταλυψης στην νομικη. Ερχεται ο Πακιστανος, Ιρακινος, Αιγυπτιος, Παλαιστινιος και οχι μονο μπαινουν παρανομα στη χωρα μας και δημιουργουν προβλημα, αθελα τους τις περισσοτερες φορες, αλλα με παραγινε το κακο. Ακους εκει να κανουν οι παρανομοι μεταναστες καταληψη στα ελληνικα πανεπιστημια και εμεις να κοιταμε και να λεμε περι ασυλου? Το ασυλο ειναι για τους Ελληνες πολιτες οχι για τον καθε υποαναπτυκτο ανατολιτη. (χωρις αυτο να σημαινει οτι αν ηταν Ευρωπαιοι θα αλλαζε κατι) " Παραπανω διαβασα αυτο.. καταρχας δεν εισαι και πολυ καλα ενημερωμενος! οι ανθρωποι οι συγκεκριμενοι που καναν την καταληψη δεν ηταν λαθρομεταναστες... ηταν μεταναστες τους οποιους ξαφνικα τους ακυρωσαν την αδεια παραμονης τους μονο και μονο επειδη δεν ειχα αρκετα ενσιμα και δεν τους αφησαν καν το περιθωριο να προσπαθησουν να τα βρουν... οι ανθρωποι αυτοι ζουσαν μονιμα στην ελλαδα για τουλαχιστον δεκα χρονια ο καθενας.. και τωρα ξαφνικα ενω εχουν κανει οικογενιες και εχουν μαθει να ζουν σε ενα μερος τους ζηταει καποιος να φυγουν ετσι στο ακυρο? και στα λεω ολα αυτα γιατι καθε μερα εκει ημουν και συζηταγα με ανθρωπους εξω απο την νομικη!! ζώα αλβανοί ... θάνατος στου τουρκομογγόλους...Ελλάς ή Τέφρα Επισης διαβασα και αυτο!! και εφριξα... νομιζα απαγορευονταν τα ιβριστικα σχολεια... αν ειναι δυνατον... δηλαδη πως εκφραζεσαι ετσι για καποιον συνανθρωπο σου?? ειμαστε ολοι ανθρωποι και ειμαστε ολοι ισοι... καιρος να το χονεψουν μερικοι μπας και βγει μεσα απο τον βουρκο η ελλαδα!! | |
|
| |
hermione black Τεταρτοετής
Posts : 163 Join Date : 30/05/2011 Age : 27 Place : στον κόσμο μου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο τριανταφυλλιάς 22 εκατωστά ευκαμπτο με τρίχα φίνικα στον πιρίνα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Δευ Μάης 30, 2011 2:17 pm | |
| τίποτα χοιρότερο!! Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει και να ασκεί σωματική ή ψιχολογική βία σε κάποιον μόνο και μόνο επιδή είναι διαφορετικός!! είναι κατα τη γνώμη μου απ τις βασικότερες αρχές να μην είμαστε ρατσιστε;!!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Δευ Ιουλ 11, 2011 11:43 am | |
| - Dina potter έγραψε:
- Δεν ειμαι ρατσιστρια. Μερικες φορες, ομως, μου την σπανε οι αλβανοι, γιατι νομιζουν πως ολα ειναι δικα τους. εμενα αυτο με νευριαζει παρα πολυ.
