| Αποριες | |
|
+70The Pureblood Prince Narcissa Black .mixalis13. maximoseco26 Vicky12 hermionegranger Hermione J Granger Harry_Potter092000 eliza black Penelope Clearwater nik123 Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron VampireArwen HeRmIoNe 4EvEr cedric diggory ria zeniazen4 HermioneGinny nikmark123 Phineas Nigellus Black Autumn Princess James Potter Mia Melanie Hawkins Fleur Delacοur Josh Farro half-blood prince Hermione Jean Granger Hp Filius Flitwick Pesky_Pixie sauron319 Damon Salvador Ζarroc AvadaKedavra anastasis14 Marlene McKinnon Camille Belcourt Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm You-Know-Who 2411 lefteris_98k Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Ethan Wate Andromeda Black Amycus~Colin Creevey cuthalion nektarios8 Elf in the forest Fenrir Greyback Albus Dumbledore Beedle The Bard Εκάτη Remus Lupin Arianna Snape Maria Lovegood soulitsa@xd Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Nena Cahill-Malfoy William Penn Christine Tonks Luna Lovegood Helga Hufflepuff Salazar Slytherin Gellert Grindelwald Perenelle Flamel Godric Gryffindor 74 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 09, 2011 3:42 am | |
| Να κανω και εγω μαι ερωτηση.Με τα αποτελεσματα των διαγωνισμων λογικα θα αρχισουμε να μετραμε γαλερες για καθε μελος.Τωρα στα καταστηματα να δωσουμε δωρεαν και μετα τα αποτελεσματα να χρεωνουμε??? | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 09, 2011 3:46 am | |
| δεν θα χρεωνουμε σε ολα γαλερες θα βγει σε λιγες μερες ανακοινωση με κατι νεο που ετοιμαζεται.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 09, 2011 3:53 am | |
| Αρα τωρα που εχω παραγγελιες στο βιβλιοπωλειο εξηπηρετω κανονικα? | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 09, 2011 3:55 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 09, 2011 3:55 am | |
| Ευχαριστω Δημητρη μου!! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Ιαν 15, 2011 1:54 am | |
| Συγνώμη, αλλά η Ιστορία της Μαγείας πότε θα ανοίξει; Περιμένουμε πολλούς μήνες.... | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 16, 2011 4:01 am | |
| Εγώ, παρόλο που είμαι στο Τάγμα, στην ταυτότητα μάγου δεν ενεργοποιήθηκε...
EDIT: Δεύτερη ερώτηση στις 17/1...
1) Τα Μαγικά Αντικείμενα στην Ταυτότητα Μάγου πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς για να τα ενεργοποιήσουμε; 2) Και εάν κάποιος είναι στο Ντάρμστρανγκ, μετά από κάποια ποστ γίνεται να μπει και στο Μπομπατόν; Γιατί στον Κόσμο των Μάγων αυτό ήταν εφικτό... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιαν 17, 2011 4:57 am | |
| 1)Το τακτοποίησα. 2)Όχι,δεν γίνεται.Ή στη μία σχολή θα είσαι ή στην άλλη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιαν 17, 2011 5:55 am | |
| Ε και εγω δεν μπορω να ενεργοποιησω τα μαγικα αντικειμενα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιαν 17, 2011 6:18 am | |
| τωρα μπορειτε ολοι... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιαν 20, 2011 5:16 am | |
| Γιατι δεν μπορω να βαλω στη μαγικη ταυτοτητα μου οτι ειμαι στο Ραβενκλοου? Ο Γκοντρικ με εβαλε στον κοιτωνα, κανονικοτατα αλλα δεν μπορω να το βαλω στη μαγικη ταυτοτητα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιαν 20, 2011 5:18 am | |
| στο εβαλα εγω πριν λιγο ειχε αλλαξει η σχετικη ρυθμηση τωρα ειναι ολα οκ.. | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιαν 21, 2011 10:54 am | |
| Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να ξανακάνω το τεστ κοιτώνα? | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιαν 21, 2011 10:55 am | |
| όχι... είσαι Γκρίφιντορ... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιαν 21, 2011 1:24 pm | |
| ΟΚ.Απλώς ρώτησα επειδή γράφτηκα πριν τις αρχές Ιανουαρίου.
Οι Αμίλητοι αλλάζουν όπως οι Επιμελητές και ο Υπουργός Μαγείας,ή μένουν Αμίλητοι και προστίθενται κι άλλοι;Αλλάζουν επάγγελμα μόνο αν θέλουν δηλαδή? | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 23, 2011 8:35 am | |
| Γιατι η Λίστα Παρακολουθησης Θεματων δεν συμπεριλαμβανει τα προσφατα τοπικς που ποσταρα?
(Μεγλαη Τραπεζαρια, Κουζινες) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 23, 2011 12:48 pm | |
| Ραφαήλ, οι Αμίλητοι και ο Υπουργός Μαγείες είναι μέλη της Ομάδας Συντονισμού. Που θα πει πως φεύγουν από Αμίλητοι εφόσον το αποφασίσουν οι ίδιοι ή οι Διαχει- ριστές. Δεν είναι επαγγέλματα που επιλέγεις.
Σαράντη στο δικό σου δεν ξέρω να απαντήσω. Πολύ πιθανό να μην είχε προλάβει να το φορτώσει η σελίδα, ή να μην εμφανίζονται τα τόπικς γενικά εκεί. Αλλά δεν απαντάω με σιγουριά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 23, 2011 1:31 pm | |
| Το ξέρω ότι δεν τα διαλέγεις απλώς αυτό ήθελα να ρωτήσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιαν 24, 2011 6:20 am | |
| Παρακαλω, ξερει κανεις απο το τημ, να μου απαντησει με σιγουρια?
Ευχαριστω Μιχαλη για την προσφορα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Φεβ 05, 2011 1:56 am | |
| Το είδα και έπαθα Η Ολυμπία βγήκε από Διαχειρίστρια;;;;;;; ΓΙΑΤΙ; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Φεβ 05, 2011 1:57 am | |
| δεν βγηκε κανεις απο την θεση του κανουμε αλλαγες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Φεβ 05, 2011 1:58 am | |
| Οι αλλαγές επηρεάζουν και τα μέλη σε τέτοιο βαθμό; Θα ξανα επιστρέψει; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Φεβ 05, 2011 1:59 am | |
| Περίμενε Πάνο.. Σε λίγη ώρα θα βγει ενημερωτική ανακοίνωση Κανείς δε βγήκε από τη θέση του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Φεβ 05, 2011 1:59 am | |
| Ωραία, ευχαριστώ | |
|
| |
Fenrir Greyback Δευτεροετής
Posts : 52 Join Date : 31/01/2011 Age : 113 Place : Σχολή Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Το Ραβδί του Πεπρωμένου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Φεβ 06, 2011 12:08 pm | |
| Να ρωτήσω λίγο.Στο Site μπορώ να συμμετέχω όσο θέλω και όποτε θέλω η θα διαγραφεί ο λογαριασμός μου εάν είμαι ανενεργος | |
|
| |
| Αποριες | |
|