| Αποριες | |
|
+70The Pureblood Prince Narcissa Black .mixalis13. maximoseco26 Vicky12 hermionegranger Hermione J Granger Harry_Potter092000 eliza black Penelope Clearwater nik123 Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron VampireArwen HeRmIoNe 4EvEr cedric diggory ria zeniazen4 HermioneGinny nikmark123 Phineas Nigellus Black Autumn Princess James Potter Mia Melanie Hawkins Fleur Delacοur Josh Farro half-blood prince Hermione Jean Granger Hp Filius Flitwick Pesky_Pixie sauron319 Damon Salvador Ζarroc AvadaKedavra anastasis14 Marlene McKinnon Camille Belcourt Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm You-Know-Who 2411 lefteris_98k Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Ethan Wate Andromeda Black Amycus~Colin Creevey cuthalion nektarios8 Elf in the forest Fenrir Greyback Albus Dumbledore Beedle The Bard Εκάτη Remus Lupin Arianna Snape Maria Lovegood soulitsa@xd Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Nena Cahill-Malfoy William Penn Christine Tonks Luna Lovegood Helga Hufflepuff Salazar Slytherin Gellert Grindelwald Perenelle Flamel Godric Gryffindor 74 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
HermioneGinny Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Οκτ 31, 2011 4:55 am | |
| μπορείτε να μου πείτε πως μπαίνεις στη ομάδα κουίντιτς? | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Οκτ 31, 2011 5:31 am | |
| Υπαρχει τοπικ γι'αυτο εδω | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Οκτ 31, 2011 8:59 am | |
| Μαρία θα σε παρακαλούσα να αφήσεις την ενημέρωση σε αυτούς που έχουν τη δικαιοδοσία,εσύ είσαι υπεύθυνη στον κοιτώνα σου. Η σωστή σελίδα είναι αυτή | |
|
| |
HermioneGinny Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Νοε 03, 2011 5:42 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Νοε 04, 2011 8:40 am | |
| Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις μπορείς να απευθυνθείς άφοβα στην ΟΔΣ! | |
|
| |
zeniazen4 Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 17 Join Date : 05/12/2011 Age : 27 Place : katerinh
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: ακαμπτο 30 εκατοστα με τριχες μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Δεκ 07, 2011 3:01 am | |
| εγω χθες συμπληρωσα 20 ποστ και εκανα το τεστ αλλα δω μου ηρθε απαντηση γτ? ποιος ειναι ο νεκταριος?
Edit by Hermione Jean Granger: Για ακόμα μια φορά να πω ότι δεν επιτρέπονται τα διπλά ποστ | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Δεκ 07, 2011 10:18 am | |
| Ο Νεκτάριος είναι ένα πρώην μέλος που προκάλεσε προβλήματα στο φόρουμ. Η απάντηση δε σου ήρθε γιατί είχες κάνει πολλά διπλά και τριπλά ποστ τα οποία συγχωνεύτηκαν κι έτσι δεν είχες πια 20 ποστ. Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις προσεκτικά τους κανονισμούς https://potterland.forummotion.com/t540-topic και να μην ανοίγεις άσκοπα τόπικς σε άσχετες ενότητες όπως το Τμήμα Επιβολής του Μαγικού Νόμου | |
|
| |
ria Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Δεκ 08, 2011 9:16 pm | |
| έκανα το τεστ του κοιτώνα είδα που κατατάχθηκα... πώς μπορώ να βάλω στην ταυτότητα μου σε ποιον κοιτώνα είμαι δεν μου το επιτρέπει μήπως δεν έχω κάνει κάτι που θα'πρεπε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Δεκ 09, 2011 4:53 am | |
| ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ αυτό το κάνουμε εμείς,αλλά την ώρα που πήγα να το κάνω αποσπάστηκα από κάτι.είσαι έτοιμη | |
|
| |
ria Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Δεκ 09, 2011 5:40 am | |
| εντάξει δεν πειράζει | |
|
| |
ria Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Δεκ 10, 2011 12:50 am | |
| στο κατάστημα βιβλίων πως <<παίρνω>> τα βιβλία μου;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Δεκ 10, 2011 7:00 am | |
| αυτά είναι απλά παιχνίδια ρόλων.δεν τα παίρνεις πραγματικά.απλά υποτίθεται ότι τα πήρες | |
|
| |
cedric diggory Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Δεκ 15, 2011 9:21 am | |
| πότε θα ξεκλειδωθεί το κατάστημα με τα ραβδιά ;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Δεκ 15, 2011 2:50 pm | |
| όταν βρεθεί καταστηματάρχης ή επιστρέψει ο παλιός.. | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Δεκ 18, 2011 2:06 am | |
| Eμ, εκσιούζ μι. Για ποιο λόγο δεν έχω ΠΑΛΙ πρόσβαση στο Μπομπατόν; Έκανα το τεστ. Μπήκα. Και όμως δικαίωμα πρόσβασης πάλι δεν έχω. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Δεκ 18, 2011 3:35 am | |
| Εννοείς πως είχε και σε έβγαλαν; Ή από τη στιγμή που μπήκες δεν έχεις; | |
|
| |
HeRmIoNe 4EvEr Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Δεκ 18, 2011 6:49 am | |
| ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΡΑΒΔΙ...? ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΥ ΟΛΙΒΑΝΤΕΡΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...
