| Αποριες | |
|
+70The Pureblood Prince Narcissa Black .mixalis13. maximoseco26 Vicky12 hermionegranger Hermione J Granger Harry_Potter092000 eliza black Penelope Clearwater nik123 Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron VampireArwen HeRmIoNe 4EvEr cedric diggory ria zeniazen4 HermioneGinny nikmark123 Phineas Nigellus Black Autumn Princess James Potter Mia Melanie Hawkins Fleur Delacοur Josh Farro half-blood prince Hermione Jean Granger Hp Filius Flitwick Pesky_Pixie sauron319 Damon Salvador Ζarroc AvadaKedavra anastasis14 Marlene McKinnon Camille Belcourt Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm You-Know-Who 2411 lefteris_98k Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Ethan Wate Andromeda Black Amycus~Colin Creevey cuthalion nektarios8 Elf in the forest Fenrir Greyback Albus Dumbledore Beedle The Bard Εκάτη Remus Lupin Arianna Snape Maria Lovegood soulitsa@xd Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Nena Cahill-Malfoy William Penn Christine Tonks Luna Lovegood Helga Hufflepuff Salazar Slytherin Gellert Grindelwald Perenelle Flamel Godric Gryffindor 74 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιουν 03, 2011 2:22 am | |
| 1.Μας κοροϊδεύετε και μας τρομάζετε.- Μπαν μωρή B) 2.Να σαι καλά 3.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :Ρ ΕΝΤΙΤ: Πρέπει να κάνουμε κάτι για να έχουμε πρόσβαση σε Γκρίμολντ Πλέις και Μέγαρο Μαλφόι; | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιουν 03, 2011 3:42 am | |
| | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιουν 03, 2011 3:48 am | |
| Άρα προφανώς μπορώ μόνο σε ένα από τα δύο xD Ντάξει, τζάμπα μου δωσες λινκ για το τάγμα :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:25 am | |
| Τι ειναι το special group? Τι κάνει; Τι αρμοδιότητες έχει; | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:36 am | |
| δειτε την επικεφαλιδα μου θα καταλαβετε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:38 am | |
| Εγώ την είδα και πάλι δεν καταλαβαίνω. Είσαι Διαχειρίστρια; Ποιες είναι οι αρμοδιότητές σου; Να κρατάς το Χόγκουαρτς καθαρό; | |
|
| |
anastasis14 Τριτοετής
Posts : 131 Join Date : 14/01/2011 Age : 28 Place : θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:38 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:39 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:39 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:42 am | |
| | |
|
| |
anastasis14 Τριτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:43 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:45 am | |
| Να πώ πως δεν κατάλαβα ή θα με βρίσεις;
anastasis14, ποιο είναι το πρόβλημά σου με την Επιμελήτρια; Είναι αξια, δημιουργική και προσπαθεί να δώσει τα πάντα για τον κοιτώνα της. Το oops 1-0 πού κολλάει; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:46 am | |
| Πάνο, φίλοι είμαστε και κάνει πλάκα Ούτε εγώ κατάλαβα ακριβώς... | |
|
| |
anastasis14 Τριτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:47 am | |
| - Gellert Grindelwald έγραψε:
- Να πώ πως δεν κατάλαβα ή θα με βρίσεις;
anastasis14, ποιο είναι το πρόβλημά σου με την Επιμελήτρια; Είναι αξια, δημιουργική και προσπαθεί να δώσει τα πάντα για τον κοιτώνα της. Το oops 1-0 πού κολλάει; στο χωριό μου όταν μας ταπεινώνουν μας λένε 1-0 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:47 am | |
| γιατι δεν σε βρισω καλε τι ειμαι?χαααχαχαχαχα ξαναδιαβασετο αργα αργα πρεπει να ταισω το παιδι μου!!!!μπαι μπαι παιδακιαααααααααα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 4:48 am | |
| Η πλάκα να γίνεται στην Πόλη του Σπαμ, αλλιώς η πλάκα μετατρέπεται σε σπαμ. Αναστάση, όπου να' ναι θα την βγάλουμε και θα μπεις εσύ αγόρι μου Οκ Βάσω, θα περιμένω. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 5:15 am | |
| ;;; Πότε το είπα εγώ; | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 09, 2011 11:29 pm | |
| Πανο Σπαμ.
Επίσης Βασω εξηγησε π-ι-ο α-ν-α-λ-υ-τ-ι-κ-α για να καταλαβουμε γιατι ούτε εγω έχω καταλαβει.... Είσαι δηλαδη ανώτερη απο τους μοντ? Εισαι αντμιν με αλλο τιτλο?
Δεν άκουσα, πώς είπατε, ορίστε;;;; Συγγνώμη κυρία μου τι είστε? | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιουν 10, 2011 12:11 am | |
| Είναι ανώτερη από τους μοντ, αλλά δεν έχει ίδιες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις με τους αντμίν. Ευχαριστημένοι τώρα;
Τέλος όλες οι συζητήσεις. Επόμενη απορία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιουν 10, 2011 12:40 am | |
| τις αρμοδιοτητες ναι τις υποχρεωσεις οχι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιουν 10, 2011 12:44 am | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Είναι ανώτερη από τους μοντ, αλλά δεν έχει ίδιες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις με τους αντμίν. Ευχαριστημένοι τώρα;
Τέλος όλες οι συζητήσεις. Επόμενη απορία. - Βασουλα Μαγισσουλα έγραψε:
- τις αρμοδιοτητες ναι τις υποχρεωσεις οχι
Αρμοδιότητες και υποχρεώσεις δεν σημαίνει το ίδιο πράγμα? Απορία είναι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιουν 10, 2011 12:48 am | |
| οχι.οι αρμοδιοτητες ειναι να κανω κατι μονο εγω και κανεις αλλος οπτε εχω της αρμοδιοτητες τον αντμιν και οι υποχρεωσεις ειναι με τις δουλειες που κανει ο καθενας.οταν καθοριστει το ονομα κτλ θα γινει ενημερωση | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:05 am | |
| Καλησπέρα παιδιά...έχω μια ερωτησούλα να κάνω...όταν με το καλό επιλέξουμε ένα επάγγελμα,όντως πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο φόρουμ(δεν ξέρω πως μην με ρωτάτε) ή είναι απλά ένας τίτλος; | |
|
| |
| Αποριες | |
|