| Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. | |
|
+122nektheo Sarah12515 Φεγγαρογητεμένος Millicent Bulstrode ellitsa ellitsa Dimitra Black Luna-Lia Lovegood Jim13 _Albus_Dumbledore_ Gregory J.Potter Snowwoman Marvolo Gaunt Lord Voldemort my friend jack danaitsa HermioneGrangerWeasly The Pureblood Prince Nicolas Flamel xaroula-sp1999 Queen.C Μιχαέλα_Diggory Hayley Williams Bella Potter Narcissa Black .mixalis13. ilias7 katsum Celestial maximoseco26 Cathrine_dm Evilittled3vil Μαρίνα.Potter Eleanna Lovegood Vicky12 potter Martha_Loves_Ron eliza black Penelope Clearwater Harry_Potter092000 Chris23 Hermione*Granger HalfBloodPrincess Salazar Slytherin Daenerys Bellatrix Lestrange-Black Scottland dimitrouka severus-riku Cassiopeia Black Ariana_Black HeRmIoNe 4EvEr ntan Hermione J Granger William Penn Bellatrix Black cedric diggory senia1999 Kassandra Vablatsky zeniazen4 ria Chris Potter Mannos13 Ginny Weasly Eva-Maria Watson baselios Snape Vampire Princess HermioneGinny Seirious nazireos Vicky Emma alis1999 Autumn Princess VampireArwen Sirius con black Marianna Diggory Ginny~Weasley Victoire Weasley Elf in the forest alma libre Im With The Scene Beatrice Castiglioni Izy LaGuerta Vicky_Diggory Josh Farro steve1998 egw333 loukas 13 eirini malfoy TolisHogwarts ZoeSafira half-blood prince HERMIONE ermioni greinzer Corveron_98k marina forever lilwiz Fleur Delacοur AvadaKedavra Hermione Jean Granger SaveWaterDrinkBlood ntinatze Perenelle Flamel Alastor Mounti Remus Lupin Arthur Black Phineas Nigellus Black Bellatrix Lestrange Hp PANOS AVADA KEDAVRA thanasis watson Maria Lovegood Fata_Morgana Gellert Grindelwald Gr4FiXKill3r Ethan Wate Camille Belcourt Beedle The Bard Mia Melanie Hawkins Electra Black 126 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Πεμ Σεπ 15, 2011 10:41 am | |
| Γεια σου Λουκα! Καλώς ήρθες!! | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Σεπ 16, 2011 4:34 am | |
| γεια σου λουκα συγνωμη για το λαθοσ | |
|
| |
loukas 13 Πρωτοετής
Posts : 22 Join Date : 10/09/2011 Age : 33 Place : new york
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Σεπ 16, 2011 7:54 am | |
| καλως σας βρηκα ολους κ οσοι απο σας πατε σχολειο επισης καλη σχολικη χρονια αν κ η δικη μας δν ειναι κ τοσο φετος τουλαχιστον οπως θα ξερετε...!! | |
|
| |
egw333 Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο,κατάλληλο για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 1:05 am | |
| γεια σας με λενε δημητρη και ειμαι καινουργιοσ εδω | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 1:06 am | |
| Γεια σου δημήτρη! Καλώς ήρθες,και καλά ποστς! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 1:06 am | |
| | |
|
| |
egw333 Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο,κατάλληλο για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 1:32 am | |
| χαιρομαι που ηρθα στο σιτε σαςμου το συστησε ενασ φιλοσ μου ο half-blood prince | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 2:23 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 3:08 am | |
| ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΜΑΣ
Γεια σου καλέ μου φίλε, καλώς ήρθες στο σάιτ μας
edit by Gellert Grindelwald: Μην γράφεις με κεφαλαία
| |
|
| |
egw333 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 3:36 am | |
| καλως σας βρηκα ελπιζω να μου αρεσει το σιτε και μαρινα ευχαριστω για τα ποστ | |
|
| |
loukas 13 Πρωτοετής
Posts : 22 Join Date : 10/09/2011 Age : 33 Place : new york
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 3:51 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 3:52 am | |
| θα σου αρεσει σιγουρα ειναι τελειο ελπιζω να μπεισ στον κοιτωνα μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 3:53 am | |
| Ας αποφεύγουμε καλύτερα την κουβέντα για τους κοιτώνες σε αυτό το τόπικ, εξάλου μπήκε στον κοιτώνα σου, και τον καλωσόρισες και εκεί. | |
|
| |
steve1998 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 3:57 am | |
| γεια σας ειμαι καινουριος εδω.μου το συστησε ενας φιλος μου ο egw333 ειναι ωραιο παιχνιδι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 3:58 am | |
| Βασικά δεν είναι παιχνίδι, είναι φόρουμ για Χάρι ποτερ! Καλώς ήρθες και καλή διαμονή! | |
|
| |
steve1998 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 3:59 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 4:04 am | |
| Αλόχα!!! Είμαι γραμμένος καιρό εδώ, αλλά δεν έμπαινα σχεδόν καθόλου. Για όσους δε με ξέρουν με λένε τΖέο (έτσι και με πει κανείς Γιώργο :Ρ) κι έχω μπει στα 15! Πάω τρίτη γυμνασίου και... ε,, αυτά ;ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 4:06 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 4:13 am | |
| Καλώς ήρθες Γιώργο | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 4:19 am | |
| Καλώς ξανάρθα! Είσαιιιι, είσαιιι <--- μη σε δω μπροστά μου μόνο :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 4:20 am | |
| καλωσ ηρθεσ γιωργο καλα να περασεισ!! | |
|
| |
Fleur Delacοur Βοτανολόγος
Posts : 113 Join Date : 21/06/2011 Age : 28 Place : Παντού και πουθενά...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 4:46 am | |
| - egw333 έγραψε:
- γεια σας με λενε δημητρη και ειμαι καινουργιοσ εδω
Καλωσόρισες στο Potterland Δημήτρη. Για ό,τι χρειαστείς η ΟΔΣ είναι εδώ | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Σεπ 17, 2011 8:43 am | |
| Έχω καιρό να καλοσωρίσω τα μέλη μας ε; Καλέ, τι σας έχει πιάσει με τα περίεργα νικς; Βάλτε κάτι χαριποτερικό! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Κυρ Σεπ 18, 2011 12:44 am | |
| - half-blood prince έγραψε:
- καλωσ ηρθεσ γιωργο καλα να περασεισ!!
Κι άλλος με είπε Γιώργο Δε σου μιλάω! Ευχαριστώ Ημίαιμε | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Κυρ Σεπ 18, 2011 2:47 am | |
| Καλωσήρθατε όλα τα καινούρια μέλη!! Πολλές ευχές για όμορφες μαγικές περιηγήσεις!! | |
|
| |
| Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. | |
|