Πως παίρνω ραβδί...? Μπήκα στου Ολιβάντερς και ζήτησα... Αλλά τίποτα...
Edit by Snape: Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις και χαλάει η εικόνα του forum!
| |
|
| |
HermioneGinny Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Δεκ 18, 2011 10:13 am | |
| Είμαι όπως φαίνεται στο gryffindor μα δεν μου επιτρέπεται η είσοδος στο τόπικ για τον κοιτώνα μου δεν ξέρω γιατί λέει αυτό '' Συγνώμη αλά μόνο οι χρήστες με δικαίωμα ειδικής πρόσβασης μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα σ' αυτή την Δ.Συζήτηση'' μποπείτε να μου εξηγήσετε ?? | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Δεκ 18, 2011 11:58 am | |
| - Fat Friar έγραψε:
- Εννοείς πως είχε και σε έβγαλαν; Ή από τη στιγμή που μπήκες δεν έχεις;
Καταρχας, let me make this clear enough for you. ΕΓΩ έφτιαξα το μπομπατον πέρισυ και το ξαναδιοργάνωσα φέτος μαζί με την Camille Belcourt. Ωστόσο εφόσον είμαι 3η Λυκείου, δε μπορούσα να αναλάβω Διευθύντρια. Με έβγαλαν από Διευθύντρια αλλά συν τοις άλλοις έχασα την πρόσβαση στη σχολή που δημιούργησα εγώ. Ζήτησα από την Autumn Princess τεστ εισαγωγής, το πέρασα και μου έστειλε τεστ ένταξης σε κοιτώνα. Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο για να το κάνω τώρα, ασχέτως από το γεγονός ότι ξέρω τον κοιτώνα στον οποίο ανήκω. Αυτό που λέω όμως είναι πως όταν κλικάρω στο Beauxbatons Academie de Magique ή όπως το κάνατε τώρα μου βγάζει το μήνυμα 'Μόνο οι χρήστες με δικαίωμα ειδικης πρόσβασης κτλπ'. Οπότε θέλω πίσω την πρόσβασή μου γενικά. Όταν κάνω το Τεστ Κοιτώνα θα το μάθεις, θα σου στείλω πμ. | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Δεκ 19, 2011 5:57 am | |
| Να πω κάτι πάνω σε αυτό... Όταν εγώ ήμουν διευθύντρια μαζί με την Hermione Jean Granger είχαμε πει προκειμένου να μην λέμε συνέχεια στον Πάνο να δίνει τη μία δικαίωμα για πρόσβαση στη σχολή, την άλλη για κοιτώνα, είπαμε να στέλνουμε κατευθείαν το τεστ για τον κοιτώνα σε αυτόν που είχε περάσει στη σχολή και έτσι αφού είχει κάνει και τα δύο τεστ να λέγαμε του Πάνου να δώσει δικαίωμα πρόσβασης και για τα δύο. Γι'αυτό δεν έχεις δικαίωμα πρόσβασης.... | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Δεκ 19, 2011 6:28 am | |
| Όπως εξήγησε η Μαρία δεν έχει χρονο να κάνει το τεστ ένταξης σε κοιτώνα. Μου είπε και στο πμ πως δεν έχει χρόνου γιατί είναι τρίτη λυκείου και είναι απόλυτα σεβαστό. Εφ όσον είχε αρχικά πρόσβαση δε βρίσκω το λόγο που απαγορεύτηκε τώρα. Οπότε όταν το δει κάποιος Admin θα σου δώσει πρόσβαση αμέσως. Εκτός από τους κοιτώνες, φυσικά. Hermione 4ever πάω αυτή τη στιγμή, συγγνώμη για τη καθυστέρηση. HermioneGinny έκανες το τεστ και μπήκες; | |
|
| |
HermioneGinny Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Δεκ 19, 2011 8:30 am | |
| ναι έκανα το τεστ κοιτώνα πριν πολυ καιρό αλλά δεν μου ήρθε απάντηση και θεώρησα πως η ένταξη μου έγινε αυτόματα ,..!χρειάζεται να το ξανακάνω ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Δεκ 19, 2011 11:10 am | |
| HermioneGinny σε ποιον έστειλες το τεστ?Εγώ πάντως δεν το βρίσκω.Αν γίνεται ξαναστείλε το σε μένα
Μαρία όντως αυτό είχε ειπωθεί γενικά για το Μπομπατόν,αλλά κανονικά εσύ δεν έπρεπε καν να ζητήσεις εισαγωγή με τεστ αλλά να μπεις κατευθείαν.Γενικά οι διευθύντριες (εγω είμαι υπόδιευθύντρια) άλλαζαν συνέχεια,μπέρδεμα, και τα τεστ δεν έρχονταν σε μένα και στη δική σου περίπτωση λάθος αντιμετώπισή μας.Τέλος πάντων σου δίνω πρόσβαση. | |
|
| |
HermioneGinny Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 5:19 am | |
| το εστειλα ξανα μόλις τώρα ..!!! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 7:49 am | |
| Αγάπη Διευθύντριες; ΕρμιόνηΤζίνυ: Αν δεν είχες τότε 20 ποστ, προφανώς το αγνόησαν. | |
|
| |
| Αποριες | |
|