| Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. | |
|
+122nektheo Sarah12515 Φεγγαρογητεμένος Millicent Bulstrode ellitsa ellitsa Dimitra Black Luna-Lia Lovegood Jim13 _Albus_Dumbledore_ Gregory J.Potter Snowwoman Marvolo Gaunt Lord Voldemort my friend jack danaitsa HermioneGrangerWeasly The Pureblood Prince Nicolas Flamel xaroula-sp1999 Queen.C Μιχαέλα_Diggory Hayley Williams Bella Potter Narcissa Black .mixalis13. ilias7 katsum Celestial maximoseco26 Cathrine_dm Evilittled3vil Μαρίνα.Potter Eleanna Lovegood Vicky12 potter Martha_Loves_Ron eliza black Penelope Clearwater Harry_Potter092000 Chris23 Hermione*Granger HalfBloodPrincess Salazar Slytherin Daenerys Bellatrix Lestrange-Black Scottland dimitrouka severus-riku Cassiopeia Black Ariana_Black HeRmIoNe 4EvEr ntan Hermione J Granger William Penn Bellatrix Black cedric diggory senia1999 Kassandra Vablatsky zeniazen4 ria Chris Potter Mannos13 Ginny Weasly Eva-Maria Watson baselios Snape Vampire Princess HermioneGinny Seirious nazireos Vicky Emma alis1999 Autumn Princess VampireArwen Sirius con black Marianna Diggory Ginny~Weasley Victoire Weasley Elf in the forest alma libre Im With The Scene Beatrice Castiglioni Izy LaGuerta Vicky_Diggory Josh Farro steve1998 egw333 loukas 13 eirini malfoy TolisHogwarts ZoeSafira half-blood prince HERMIONE ermioni greinzer Corveron_98k marina forever lilwiz Fleur Delacοur AvadaKedavra Hermione Jean Granger SaveWaterDrinkBlood ntinatze Perenelle Flamel Alastor Mounti Remus Lupin Arthur Black Phineas Nigellus Black Bellatrix Lestrange Hp PANOS AVADA KEDAVRA thanasis watson Maria Lovegood Fata_Morgana Gellert Grindelwald Gr4FiXKill3r Ethan Wate Camille Belcourt Beedle The Bard Mia Melanie Hawkins Electra Black 126 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
katsum Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Απρ 21, 2012 1:58 pm | |
| Γεια σας κι από μένααααααα!! Είμαι η Κατερίνα, φίλη της Αλεξάνδρας!! ^^^(από πάνω) Είμαι 16 χρονών! Μικρή είχα μανία με τον Χάρι και είχα διαβάσει τα βιβλία άπειρες φορές!! Ακόμα του έχω αδυναμία βεβαια!! ^__^ Ελπίζω να τα βρούμε και να περασουμε καλά!! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Σαβ Απρ 21, 2012 8:44 pm | |
| Αλεξάνδρα και Κατερίνα καλως ήρθατε.Καλά να περάσετε. | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Κυρ Απρ 22, 2012 2:46 am | |
| Αλεξάνδρα!! Κατερίνα!! Καλως Ηρθατε. Εύχομαι να περάσετε μαγικά!!! | |
|
| |
katsum Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Κυρ Απρ 22, 2012 5:31 am | |
| Ευχαριστούμε πολυυυυύ!! | |
|
| |
Celestial Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Κυρ Απρ 22, 2012 10:43 am | |
| Ευχαριστούμε | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Δευ Απρ 23, 2012 4:00 am | |
| Kατερίνα κι Αλεξάνδρα καλωσορίσατε!!! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Δευ Απρ 23, 2012 6:28 am | |
| Καλώς ήρθατε κορίτσια Καλή διαμονή | |
|
| |
ilias7 Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: φτιαγμενο απο ξυλο βελανιδιας χορδι δρακου 33 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Πεμ Απρ 26, 2012 2:08 am | |
| Γεια σας μαγοι και μαγισες με λενε Ηλια και ειμαι καινουριος --------------------------------------------- Έχω μαι απορία πως κάνουμε τα ποστ.. Edit by Maria Sunfit :Τα δίπλα ποστ απαγορεύονται.Ρίξε μαι ματιά στους κανόνες | |
|
| |
.mixalis13. Τριτοετής
Posts : 112 Join Date : 21/04/2012 Age : 32 Place : Γκόντρικς Χόλλοου,Αγγλία,U.K
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Είναι κατασκευασμένο από ξύλο ελάτου και ο πυρήνας είναι φτερό από φοίνικα 28 εκ. ακαμπτο ιδανικο για καταρες και προστατευτικα ξορκια ακομα και για επιθεσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Πεμ Απρ 26, 2012 2:13 am | |
| γεια σας μαγοι και μαγοισες με λενε μιχαλη και ειμαι 16 | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Πεμ Απρ 26, 2012 3:23 am | |
| Ηλία και Μιχάλη..Καλως Ήρθατε.. Μα τι ωραία όνοματα που έχετε Υ.Γ:Δυστυχώς δεν είναι αρμοδιότητα μου να απαντάω σε απορίες. Αυτό που μπορώ όμως να σου πώ είναι ότι για απορίες καλύτερα να ρωτάς έδω. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Πεμ Απρ 26, 2012 3:30 am | |
