| Αποριες | |
|
+70The Pureblood Prince Narcissa Black .mixalis13. maximoseco26 Vicky12 hermionegranger Hermione J Granger Harry_Potter092000 eliza black Penelope Clearwater nik123 Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron VampireArwen HeRmIoNe 4EvEr cedric diggory ria zeniazen4 HermioneGinny nikmark123 Phineas Nigellus Black Autumn Princess James Potter Mia Melanie Hawkins Fleur Delacοur Josh Farro half-blood prince Hermione Jean Granger Hp Filius Flitwick Pesky_Pixie sauron319 Damon Salvador Ζarroc AvadaKedavra anastasis14 Marlene McKinnon Camille Belcourt Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm You-Know-Who 2411 lefteris_98k Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Ethan Wate Andromeda Black Amycus~Colin Creevey cuthalion nektarios8 Elf in the forest Fenrir Greyback Albus Dumbledore Beedle The Bard Εκάτη Remus Lupin Arianna Snape Maria Lovegood soulitsa@xd Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Nena Cahill-Malfoy William Penn Christine Tonks Luna Lovegood Helga Hufflepuff Salazar Slytherin Gellert Grindelwald Perenelle Flamel Godric Gryffindor 74 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Φεβ 06, 2011 12:18 pm | |
| Όχι, ο λογαριασμός σου δεν θα διαγραφεί Αλλά θα έκανε καλό στο φορουμ εάν ήσουν ενεργός! | |
|
| |
Fenrir Greyback Δευτεροετής
Posts : 52 Join Date : 31/01/2011 Age : 113 Place : Σχολή Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Το Ραβδί του Πεπρωμένου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Φεβ 06, 2011 12:25 pm | |
| Θα είμαι απλώς υπάρχει πίεση στο σχολείο κτλ!Θα μπαίνω όποτε μπορώ,σε λογικό όριο! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Φεβ 06, 2011 12:28 pm | |
| Κανείς δεν πρέπει να πιέζεται! Πρώτα το σχολείο και μετά όλα τα άλλα! Σε ευχαριστούμε που είσαι μέλος, ακόμα και αν σταματήσεις να είσαι ενεργός! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Φεβ 09, 2011 12:07 pm | |
| Οι Καθηγητές του Χόγκουαρτς είναι όλοι αντμιν; Ρωτάω επειδή έχουν μπει οι πρώην Διευθυντές ( και για τους πιο παλιούς, οι Διαχειριστές. ) σαν καθηγητές και ένα μέλος...Ακόμη, ο Godric είναι σαν να λέμε...Γενικός Διευθυντής; ( πού τα βρίσκω, εε; ) Εξηγήστε μας λίγο τι κάνει ο καθένας... | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Φεβ 09, 2011 12:10 pm | |
| Θα εξαφανιστουν αυριο-μεθαυριο Διευθυντης και Καθηγητες Ολοι πλεον στο Υπουργειο ! εχουμε γινει λιγο μπαχαλο αλλα θα φτιαξουν και οι ομαδες | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Φεβ 09, 2011 12:14 pm | |
| Δεν ξερω ακριβως τι εννοεις αλλα εγω δεν ειμαι αντμιν και δεν υπαρχει αμεση "προταση" για να γινω. Εγω ο κακομοιρης ενα μαθηματακι εχω που δεν παταει ψυχη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ignotus Prewett στις Τετ Φεβ 09, 2011 12:23 pm, 1 φορά | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Φεβ 09, 2011 12:18 pm | |
| Δεν εννοώ τίποτα για εσένα φίλε. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Φεβ 15, 2011 5:49 am | |
| Εμ, πότε θα ανοιξει κανονικα το Πορταλ? | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Φεβ 15, 2011 9:25 am | |
| Αυτο προς το παρον δεν το γνωριζουμε αλλα θα ενμερωθειτε | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Φεβ 23, 2011 3:58 am | |
| Εγώ έχω μία απορία γιατί αν και είμαι στο τάγμα του φοίνικα δεν το έχει στην ταυτότητα μάγου | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Φεβ 23, 2011 11:22 am | |
| Αυτο θα πρεπει να το ρυθμισει καποιος αντμιν | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Φεβ 23, 2011 11:28 am | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
- Εγώ έχω μία απορία γιατί αν και είμαι στο τάγμα του φοίνικα δεν το έχει στην ταυτότητα μάγου
Θα το λετε στην υπευθυνη να τα ρυθμιζει αυτα..ετοιμη Βασουλα | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Φεβ 24, 2011 4:04 am | |
| thanks Μημήτη | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Φεβ 25, 2011 6:41 am | |
| εεε παιδια? θα κανετε τιποτα με τις εικονες γιατι ειναι εκνευριστικο να υπαρχουν παντου βατραχακια | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Φεβ 26, 2011 3:39 am | |
| και εμένα μου είχε αλλά τώρα όχι | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Φεβ 26, 2011 4:34 am | |
| α ναι? τι εκανες??? | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Φεβ 26, 2011 5:03 am | |
| τι βατραχακια εννοεις Μαρινα?? | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Φεβ 28, 2011 7:23 am | |
| Στο profile μου έχει λάθος e-mail.Λείπει ένα ''r''.Το σωστό είναι [url]gmp_vampir@hotmail.com[/url] Μπορείτε να το αλλάξετε?Απορώ πως έκανα την επιβεβαίωση τώρα που το σκέφτομαι.
Ευχαριστώ Αλέξανδρος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cuthalion στις Δευ Φεβ 28, 2011 7:28 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Φεβ 28, 2011 7:27 am | |
| να αυτα τα εβγαλα με καμερα για να σας τα δειξω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Φεβ 28, 2011 8:38 am | |
| ^Πες μου οτι ειναι η υπογραφη μου... Πωπω ειναι πολυ γελοια. Ελπιζω να ξεκουμπηστουν γρηγορα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Φεβ 28, 2011 1:05 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Μαρ 01, 2011 7:31 am | |
| εεεεεε....αυτη βρικα....αυτη εβγαλα τελος παντον ηθελα να ρωτησω που δειχνει τα αποτελεσματα των διαγωνισμων | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Μαρ 01, 2011 8:15 am | |
| δοκιμασες να κανεις αυτο που λεω στα παραπονα? | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μαρ 02, 2011 7:49 am | |
| ααα ωραια ευχαριστω πολυ! | |
|
| |
| Αποριες | |
|