| Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? | |
|
+20Josh Farro marina forever Mia Melanie Hawkins anton xert Mrs.Black Electra Black Albus P.W.B. Dumbledore Vicky_Diggory Ange Ushiromiya Albus Dumbledore happy poster Beedle The Bard Scabior The Snatcher Martha nickpap Maria Lovegood Gellert Grindelwald Βασουλα Μαγισσουλα Elf in the forest Bellatrix Lestrange 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τρι Ιουλ 20, 2010 4:00 am | |
| κατανοιτό ο θέμα....πήτε! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Δευ Σεπ 06, 2010 8:46 am | |
| αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......δεν λεγεται με λογια! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Σαβ Σεπ 25, 2010 7:08 am | |
| οσοσ καιροσ και να περασει παντα χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τετ Νοε 17, 2010 5:55 am | |
| Τώρα άμα το πω αυ΄το θα φάω μπαν.... Είναι λίγο πρόστιχο... Θα το πω επιστημονικά. Μου έρχονται σεξουαλικές φαντασιώσεις με αυτή και περνάω πολύ ωραία! | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τετ Νοε 17, 2010 6:54 am | |
| Το στομάχι μου γεμίζει πεταλούδες, κοκκινίζω και χαμογελάω | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τετ Νοε 17, 2010 11:24 am | |
| - Elf in the forest έγραψε:
- αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......δεν λεγεται με λογια!
σωστάάάάάάάάάάάάαάά | |
|
| |
Martha Πρωτοετής
Posts : 43 Join Date : 03/01/2011 Age : 29 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο καστανιάς, 25 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Μονόκερου, πολύ καλό για καθημερινά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τρι Ιαν 04, 2011 3:52 am | |
| Νιωθω...βασικα δεν περιγραφεται...το τι νιωθω...οταν τον βλεπω...! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Κυρ Ιαν 23, 2011 12:08 pm | |
| δεν μπορω...να την κοιταξω...τρελενομαι.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Δευ Ιαν 24, 2011 2:10 pm | |
| Η αληθεια ειναι οτι την εχω συνηθησει κοντα μου (πρακτικα κοντα, οχι συναισθηματικα) και ειναι πλεον αυτονοητο να την βλεπω στο σχολειο, επομενως δεν τρελαινομαι, εκτως και αν βρεθω μονος μου μαζι της. Τοτε η αμηχανια και ο κοιλοπονος παν κι ερχονται | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τρι Ιαν 25, 2011 4:52 am | |
| | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Παρ Ιαν 28, 2011 10:56 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Σαβ Ιαν 29, 2011 8:44 am | |
| Κι εγώ την βλέπω κάθε μέρα στο σχολείο,όμως κάθε φορά που την βλέπω νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι και ένα κενό επειδή ξέρω πως δεν είναι δική μου.Όταν μιλάμε δεν μπορώ να την κοιτάξω στα μάτια (και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω δει ποτέ το χρώμα τους! ).Όταν είμαστε μόνοι μας θέλω να την αγκαλιάσω,να την φιλήσω και μετά να κάτσουμε ήσυχοι,να συζητήσουμε και να χαϊδεύω τα μακριά μαύρα μαλλιά της... | |
|
| |
Ange Ushiromiya Τριτοετής
Posts : 104 Join Date : 18/01/2011 Age : 29 Place : Over the Hills and Far Away
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 24 εκ, ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτι από κόκκαλο θέστραλ και τρεις σταγόνες δηλητήριο ακρομαντούλας, ιδανικό για κατάρες και μεταμορφώσεις. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Πεμ Φεβ 10, 2011 1:31 pm | |
| Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω. Καταρχήν, τον βλέπω κάθε μέρα στο σχολείο (ευτυχώς δηλαδή ). Δε με ξέρει, αμφιβάλλω αν ξέρει ότι υπάρχω. Αλλά δε με νοιάζει. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτο, να μ' αρέσει κάποιος τόσο πολύ χωρίς να τον ξέρω ούτε λίγο...Χαίρομαι όμως που μ' αρέσει κι ας μην γίνεται τίποτα, κι ας μη με ξέρει. Γιατί όταν τον βλέπω δε μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω και νοιώθω υπέροχα. Απλά βλέποντάς τον...Δε μπορώ να το εξηγήσω...Αλλά όταν τυχαίνει και ανταλλάσουμε βλέματα....χαχα τότε η καρδιά μου σταματά να χτυπά για ένα δευτερόλεπτο και μετά ξαναρχίζει...Συμβαίνουν πράγματα που συνήθως θα με έκαναν να πέσω σε κατάθληψη, αλλά τώρα δε με νοιάζει τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενη. Και έχω λόγο να θέλω να πηγαίνω σχολείο. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Παρ Φεβ 11, 2011 4:37 am | |
| Σμφωνω μαζι σου πανω κατω. Και εγω την βλεπω στο σχολειο καθε μερα, και ολα τα υπολοιπα αλλα εμενα με ξερει, ειμαστε συμμαθητες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τετ Φεβ 16, 2011 12:08 pm | |
| αληθεια σαραντακο?ποια ειναι ?δεν μου εχεις πει.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Πεμ Φεβ 17, 2011 5:07 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Κυρ Φεβ 20, 2011 10:08 am | |
| δεν ξερω..σαμπως την βλεπω και συχνα,....ειναι πολυ περιπλοκο και πολυ δυσκολο θεμα.. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Σαβ Μαρ 05, 2011 9:35 am | |
| σαν χαμένη? | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Κυρ Μαρ 06, 2011 7:50 am | |
| σαν μα...ας - Σπόιλερ:
ενταξει πλακα κανω!νιωθω υπεροχα.αν εξαιρεσουμε οτι δεν ειμαστε μαζι και γι'αυτο νιωθω χαλια,κατα τ'αλλα νιωθω υπεροχα!
| |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Παρ Μαρ 11, 2011 7:03 am | |
| | |
|
| |
Mrs.Black Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από Έλατο, 22 εκ., με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Πεμ Μάης 12, 2011 9:43 am | |
| ευτυχισμενη | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Πεμ Μάης 12, 2011 9:48 am | |
| σκατούλες | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Πεμ Μάης 12, 2011 12:32 pm | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Δευ Ιουλ 11, 2011 5:08 am | |
| | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Παρ Αυγ 26, 2011 5:16 am | |
| αχχ..μαγεμένη,ευτυχισμένη... | |
|
| |
| Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? | |
|