| Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? | |
|
+23Martha_Loves_Ron Hermione J Granger Autumn Princess marina forever Mia Melanie Hawkins anton xert Albus P.W.B. Dumbledore happy poster Albus Dumbledore Beedle The Bard Scabior The Snatcher nickpap Maria Lovegood Embereth Remus Lupin Βασουλα Μαγισσουλα Gellert Grindelwald Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Rowena Ravenclaw Bellatrix Lestrange Elf in the forest stacy_weasley 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τρι Ιουλ 20, 2010 4:21 am | |
| οταν μαθαινεις οτι εχεις εναν αντιζηλο πως αντιδρας? τους φερεσαι οπως πριν? τους αποφευγεις? πες μας την αποψη σου | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Πεμ Αυγ 26, 2010 9:04 am | |
| ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Πεμ Αυγ 26, 2010 9:09 am | |
| εγώ τις βλέπω σαν να είμαι μια λιονταρίνα και προσπαθεί να προστατέψει τα παιδία της!!!!! καταλαβένετε τις σκοτώνω!!! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Πεμ Αυγ 26, 2010 9:18 am | |
| Θέλω να τις μαδήσω και τους ρίχνω κάτι θανατηφόρα βλέμματα....αλλά δεν αρχίζω τις μπουνιές....... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Σαβ Σεπ 04, 2010 1:31 pm | |
| Δεν τους δίνω σημασία αλλά δεν μπορω να πω πως περνάνε και καλά... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Κυρ Σεπ 05, 2010 12:49 am | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
- Δεν τους δίνω σημασία αλλά δεν μπορω να πω πως περνάνε και καλά...
+1!!! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τρι Σεπ 07, 2010 1:00 am | |
| | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Σαβ Σεπ 25, 2010 7:07 am | |
| εμενα παλι μου αρεσει!!!!!θυμαμε ο αντρασ μου δουλεθε στο magic park και μαζευονταν ενα καρο κοριτσακια και τον λουκουμιαζαν και πηγαινα εγω και με περιφανεια τον αγκαλιαζα κ του ελεγα κοιτα μωρο μου πωσ σε κοιτανε!!!!!αλλα ηξερα οτι εμενα εχει!!!!!!!ασε που του τι δινει που δεν ζηλευω λιγακι.αλλα οταν καπια το ξερει επιτηδες του την πεφτει εκει | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Σαβ Νοε 06, 2010 10:11 am | |
| Αντιδράω με ψυχραιμία... σχεδόν πάντα... | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τρι Νοε 16, 2010 6:39 pm | |
| λιγο δανγκωνωμαι ειναι η αληθεια! | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τετ Νοε 17, 2010 3:40 am | |
| Βασικά είμαι ΠΟΛΥ ζηλιάρα! Οπότε μπορώ να γίνω κακιά αν κάποια θέλει το ίδιο αγόρι ή την πέφτει στο δικό μου αγόρι. Δεν περνάνε καλά, γιατί τότε βγαίνει η bitchy Μαρία από μέσα μου. Αλλά πρέπει να με νευριάσει πολύ. Αλλιώς, απλώς αδιαφορώ και κατακτώ | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τετ Νοε 17, 2010 5:50 am | |
| Μου αρέσει να έχω ερωτικούς αντίζηλους γιατί αυτό σημαίνει πως από όλους αυτούς διάλεξε εμένα! | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τετ Νοε 17, 2010 11:29 am | |
| είμαστε όπως πριν φίλοι (από μέσα μου όμως βράζω ) | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Κυρ Ιαν 23, 2011 12:10 pm | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Δευ Ιαν 24, 2011 2:03 pm | |
| Με ζηλεια και αξιοπρεπεια ταυτοχρονα | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τετ Ιαν 26, 2011 12:06 pm | |
| οχχχ.δηλαδη να σε προσεχω σαραντη..ε? | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Πεμ Ιαν 27, 2011 5:55 am | |
| Μπα μπα? Τι υποννοουμενα ειναι αυτα Αλεξη? Ξερεις κατι που δεν ξερω? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Παρ Ιαν 28, 2011 6:40 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Σαβ Ιαν 29, 2011 10:34 am | |
| μου αρεσει γιατι ξερω πως απ'ολους διαλεξε εμενα.ομως ζηλευω και λιγακι... | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Σαβ Ιαν 29, 2011 10:36 am | |
| για ποιο πραγμα σε διαλεξε.......... | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Κυρ Μαρ 06, 2011 8:14 am | |
| μου αρεσει γιατι ξερω πως απ'ολους διαλεξε εμενα.ομως ζηλευω και λιγακι...φυσιολογικο δεν ειναι; | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Πεμ Μάης 12, 2011 12:45 pm | |
| πηγαίνοντας στο νοσοκομείο | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Δευ Ιουλ 11, 2011 4:31 am | |
| Κάνα περισσότερη παρέα μαζί τους για να μάθω τα σχέδια τους.Και επιτήθομαι από το κέντρο.Αν τώρα είναι φίλη μου....Δύσκολα τα πράγματα... | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τρι Σεπ 13, 2011 10:23 am | |
| πωωω είναι μια στο σχολείο μου το όνομα της μάγδα -.- και φαίνεται ότι γουστάρει το αγόρι μου...σήμερα μόλις αντιλήφθηκα πως ήταν ότι τον κοιτούσε πήγα κοντά του και άρχιζα και τον γαργαλούσα και τον αγκάλιαζα...γενικά είμαι ΠΟΛΥ ζηλιάρα αλλα και σκ.λα! εεε όχι ρε κοπελιά να την πέφτεις και στο αγόρι μου! την ώρα που τον αγκάλιαζα εσκυψε το κεφάλι της κάτω και λέω απο μεσα μου ''εσενα καποτε θα πρεπει να σε ξεμαλλιασω!'' | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? Τετ Σεπ 14, 2011 4:42 am | |
| | |
|
| |
| Πώς βλέπεις τους ερωτικούς αντίζηλους σου? | |
|