| Τρίαθλο Μαγείας ?? | |
|
+31half-blood prince egw333 Mia Melanie Hawkins rose weasley Pesky_Pixie Filius Flitwick monicandler Scabior The Snatcher Beedle The Bard Ronerm Εκάτη nektarios8 Albus Dumbledore harry potter 10 nickpap Snape Remus Lupin LiLyBlack Eλαφοκερατος Christine Tonks Βασουλα Μαγισσουλα William Penn pano$ Elf in the forest Bellatrix Lestrange Perenelle Flamel stacy_weasley Rowena Ravenclaw Vicky_Diggory Helga Hufflepuff Salazar Slytherin 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Τρίαθλο Μαγείας ?? Τρι Ιουλ 20, 2010 4:30 am | |
| Μμμμ....για να δω...ποιος απο σας θα ειχε τα κοτσια να συμμετεχει σε ενα τετοιο τουρνουα ??? Φανταζεστε μερικους αθλους ??? | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Δευ Αυγ 09, 2010 12:54 am | |
| ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!! Ότι άθλο και να μου βάλετε θα τον παλέψω μέχρι το τέλος!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Αυγ 13, 2010 6:19 am | |
| Με κατάλληλη εξάσκηση και φυσικά και την κατάλληλη γνώση( Που θα πάρω απο το :hga: ) Είμαι έτοιμη να τα βάλω με εξαγριωμένους δράκους, υππόγρυπες, γίγαντες, οπισθεκρηκτικές σκουληκανέρες και όποιο άλλο μαγικό πλάσμα υπάρχει στους άθλους που θα κάνω | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Αυγ 13, 2010 6:23 am | |
| Χμμμμ οι άθλοι του Ηρακλή θα ήταν πολύ καλή έμεπνευση.....Θα έβαζα το όνομα μου στο Κύπελλο της Φωτιάς αλλά πιθανότατα δεν θα άφηνα τους φίλους μου...Θα φοβόμουν πάρα πού γι αυτούς..... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Αυγ 15, 2010 2:06 pm | |
| εγω θα εμπενα!!1 με τρελα!!και θα εβεζα αθλους θα ελεγα που ειτε ειχαν να κανουν με τα στοιχεια της φυσης(πχ νερο) ειτε θα χρειαζοταν οξυμενες αισθησεις για να τους περασεις... |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Αυγ 15, 2010 4:03 pm | |
| εγω με 1000 8α ειμαι μεσα δεν εχω προβλιμα οτι και να μο0 βαλετε ολλα τα κανω . |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Πεμ Αυγ 19, 2010 4:36 am | |
| Μέσα! Με τις κατάλληλες γνώσεις δεν θα φοβόμουν τίποτε!!!Ότι άθλο και να μου βάζατε θα προσπαθούσα να το περάσω! |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Σαβ Αυγ 21, 2010 3:15 pm | |
| σιγουρα θα σκεφτομουν να δηλωσω συμμετοχη αλλα καθως ειμαι μπελαδομαγνητης θα ηταν μαλλον κακη ιδεα | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Αυγ 22, 2010 1:18 am | |
| Εγω σας το λεω δεν ειμαι ετοιμη.Φοβαμαι τι να κανουμε | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Αυγ 22, 2010 1:59 am | |
| Εγώ θα έμπενα μόνο και μόνο για την εμπιρία! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Αυγ 22, 2010 9:34 am | |
| χμ χμ χμ δεν ξερω ισως ναι ισως οχι! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Αυγ 22, 2010 9:37 am | |
| εγω σιγουρα θα το σκεφτομουν παντως | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Πεμ Σεπ 23, 2010 9:54 am | |
| εγω ναι αρκι να μην πεθενα σαν τον σεντρικι ειμαι και στον ηδιο χιτονα!! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Πεμ Σεπ 23, 2010 11:08 am | |
| Έπειτα από πολύ σκέψη ίσως να λάμβαινα μέρος!
Οι δοκιμασίες είναι φρικτά δύσκολες και επικίνδυνες αλλά τι είναι η ζωή χωρίς ρίσκο; | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Σεπ 24, 2010 5:39 am | |
| αν καταργουσαν το οπιο ηλικιας φυσικα!!!!!!!!!! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Οκτ 10, 2010 5:02 am | |
| Εγω οσο καλη μαγγισα και να ημουνα δεν θα ηθελα ποτε να συμμετασχω στο τριαθλο!!!
Οι αθλοι ειναι σκληροι και απανθρωποι!! Ποτε δεν θα μπορουσα να τα βαλω με εναν δρακο, να πολεμισω ενα γριντιλοου ή να παλεψω με μια οποισθοεκρηκτικη σκουλικαντερα!!! Μονο που το σκευτομαι ανατριχιαζω!!! | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Οκτ 10, 2010 7:20 am | |
| Νομιζω πως θα προσπαθουσα! και αν παλι δεν τα καταφερνα οκ.. δεν θα παιθανω κιολας! | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Πεμ Οκτ 14, 2010 7:13 am | |
| πιστευω πως θα συμμετειχα! και θα εβαζα τα δυνατα μου! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Νοε 05, 2010 12:23 pm | |
| Εννοείται πως θα έβαζα το όνομα μου στο Κύπελλο.... Αλλά θα έτρεμα λίγο τους άθλους αλλά θα τα έβγαζα πέρα... | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Νοε 07, 2010 9:48 am | |
| Νομίζω ναι... αλλά εξαρτάται και από Έπαθλο... | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Δευ Νοε 08, 2010 2:59 am | |
| εγώ θα έμπαινα αλλά με τους δικούς μου κανόνες...χεχεχε | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Σαβ Νοε 13, 2010 12:40 am | |
| Εγώ θα έμπαινα σίγουρα.Είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια...και κάτι παραπάνο :student: | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Ιαν 09, 2011 6:14 am | |
| Κι εγώ είμαι μέσα!Δεν με νοιάζει και να μ'έβαζαν να παλέψω με τον Βόλντεμορτ!Έχω μάθει κάτι ξεγυρισμένες κατάρες και θα τον κανονίσω εγώ!Τώρα εξασκούμαι στα βουβά ξόρκια!!! | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Ιαν 09, 2011 6:23 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nektarios8 στις Δευ Ιαν 24, 2011 3:50 am, 1 φορά | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Ιαν 09, 2011 6:34 am | |
| και εγώ θα έμπαινα .Θα ήταν κάτι διαφορετικό ,για το αν θα παρέμενα ζωντανή δεν ξέρω | |
|
| |
| Τρίαθλο Μαγείας ?? | |
|