| Αποριες | |
|
+70The Pureblood Prince Narcissa Black .mixalis13. maximoseco26 Vicky12 hermionegranger Hermione J Granger Harry_Potter092000 eliza black Penelope Clearwater nik123 Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron VampireArwen HeRmIoNe 4EvEr cedric diggory ria zeniazen4 HermioneGinny nikmark123 Phineas Nigellus Black Autumn Princess James Potter Mia Melanie Hawkins Fleur Delacοur Josh Farro half-blood prince Hermione Jean Granger Hp Filius Flitwick Pesky_Pixie sauron319 Damon Salvador Ζarroc AvadaKedavra anastasis14 Marlene McKinnon Camille Belcourt Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm You-Know-Who 2411 lefteris_98k Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Ethan Wate Andromeda Black Amycus~Colin Creevey cuthalion nektarios8 Elf in the forest Fenrir Greyback Albus Dumbledore Beedle The Bard Εκάτη Remus Lupin Arianna Snape Maria Lovegood soulitsa@xd Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Nena Cahill-Malfoy William Penn Christine Tonks Luna Lovegood Helga Hufflepuff Salazar Slytherin Gellert Grindelwald Perenelle Flamel Godric Gryffindor 74 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Απρ 29, 2011 6:24 am | |
| οκ ευχαριστω πολυ! | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Απρ 29, 2011 9:45 am | |
| Ο 6ος Μαραθώνιος είναι για μια μαγική παροιμία; | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Απρ 29, 2011 11:17 am | |
| Ναι, όμως αν δε βιαστείς δε θα τον προλάβεις! Σε λίγες ώρες τελειώνει! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Απρ 29, 2011 12:18 pm | |
| Βασικα, σορρυ που επεμβαινω αλλα ο Αλεξης μου ειπε πως έδωσε στην Βασω τα καθήκοντα του προσορινα, οποτε και σε εκεινη να τα στειλετε, δεν πειραζει. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Απρ 29, 2011 12:19 pm | |
| Ξέρεις, η διορία τελειώνει σε λίγες ώρες. Οπότε καλύτερα θα ήταν να πάρουμε κατευθείαν τις συμμετοχές. Για αποφυγή μεσαζόντων. Να κερδίσουμε χρόνο. | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Μάης 20, 2011 12:21 am | |
| Γιατί η Φοίβη έχει γκρι χρώμα ενώ δεν είναι άντμιν; | |
|
| |
lefteris_98k Δευτεροετής
Posts : 73 Join Date : 16/04/2011 Age : 26 Place : HOGWARTS
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: φτερο του φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Μάης 20, 2011 12:23 am | |
| πως μπορω να μπω στο ταγμα του φοινικα? | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Μάης 20, 2011 1:09 am | |
| Πρέπει να κάνεις πρώτα 450 ποστ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Μάης 20, 2011 1:24 am | |
| - Antioch Peverell έγραψε:
- Γιατί η Φοίβη έχει γκρι χρώμα ενώ δεν είναι άντμιν;
Αποφασίσαμε να διατηρήσει τον τίτλο του Διαχειριστή τιμής ένεκεν σε όσα έχει προσφέρει στο φόρουμ. | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Μάης 20, 2011 4:51 am | |
| Ronerm, άσε καλύτερα τα μέλη της Ο.Δ.Σ. να απαντάνε για να μην γίνουν παρεξηγήσεις lefteris_98k, πήγαινε εδώ για πληροφορίες και από εκεί και πέρα μίλα με την Helga Hufflepuff | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:01 am | |
| Γιατί δεν μπορώ ποτέ να δω το ρανκ του Σαράντη;Βλέπω μόνο:
Επιμελητής Ράβενκλοου (ο τίτλος) Επιμελητής Ράβενκλοου (αντί για το εικονίδια) | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:18 am | |
| γιατι με διχνει οτι ειμαι απο λαρισα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:26 am | |
| Albus, είναι θέμα της φορουμόσιον! Θα ανανεωθούν μόνα τους Βασσούλα, δεν σε καταλαβαίνω. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:37 am | |
| τι δν καταλαβες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:40 am | |
| Να απαντήσω εγώ που κατάλαβα;Λες για το πεδίο "Τόπος" στο προφίλ σου,σωστά;
Αν ναι,τότε εγώ βλέπω πως μένεις Θεσσαλονίκη...
