| Αποριες | |
|
+70The Pureblood Prince Narcissa Black .mixalis13. maximoseco26 Vicky12 hermionegranger Hermione J Granger Harry_Potter092000 eliza black Penelope Clearwater nik123 Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron VampireArwen HeRmIoNe 4EvEr cedric diggory ria zeniazen4 HermioneGinny nikmark123 Phineas Nigellus Black Autumn Princess James Potter Mia Melanie Hawkins Fleur Delacοur Josh Farro half-blood prince Hermione Jean Granger Hp Filius Flitwick Pesky_Pixie sauron319 Damon Salvador Ζarroc AvadaKedavra anastasis14 Marlene McKinnon Camille Belcourt Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm You-Know-Who 2411 lefteris_98k Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Ethan Wate Andromeda Black Amycus~Colin Creevey cuthalion nektarios8 Elf in the forest Fenrir Greyback Albus Dumbledore Beedle The Bard Εκάτη Remus Lupin Arianna Snape Maria Lovegood soulitsa@xd Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Nena Cahill-Malfoy William Penn Christine Tonks Luna Lovegood Helga Hufflepuff Salazar Slytherin Gellert Grindelwald Perenelle Flamel Godric Gryffindor 74 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:07 am | |
| Οχι. Απλώς ειναι το επάγγελμα που θα έκανες στο Hogwarts. Δεν θα έχεις κάποια αρμοδιότητα. Μονο όσοι ανήκουν στο Υπουργείο Μαγείας και οι Επιμελητές έχουν κάποιες συγκεκριμένες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:15 am | |
| Ααα σε ευχαριστώ πολύ...μια τελευταία ερώτηση:μπορώ να βάλω εικόνα .gif για άβαταρ μου; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:32 am | |
| Ναι μπορείς, αλλά όχι να το ανεβάζεις από τον υπολογιστή σου. Ανέβασε το εδώ και μετά πάρε το λινκ, και βάλτο στο Avatar. Βέβαια το gif πρέπει να ειναι στο κατάλληλο μέγεθος. | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:35 am | |
| Επειδή το ανέβασα σε εναν image hoster,όχι στο imageshack,αλλά δεν νομίζω να πειράζει αυτό,μάλλον θα φταίει το μέγεθος...πόσο είναι το σωστό; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:37 am | |
| 150 πλάτος κ 200 ύψος. | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:39 am | |
| Ωραία,θα το δοκιμάσω,σε ευχαριστώ πολυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:40 am | |
| Τιποτα! ο,τι θες η Ομάδα Διαχείρισης και Συντονισμού θα είναι δίπλα σου! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 2:23 pm | |
| Να συμπληρωσω οτι ορισμενα μελη ειναι κατοχοι μαγαζιων στην Διαγωνιο Αλεα, δηλαδη μεσα στα αλλα εχουν να εξυπηρετουν και την εκει πελατεια τους.
Αυτο ομως δεν φαινεται πουθενα. Π.χ. εγω εχω το Φλόρις και Μπλοτς αλλα δεν φαίνεται σε κανεναν και μονο αν ερθει καποιος στο μαγαζι βλεπει, οτι εξυπηρετειται απο εμενα | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:44 pm | |
| Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση...το παρατήρησα | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Ιουλ 20, 2011 8:29 am | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Να συμπληρωσω οτι ορισμενα μελη ειναι κατοχοι μαγαζιων στην Διαγωνιο Αλεα, δηλαδη μεσα στα αλλα εχουν να εξυπηρετουν και την εκει πελατεια τους.
Αυτο ομως δεν φαινεται πουθενα. Π.χ. εγω εχω το Φλόρις και Μπλοτς αλλα δεν φαίνεται σε κανεναν και μονο αν ερθει καποιος στο μαγαζι βλεπει, οτι εξυπηρετειται απο εμενα Στείλε μου αν θες ένα πμ με το ποιοι είστε που έχετε μαγαζιά και ποια μαγαζιά έχετε και θα δράσω αναλόγως.... | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουλ 21, 2011 12:57 am | |
| ""Συγνώμη αλά μόνο οι χρήστες με δικαίωμα ειδικής πρόσβασης μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα σ' αυτή την Δ.Συζήτηση."" Γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που προσπαθώ να εισέλθω στη αίθουσα αναψυχής του Hufflepuff?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:03 am | |
| To Καπέλο Επιλογής τι κοιτώνα σε έβγαλε; | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 12:02 am | |
| - cuthalion έγραψε:
- ""Συγνώμη αλά μόνο οι χρήστες με δικαίωμα ειδικής πρόσβασης μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα σ' αυτή την Δ.Συζήτηση."" Γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που προσπαθώ να εισέλθω στη αίθουσα αναψυχής του Hufflepuff??
