| Τρίαθλο Μαγείας ?? | |
|
+31half-blood prince egw333 Mia Melanie Hawkins rose weasley Pesky_Pixie Filius Flitwick monicandler Scabior The Snatcher Beedle The Bard Ronerm Εκάτη nektarios8 Albus Dumbledore harry potter 10 nickpap Snape Remus Lupin LiLyBlack Eλαφοκερατος Christine Tonks Βασουλα Μαγισσουλα William Penn pano$ Elf in the forest Bellatrix Lestrange Perenelle Flamel stacy_weasley Rowena Ravenclaw Vicky_Diggory Helga Hufflepuff Salazar Slytherin 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Πεμ Ιαν 20, 2011 3:13 pm | |
| Μπορεί να μας έβαζαν βαθιά μέσα στο Απαγορευμένο Δάσος και να μας έλεγαν να βγούμε έξω με όσους λιγότερους τραυματισμούς γίνεται. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Ιαν 21, 2011 7:50 am | |
| Και εγώ μέσααα!!!!!!! Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προκλήσεις και ιδιαίτερα γενναίος!!! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Ιαν 21, 2011 8:30 am | |
| Κι εγώ.Τι σόι Γκρίφιντορ είμαι? | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Ιαν 23, 2011 5:11 am | |
| Μόνο μετα το 5ο έτος θα πήγαινα. Δεν εχω ορεξη να πεθανω. Τουλάχιστον να είμαι ικανος να αμυνθω σε περιπτωση που γίνει κάτι εκαιρετικα επικινδυνο. Αλλα αν είχα την καταλληλη εκπαιδευση, σιγουρα θα ηθελα να διεκδικησω το κυπελλο | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Ιαν 23, 2011 12:28 pm | |
| ααχχχχχ..τρομερο και επικινδυνο..παντως εντυπωσιακο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Κυρ Ιαν 23, 2011 3:09 pm | |
| Καταπληκτικό.Θα έπαιρνα μέρος φυσικά | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Δευ Ιαν 24, 2011 3:49 am | |
| +φωνώ αλλά να μην είναι ούτε κατι εύκολο ούτε κάτι δύσκολο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Δευ Ιαν 24, 2011 4:31 am | |
| εγω θα προτιμουσα να ειναι κατι δυσκολο | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Τρι Αυγ 02, 2011 6:00 am | |
| Χαχα, με τίποτα δε θα έπαιρνα μέρος! Δεν είμαι καθόλου γενναία! Χίλιες φορές να παρακολουθώ τους άλλους. | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Τρι Αυγ 02, 2011 4:21 pm | |
| θα συμμετείχα, έστω για την εμπειρία. είναι φανταστική ευκαιρία να μπορείς να μπεις ως διαγωνιζόμενος σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Τετ Αυγ 03, 2011 2:09 am | |
| Εξαρτάται...Σίγουρα, πάντως, δεν θα ήθελα να συμμετέχω την ίδια χρονιά με τον Χάρι !! | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Αυγ 05, 2011 12:11 pm | |
| αν αυτοι οι αθλοι ειναι αυτοι τις ταινιας σιγα μην μπω δεν θελω να πεθανω αλλα ουτε και να χασω καποιο ακρο και το κυριοτερω δεν θα ηθελα να τρελαθω!!!συγνωμη αλλα δεν θα παρω | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Σαβ Σεπ 17, 2011 5:26 am | |
| Εγω θα ήθελα να συμμετασχω! Γενικα ειμαι πολύ ριψοκινδυνη! | |
|
| |
egw333 Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο,κατάλληλο για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Σαβ Σεπ 17, 2011 6:29 am | |
| θα συμετοιχα και θα το παλευα | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Σαβ Σεπ 17, 2011 6:59 am | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Ιαν 20, 2012 4:30 am | |
| σιγουρα...οτι δοκιμασια και να ταν... | |
|
| |
Harry_Potter092000 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Ιαν 20, 2012 7:01 am | |
| Θα έμπενα ότι κι αν γίνει | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Παρ Ιουν 29, 2012 2:02 am | |
| Θα δοκίμαζα σίγουρα.Τι αξία θα είχε η διωργάνωση αν δεν έχει ρίσκο; | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Τρίαθλο Μαγείας ?? Δευ Ιουλ 09, 2012 10:12 pm | |
| Φυσικά και θα έπερνα μέρος!!Προκειμένου να είμαι μαζί με τον Σέντρικ τίποτα άλλο | |
|
| |
| Τρίαθλο Μαγείας ?? | |
|