Αν όχι,τότε δεν κατάλαβα καλά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:42 am | |
| Αν λες για τον τόπο, και εγώ Θεσσαλονίκη βλέπω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:44 am | |
| κατω στην αρχικη εχει παροντες χρηστες το παταω και βγαζη googlemap που δειχνει ενα ατλα.εκει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:44 am | |
| Η φορουμόσιον δεν λειτουργεί σωστά. Και δεν με βγάζει και εμένα ακριβώς σωστά. Σε πειράζει τόσο πολύ; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:47 am | |
| οχι καλε.σιγα αφου εν με εβγαλε αλβανιδα η τουρκαλα τη να με πειραξει χεχεχχεχεχεχεχε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Μάης 25, 2011 5:50 am | |
| Σε καταλαβαίνω Βάσω, γιατί και εμένα δεν με δείχνει Θεσσαλονίκη. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση εγώ όρισα τα ip μου να μη δείχνουν τη σωστή τοποθεσία μου.
Αν δεν το έκανες μόνη σου, τότε φταίει ή η φορουμόσιον ή η βοηθητική υπηρεσία της φορουμόσιον το ipget.info | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Μάης 27, 2011 8:28 am | |
| Την Ολυμπία...πείτε μου... γιατό την κρατάτατε; | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Μάης 27, 2011 8:33 am | |
| Λοιπόν.....Γιατί δεν μπορώ να μπώ στη αίθουσα αναψυχής του Hufflepuff???. Γιατί χρειάζομαι ειδικό δικαίωμα πρόσβασης ενώ άλλοι κοιτώνες έχουν μέχρι και μαθήματα ειδικά για αυτούς ή δικούς τους πυργίσκους?? Μην ξεχνάμε ότι ο Cedric Diggory ήταν πολύ κοντά στον νικήσει τον Harry Potter.Χρειάζεται λίγη εξισορρόπηση νομίζω ανάμεσα στους κοιτώνες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Μάης 27, 2011 8:36 am | |
| Μαθήματα ειδικά για αυτούς δεν υπάρχουν. Όλοι έχουν μαθήματα. Αλλοι στα μπουντρουμια, άλλοι σε άλλους ορόφους. ΟΛΟΙ μπορούν να συμμετέχουν στα μαθήματα. Οσο για την πρόσβαση στο Χαφλπαφ, θα το κοιτάξουν οι αντμινς Scabior, επειδή έχει να δώσει και έδωσε πολλά. Και εσύ σε πληροφορώ πως δεν θα δώσεις τίποτα. | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιουν 02, 2011 11:54 pm | |
| - Παράθεση :
- Μέχρι να συμπληρώσετε τα 20 post θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό από τη Διαγώνιο Αλέα για να φοιτήσετε στη Σχολη μας.
Γουάτ δα..; α) Δεν έχω σπίτι δεν έχω δουλειά, δεν έχω γκόμενα δεν έχω λεφτά. Που θα τα αγοράσω όλα αυτά και με τι χρήματα; Θα μου δώσει κονδύλια ο Ντάμπλντορ; Γιατί γω είμαι ορφανό, δεν ξέρω από αυτά β)Από που αγοράζω; Α, και που μπορώ να προτείνω νέες ιδέες; | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιουν 03, 2011 2:01 am | |
| 1.Δε χρειαζεται να αγορασεις τιποτα. 2.Τα μαγαζιά στη Διαγώνιο Αλέα, εκτός του Κουίντιτς, είναι φρι. 3. Εδώ καλό μου. | |
|
| |
| Αποριες | |
|