| Χημεία | |
|
+23Damon Salvador Mia Melanie Hawkins Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm Εκάτη Scabior The Snatcher Beedle The Bard Bellatrix Lestrange Maria Lovegood Remus Lupin William Penn Salazar Slytherin FullMoon harry potter 10 Christine Tonks Elf in the forest Helga Hufflepuff Vicky_Diggory stacy_weasley Nemesis Rowena Ravenclaw Godric Gryffindor 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Χημεία Δευ Ιουλ 26, 2010 12:53 pm | |
| Το αμέσως αγαπημένο μάθημα μετά τα Μαθηματικά...απλά respect..πείτε δω τι σας απασχολεί σχετικά με το μάθημα αυτό..ποσό σας αρέσει αν δυσκολεύεστε σε κάποια πράγματα και γενικά πείτε οτιδήποτε για την Χημεία. | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Σαβ Ιουλ 31, 2010 10:20 am | |
| Λοιπόν....εμείς στη Χημεία στο σχολείο προχωρήσαμε πάρα πολύ στην Στοιχειομετρία με αποτέλεσμα: οσοι δεν τους αρέσει η Χημεία να την μισήσουν πιο πολύ......mol , καταστατική εξίσωση, μείγματα και όποοιν πάρει ο χάρος :xD: :affraid: | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Πεμ Αυγ 12, 2010 2:48 pm | |
| νταξει δεν ειναι η αγαπημενη μου αλλα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα (εγραψα ενα ωραιοτατο 10.4 χαχαχαχαχαχαχαχα) ο καθηγητης ειναι υπουλος μας κανει το καλο αλλα οι βαθμοι του μαχαιρια | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χημεία Κυρ Αυγ 15, 2010 5:08 pm | |
| εγω φετοσ χαλια 19 εγραψα γτ ενα αλο8οσ στις χιμικεσ εξισοσεις μονο εκει λιπον η χιμια για μενα ειναι πενευκιολι οποσ και η φισεικι στα δαχτιλα τα παιζω ολλα και φυσικη 18 |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Δευ Αυγ 16, 2010 1:31 am | |
| αχ στο γυμνασιο η χημεια ηταν η αγαπημενη μου μαζι με τα μαθηματικα. παντα 19 εγραφα 19 μου βαζαν οι γυφτοι. ηρθα στο λυκειο και ειχα μια πρωση γαι γελια | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χημεία Τρι Αυγ 17, 2010 2:01 pm | |
| ελλα ολλα καλα 8α πανε ρε μιν σκασας |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Χημεία Τετ Αυγ 18, 2010 2:10 am | |
| καλα αλλη ορεξη δεν εχω απο το να σκασω για τα μαθηματα : ειμαι ποα τους πιο ανετους τυπους | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Σαβ Αυγ 21, 2010 7:05 am | |
| Χμμμμ θα μου αρεσε η φυσικη αν δεν ειχα τοσο στριμμενο καθηγητη... αλλα... εχω καταφερει να ανατιναξω ενα δοκιμαστικο σωληνα τελικα | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Σαβ Σεπ 04, 2010 2:03 am | |
| Καλή είναι αλλά θα μου άρεζε περισσότερο αν είχαμε έναν καλύτερο καθηγητή... Αυτός είναι χάλια | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χημεία Σαβ Σεπ 04, 2010 6:56 am | |
| Ο Καθηγητής που είχα στο γυμνάσιο ήταν απλά -ΤΕΛΕΙΟΣ-!!! -RESPECT-!!! Τώρα στο λύκειο... Ασ'τα βράστα και φασκελοκουκούλωσ'τα!!! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χημεία Δευ Νοε 01, 2010 6:12 am | |
| μπλιαξ δεν μου αρεσει καθολου | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Δευ Νοε 01, 2010 10:36 am | |
| Τρελενομαι για ΧΗμεια!!!!!!!! Τοο αγαπημενο μου μαθημα!!!! | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Χημεία Τρι Νοε 02, 2010 11:20 am | |
| Παιδιά η χημεία είναι δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα...! | |
|
| |
FullMoon Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: 29 εκ. απο ξύλο βελανιδιάς και πυρήνα από φτερό φοίνικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Παρ Νοε 05, 2010 12:14 pm | |
| δεν μαρεσει..δεν καταλαβαινω τιποτα | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χημεία Παρ Νοε 05, 2010 12:44 pm | |
| Η γνωμη μου ? Καλο. αλλα μεχρι εκει. Δεν λεω μια χαρα 19,4 εγραψα αλλα πρωτα για μενα Μαθηματικα κ Φυσικη και τελος Χημεια | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χημεία Κυρ Νοε 07, 2010 11:38 am | |
| Μ''αρέσει πολύ περισσότερο από την Φυσική και λυπάμαι που έχουμε μόνο 1 ώρα την εβδομάδα μάθημα Φοβερό και απλό μάθημα!! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χημεία Κυρ Νοε 07, 2010 12:00 pm | |
| Είναι επειδή είσαι ακόμα στο γυμνάσιο... Και εγώ στο γυμνάσιο τα ίδια πίστευα...
Αλλά στο λύκειο τα δύο τελευταία χρόνια τα έχω παίξει! Είναι και η αλλαγή των καθηγητών που χειροτέρεψε κατά πολύ τα πράγματα...
Από τον Παράδεισο στη Κόλαση... Τι να πω,μόνο όταν χάνεις κάτι εκτιμάς την αξία που είχε αυτό για σένα... | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χημεία Πεμ Νοε 11, 2010 11:45 am | |
| Το μάθημα είναι απλά τρομερό.... Καλύτερο και από τα μαθηματικά.... | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Χημεία Παρ Νοε 12, 2010 3:01 am | |
| Το πιο μισητό μάθημα στον πλανήτη | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χημεία Δευ Ιαν 03, 2011 1:15 pm | |
| η χημεία και εμένα είναι το δεύτερο αγαπημένο μου μετά την βιολογιά άσχετα που μου έχει βγάλει την ψυχή!!!! της γενικής είναι πανέυκολη αλλά στην κατέυθινση άλλο πράγμα δεν έχω καταλάβει γρι! όσο διαβάζω τόσο απογωητεύομαι αλλά δεν τα βάζω κάτω (δεν πάω και φροντιστίρο και μου είναι ακόμη ποιο δύσκολη) | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Τρι Ιαν 18, 2011 2:37 am | |
| ΥΕΑΑΑΗ . Χημεια 4 εβερ. Τελειο μαθημα. Με πολλες πρακτικες εφαρμογες και σου μαθαινει να αναζητας την αιτια των πραγματων. Το αγαπημενο μου μαθημα.
Ξέρει κανεις τη διαφορα της "Χημειας" της Θετικης, απο την "Χημεια-Βιοχημεια" της Τεχνολογικης? | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χημεία Τετ Ιαν 26, 2011 12:37 pm | |
| μπα .προτιμω τα μαθηματικα.. | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Τετ Ιαν 26, 2011 12:45 pm | |
| είναι ένα από τα αγαπημένα μου μάθηματα ,μόνο να μην υπήρχαν τα μαθηματικά | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Πεμ Ιαν 27, 2011 6:24 am | |
| Χημεια χωρις Μαθηματικα, δεν υπαρχει. Αυτα τα δυο πανε μαζι | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χημεία Παρ Ιαν 28, 2011 6:48 am | |
| σκετο μαθηματικα και παλι.. | |
|
| |
| Χημεία | |
|