| Καλώς ήλθατε παιδιά ! Ούτε εμένα είναι αρμοδιότητα μου να απαντά σε ερωτήσεις αλλά βρε ηλία πρέπει να σου πω ότι αυτό που έγραψες ήταν ένα post!Τα ποστ είναι αυτά που μπορείς να γράψεις ως απάντηση σε κάποια τόπικ και βλέπω ότι ήδη έχεις 2!Βέβαια μελλοντικά θα γίνει ένα γιατί απαγορεύονται τα διπλά ποστ στο ίδιο τόπικ και όταν μπει ένας άντμιν θα σου διαγράψει το ένα από αυτά... Κατά τα άλλα καλή διασκέδαση στο μαγικό μας φόρουμ! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Πεμ Απρ 26, 2012 4:58 am | |
| Μιχάλη και Ηλία καλως ήρθατε! | |
|
| |
.mixalis13. Τριτοετής
Posts : 112 Join Date : 21/04/2012 Age : 32 Place : Γκόντρικς Χόλλοου,Αγγλία,U.K
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Είναι κατασκευασμένο από ξύλο ελάτου και ο πυρήνας είναι φτερό από φοίνικα 28 εκ. ακαμπτο ιδανικο για καταρες και προστατευτικα ξορκια ακομα και για επιθεσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Πεμ Απρ 26, 2012 10:05 am | |
| ευχαριστουμε πιο πανω τι ενοειτε τα διπλα ποστ απαγορευονται ποσ κανει καπειος διπλα ποστ
Edit by Maria Sunfit:Μηχάλη σε παρακαλώ δες τους κανόνες.. Διπλό πόστ είανι αυτο που κάνεις δηλαδή ένα ποστ μετά το άλλο. | |
|
| |
ilias7 Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: φτιαγμενο απο ξυλο βελανιδιας χορδι δρακου 33 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Απρ 27, 2012 12:01 am | |
| | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Μάης 18, 2012 4:02 am | |
| Μιχάλη και Ηλία καλως ήρθατε! | |
|
| |
.mixalis13. Τριτοετής
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Μάης 18, 2012 5:21 am | |
| | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Τετ Ιουν 06, 2012 8:10 am | |
| Σας εύχομαι καλή διαμονή σε ένα μαγικο-εκπληκτικό φόρουμ! Εύχομαι να το εξερευνήσετε, να γίνει το σπίτι, όπως έγινε για πολλούς, και να μην το αφήσετε ποτέ και για κανέναν λόγο! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Ιουν 08, 2012 6:07 am | |
| | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Ιουν 08, 2012 7:14 am | |
| Γεια σας με λένε Ειρήνη και όπως βλέπετε είμαι καινούρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Ιουν 08, 2012 7:17 am | |
| Γεια σου Ειρήνη.όπως παρατήρησα έχεις μπει δυναμικά στο forum και ελπίζω να κρατήσεις την διάθεση σου και να φέρεις πολλά φιλαράκια σου εδώ! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Ιουν 08, 2012 8:44 am | |
| Ευχαριστώ και υπόσχομαι να την κρατήσω την διάθεση μου .Βέβαια δεν υπόσχομαι πως θα καταφέρω να φέρω νέα μέλη στο φόρουμ γιατί δεν έχω και πολλούς φίλους φανατικούς του ΧΠ αλλά θα προσπαθήσω | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Ιουν 08, 2012 10:43 am | |
| Καλώς ήρθες, Ειρήνη. Μας πέτυχες σε δύσκολη περίοδο, αλλά όλα θα φτιάξουν. | |
|
| |
Bella Potter Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 1 Join Date : 08/06/2012 Age : 26 Place : Αμφιλοχία
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: από ελατο, εύκαμτο, με φτερό φοίνικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Είμαι νέο μέλος Παρ Ιουν 08, 2012 10:48 am | |
| Γειά σας το παρατσούκλι μου είναι Bella Potter και είμαι νέο μέλος.Είδα όλες τις ταινίες του Χάρι Ποτερ και έχω διαβάσει όλα τα βιβλία από τρεις φορές το καθένα! Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Χάρι Ποτερ! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Ιουν 08, 2012 10:56 am | |
| Καλώς ήρθες Βella, ελπίζω να έχει μια όμορφη διαμονή στο Potterland. Να ξέρεις πως δε χρειάζεται να ανοίγεις νέο θέμα για να συστηθείς, αλλά απλώς να ποστάρεις σε αυτό εδώ το τόπικ. Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μπορεί να απευθυνθεις σε οποιονδήποτε υπεύθυνο! Υ.Γ. Συγχωνεύθηκαν τα τόπικ "Είμαι νέο μέλος" με το "Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας". | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Παρ Ιουν 08, 2012 11:13 am | |
| Καλως ήρθες Βella!! - ThirtySeconds ToMars έγραψε:
- Καλώς ήρθες, Ειρήνη. Μας πέτυχες σε δύσκολη περίοδο, αλλά όλα θα φτιάξουν.
Τι εννοείς όταν λες "δύκολη περίοδος"; | |
|
| |
| Έφτασε η ώρα να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. | |
|