Συμφωνώ μαζί σου! | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Κυρ Ιουλ 17, 2011 5:46 am | |
| Δεν είμαι ρατσιστής...είμαι έλληνας...Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους μετανάστες που έρχονται στην χώρα μας και δουλεύουν(ακόμα και με αυτους στα φανάρια που είναι λιγο ενοχλητικοί δεν έχω κανένα πρόβλημα)..Μου την σπάει αφάνταστα όμως να έρχοντε στην χώρα μας και να κλέβουν,να δέρνουν και να μην αισθανόμαστε ασφαλείς να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους...Αν εννοείτε έτσι τον ρατσιστή(που δεν το νομίζω) τότε είμαι... | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Τετ Αυγ 17, 2011 2:40 pm | |
| Δικαιολογημένα μας φαίνονται "κάπως" οι μετανάστες,αφού έχουν άλλη κουλτούρα,συνήθειες,συχνά είναι αμόρφωτοι.Κι εγώ συχνά διακρίνω κάποια οπισθοδρομικότητα και στενομυαλιά.Αυτό όμως δε σημαίνει πως εμείς είμαστε ανώτεροι,γιατί άνθρωποι είναι κι αυτοί και πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους. Το ότι καταλήγουν να κλέβουν και να σκοτώνουν είναι απόδειξη της απόγνωσης και της απελπιστικής τους κατάστασης. Επίσης διέκρινα ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη ενημέρωση για το θέμα.Διάβασα να λέτε πως οι μετανάστες έρχονται και κατσικώνονται στην Ελλάδα και μας κλέβουν τις δουλειές,κλπ κλπ.Στην πραγματικότητα,όσοι έρχονται στην Ελλάδα έχουν σκοπό να μεταβούν σε άλλες χώρες με περισσότερες προοπτικές.Αλλά εφόσον τα σύνορα προς άλλες χώρες είναι κλειστά,αν δε νομιμοποιηθούν οι μετανάστες δεν μπορούν να φύγουν.Ουσιαστικά εγκλωβίζουν τους ανθρώπους στη χώρα για να τους εκμεταλλευτούν.Προτιμούν να έχουν τους "σκλάβους" με τους μισθούς πείνας και την ανασφάλιστη εργασία,παρά τους "απαιτητικούς" Έλληνες. Για λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε: - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Σαβ Αυγ 20, 2011 2:37 pm | |
| - AvadaKedavra έγραψε:
- Δεν είμαι ρατσιστής...είμαι έλληνας...Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους μετανάστες που έρχονται στην χώρα μας και δουλεύουν(ακόμα και με αυτους στα φανάρια που είναι λιγο ενοχλητικοί δεν έχω κανένα πρόβλημα)..Μου την σπάει αφάνταστα όμως να έρχοντε στην χώρα μας και να κλέβουν,να δέρνουν και να μην αισθανόμαστε ασφαλείς να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους...Αν εννοείτε έτσι τον ρατσιστή(που δεν το νομίζω) τότε είμαι...
Δηλαδή μόνοι οι μετανάστες κλέβουν, δέρνουν και μας κάνουν να μην αισθανόμαστε ασφαλείς να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους ? Η Ελλάδα είναι μια χώρα τίμιων, και σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων που δεν πειράζουν ούτε μύγα ενώ η κλεψιά δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό τους ? Επειδή η τηλέοραση και τα Μ.Μ.Ε ρίχνουν όλες τις κλωπές και τις δολοφονίες σε μετανάστες, δεν σημαίνει οτι λένε απαραίτητα και την αλήθεια. Προσωπικά, δεν αντέχω όσους λένε εξυπνάδες του στιλ "Οι μετανάστες μας κλέβουν τις δουλειές", λες και εργάζονται ως διευθυντές τραπεζών και μεγαλοεπιχειρηματίες. Αντί να τους λέμε κι ευχαριστώ που κάνουν δουλείες τις οποίες εμείς οι Έλληνες θεωρούμε "κατωτέρου επιπέδου", τους βρίζουμε κιόλας. Οι Έλληνες που μετανάστευσαν στην Αμερική, την Αυστραλία και τη Γερμανία είναι ήρωες και πατριώτες, ενώ οι Αλβανοί άξεστοι τεμπέληδες. Γενικά, να πω οτι είμαι αρνητικά προδιαθετιμένη απέναντι στους Τούρκους, αλλά μια φορά που μια καθηγήτρια μας έλεγε οτι οι Τούρκοι διαβάζουν περισσσότερο από τους Έλληνες και είπε "Μα να μας ξεπερνάνε αυτοί οι απολίτιστοι ?", έτοιμη ήμουν να της πετάξω το βιβλίο στο κεφάλι. Αλλά αυτοί που πραγματικά δεν αντέχω είναι οι τσιγγάνοι, που τριγυρνάνε από 'δω κι από 'κει ζητιανεύοντας, αντί να προσπαθήσουν να δουλέψουν, όπως κάνουν οι Πακιστανοί/Αφγανοί που καθαρίζουν τζάμια ή πουλάνε λουλούδια, τους οποίους συμπαθώ πολύ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά σε μια καφετέρια, όπου δύο κοπέλες αρνήθηκαν να δώσουν χρήματα σε τσιγγανάκια, κι αυτά τους τούμπαραν το τραπέζι, ή μια άλλη φορά, όταν ένα τσιγγανάκι πέταξε ένα δεκάλεπτο, επειδή προφανώς δεχόταν από 1ευρα και πάνω. | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ρατσισμός Κυρ Οκτ 13, 2013 1:45 am | |
| μου αρεσουν ολοι εκτος απο τους αλβανους και συκγικριμενους γερμανους................. | |
|
| |
| Ρατσισμός | |
|