| Χημεία | |
|
+23Damon Salvador Mia Melanie Hawkins Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm Εκάτη Scabior The Snatcher Beedle The Bard Bellatrix Lestrange Maria Lovegood Remus Lupin William Penn Salazar Slytherin FullMoon harry potter 10 Christine Tonks Elf in the forest Helga Hufflepuff Vicky_Diggory stacy_weasley Nemesis Rowena Ravenclaw Godric Gryffindor 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Χημεία Σαβ Φεβ 12, 2011 3:24 am | |
| Χημεία! Ωραίο μάθημα! Μου αρέσει αρκετά!!! | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Χημεία Κυρ Μαρ 06, 2011 10:25 am | |
| πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο αλλα διασκεδαστικο μαθημα! | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Χημεία Κυρ Μαρ 06, 2011 10:44 am | |
| Η χημεία κατα την γνωμη μου είναι το δυσκολοτερο μαθημα δεν καταλαβαινω τ πτ | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χημεία Τρι Ιουλ 12, 2011 9:32 pm | |
| Δεν μ'αρέσει ιδιαίτερα....όχι με τίποτα | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χημεία Τρι Ιουλ 26, 2011 10:13 pm | |
| τι μου θυμησες τωρα??πφφφφφφ....το λατρευα αυτο το μαθημα...και ακομα περισσοτερο την καθηγητρια γιατι δεν εβλεπε καλα και πολλες φορες εγγραφε στον τειχο!!!!χαχαχαχαχαχα...ηταν απιστευτη | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Χημεία Τετ Ιουλ 27, 2011 5:02 am | |
| πωωωω ρε φίλε. τι μου θύμησες τώρα. πολύ γέλιο αυτή η καθηγήτρια. εγώ πάλι δε τα πήγαινα καλά με τη χημεία. προτιμώ χίλιες φορές την πληροφορική. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χημεία Κυρ Αυγ 07, 2011 12:34 pm | |
| "Φροντιστήριο πας ?Ρώτα τον καθηγητή σου κι έλα πες μου κι εμένα μετά". Ε, όταν ο καθηγητής λέει τέτοια πράγματα, μάθημα δεν γίνεται. Και σκασίλα μου, γιατί καθόλου δεν μου αρέσει η Χημεία. | |
|
| |
Blizzard Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χημεία Δευ Αυγ 08, 2011 12:27 am | |
| Ε καλα βεβαια μερικοι καθηγητες δεν ξερουν τι τους γινεται.
-Παιδια ελατε να λυσουμε αυτη την ασκηση. Την κοιταξατε στο σπιτι;;; Για πειτε μου και μενα, τι γινεται;;;
(λυνουμε ασκηση)
-...Απο κει και κατω δεν ξερω τι κανουμε. Εχει κανεις αποριες;;;
-Κυριε...
-Μη μιλας παιδι μου, αποσυγκεντρωνομαι!!
Η το αλλο:
-Κυριε, αυτη που μας βαλατε πως λυνεται;;
-Δεν ξερω!!
Εμενα παντως μου αρεσει η Χημεια, και τα παω καλα. Αλλα, απο αυτον δε μαθαινουμε τιποτα. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χημεία Παρ Σεπ 02, 2011 5:16 pm | |
| χημεία....ναι κι αυτή φέτος τι να λέω.με τον καθηγητή που είχαμε δεν καταλάβαινα χριστό.δεν μπορώ να πω ότι της έχω και καμιά αδυναμία αλλά χάλια χάλια με αυτόν που μπλέξαμε.. | |
|
| |
| Χημεία | |
|