Το προβλημα ηταν οτι κανεις δεν σε ειχε βαλει στην ομαδα μελων "Μαθητης Χαφλπαφλ" ωστε να μπαινεις στον κοιτωνα και να λαμβανεις τα πμς της επιμελητριας... Αμέλισαν οι αρμοδιοι απο τοτε που εκανες το τεστ και μεχρι τωρα δεν ησουν ενταγμενος στα μελη του κοιτωνα. Οκ, δεν υπαρχει πλεον προβλημα, σε εβαλα εγω. Τωρα μπορεις, ετσι; | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 2:19 am | |
| Ναι ναι τώρα μπορώ να μπώ κανονικά! Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Σαράντη Με εκτίμηση Cuthalion | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 6:00 am | |
| Παρακαλω, για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε | |
|
| |
Ζarroc Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο Καστανίας με πυρήνα απο φτερο Φοίνικα 21 εκ. Ευλιγιστο,Ανυπόταχτο .Ιδανίκο για Θεραπευτικά και Πτητικά Ξόρκια καθως και Ξορκια Φωτίας και Μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 9:52 am | |
| Και εγω εχω ενα προβλημα δεν μπορω να μπω στους κοιτωνες του Γκριφιντορ..γιατι!? | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 9:53 am | |
| επειδη δεν σε εβαλαν αυτοι...και μπηκες μονος!!κανεις το τεστ του καπελου της επιλογης και μετα σε τοποθετουν εκει που πρεπει... | |
|
| |
Ζarroc Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο Καστανίας με πυρήνα απο φτερο Φοίνικα 21 εκ. Ευλιγιστο,Ανυπόταχτο .Ιδανίκο για Θεραπευτικά και Πτητικά Ξόρκια καθως και Ξορκια Φωτίας και Μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 9:55 am | |
| Το εχω κανει απλα πριν το κανω βιαστηκα και μπηκα μονος μου!!τωρα δεν ξερω πως αλλαζει!!Οπως και να εχει το Γκριφιντορ θα διαλεγα! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 12:48 pm | |
| παιδια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 1:44 pm | |
| Σας παρακαλώ παιδιά, απαντήσεις θα δίνουν μονο τα μέλη του τημ για να μην γινονται παρεξηγήσεις. | |
|
| |
Ζarroc Τριτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 3:55 pm | |
| Αυτο ειναι αληθεια.Συγγνωμη απλα εκανα και εγω λαθος που εβαλα κοιτωνα πριν κανω το τεστ και τωρα δεν ξερω τ να κανω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιουλ 25, 2011 11:13 pm | |
| Δεν υπαρχει προβλημα, μολις αξιολογηθει το τεστ απο αυτον που του το εστειλες, θα σου δωσει δικαιωμα προσβασης στον αναλογο κοιτωνα και θα αλλαξουμε τη μαγικη σου ταυτοτητα. Ομως προσεξτε παρα πολυ το σπαμ!!!!!! | |
|
| |
sauron319 Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καστανιά, τρίχα ουράς μονόκερου, 20 εκατοστά. Ιδανικό ξόρκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιουλ 26, 2011 5:50 am | |
| Ωραια πηρα ενα ραβδι τωρα τι πρεπει να κανω - Σπόιλερ:
Που πορώ να κάνω posts ωστε να παω στα 20 και α μπορω να παω σε κοιτονα.
- Σπόιλερ:
Επίσης θα ήθελα να ρωτίσω απο τωρα οτα συμπληρώσω να 20 post τις απαντήσεισ των quiz πως τισ στέλνω και πως ?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιουλ 26, 2011 6:09 am | |
| Με το ραβδί σου δεν κάνεις κάτι απλώς μας βάζει στο κλίμα του Χάρι Ποτερ.
Μπορείς να κάνεις ποστς σε όλες τις κατηγορίες, εκτός να μην ειναι σπαμ.
Μολις συμπληρώσεις τα 20 θα δεις μια κατηγορία, θα την συμβουλευτείς και θα ακολουθήσεις τα βήματα. | |
|
| |
sauron319 Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καστανιά, τρίχα ουράς μονόκερου, 20 εκατοστά. Ιδανικό ξόρκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιουλ 26, 2011 6:12 am | |
| Ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία επισης θα ΄ξθεα να ρωτίσω ποτε θα εχω την δυνατότητα να μπώ στο τάγμα του φοίνικα η στους θανατοφαγους | |
|
| |
| Αποριες | |
|