| Αποριες | |
|
+70The Pureblood Prince Narcissa Black .mixalis13. maximoseco26 Vicky12 hermionegranger Hermione J Granger Harry_Potter092000 eliza black Penelope Clearwater nik123 Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron VampireArwen HeRmIoNe 4EvEr cedric diggory ria zeniazen4 HermioneGinny nikmark123 Phineas Nigellus Black Autumn Princess James Potter Mia Melanie Hawkins Fleur Delacοur Josh Farro half-blood prince Hermione Jean Granger Hp Filius Flitwick Pesky_Pixie sauron319 Damon Salvador Ζarroc AvadaKedavra anastasis14 Marlene McKinnon Camille Belcourt Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm You-Know-Who 2411 lefteris_98k Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Ethan Wate Andromeda Black Amycus~Colin Creevey cuthalion nektarios8 Elf in the forest Fenrir Greyback Albus Dumbledore Beedle The Bard Εκάτη Remus Lupin Arianna Snape Maria Lovegood soulitsa@xd Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Nena Cahill-Malfoy William Penn Christine Tonks Luna Lovegood Helga Hufflepuff Salazar Slytherin Gellert Grindelwald Perenelle Flamel Godric Gryffindor 74 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιαν 03, 2012 2:48 am | |
| που μπορω να δω αν εχω φτασει στις 20 δημοσιευσης για να κανω το τεστ του κοιτωνα?? | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιαν 03, 2012 3:52 am | |
| Στο προφίλ σου | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιαν 03, 2012 7:02 am | |
| Το Λουτρό δε μου εμφανίζεται και δεν ξέρω το γιατί. Και είναι ανάγκη να το βρω μέχρι το βράδυ. | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιαν 03, 2012 1:06 pm | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Το Λουτρό δε μου εμφανίζεται και δεν ξέρω το γιατί. Και είναι ανάγκη να το βρω μέχρι το βράδυ.
Τώρα μπαίνεις κανονικά. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Ιαν 04, 2012 1:52 am | |
| εστειλα το τεστ ττου κοιτωνα στην hermione jean granger απο χθες αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα!! και οταν πηγα στο γραμματοκηβωτιο μου δεν ηταν στο φακελο των απεσταλμενων αλλα στων εξερχωμενωνν... τι να κανωω??? ___________________________ αα και κατι αλλο πως γινετε να διαγραψεις ενα ποστ?? σαυτο το τοπικ,στο ποστ μου εχει ενα Χ διπλα στο edit για διαγραφηη αλλα στο καταστημα του ολιβαντερ στο post μου δεν το εχει αυτο το Χ και εχω κανει 3 ποστ μαζεμενα και δεν ξερω πως να τα διαγραψω! ___________________________ αα και κατι ακομα που μπορω να δω ποσες γαλερες εχω?? σε βομβαρδισα με ερωτησεις εε?? σορρυ
Edit By Elf in the Forest = απαγορευοντε τα πολλαπλα ποστ | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Ιαν 04, 2012 6:40 am | |
| οι απαντηση για το τεστ θα σου ερθει. μπορει απλως η Hermione Jean Granger να μην ειδε το μυνημα σου Τα ποστ διαγραφοντε οπως ειπες με αυτο το x που υπαρχει διπλα απο το edit, δεν ξερω ομως γιατι δεν σου το εμφανιζει σε εκεινο το τοπικ https://potterland.forummotion.com/t1305-topic^εδω λεει ποσες γαλερες εχει το καθε μελος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Ιαν 04, 2012 8:08 am | |
| ευχαριστωω παρα πολυυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιαν 05, 2012 10:38 am | |
| να ρωτησω....πηρα ενα ποντικακι..και τωρα τι εγινεε??...υπαρχει πουθενα ?? ...μπορω να το κανω κατι...??η απλως εχω την φωτογραφια του?? | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Ιαν 05, 2012 6:49 pm | |
| στη Διαγώνιο Αλέα αγοράζεις εικονικά και μόνο τα βλέπεις εκεί.ούτε μεταφέρονται στο προφίλ σου,ούτε κάτι παρόμοιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιαν 06, 2012 12:32 am | |
| | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιαν 06, 2012 1:26 am | |
| εχω παραγγειλει το ραβδι μου τουλαχιστον 4 μερες απο σημερα αλλα δν ερχεται..τι να κανω? | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιαν 06, 2012 10:53 am | |
| Υπομονή. Δεν είμαι όλη μέρα μέσα. Το ραβδί δεν είναι κάτι που θα σε κολλήσει πίσω στο φόρουμ. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Ιαν 06, 2012 11:05 am | |
| Εμ βασικά, τώρα με τις αλλαγές θα αλλάξει όλη η μορφή της Διαγωνίου Αλέας. Οπότε, πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή | |
|
| |
nik123 Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Ιαν 07, 2012 12:14 am | |
| Γειά σας παιδιά!ειμαι καινουργιοσ εδω τι κανετε. Edit. ασ μιλισει κανεισ Remus Lupin: Καταρχήν βρίσκεσαι σε λάθος ενότητα. Εδώ είναι καθαρά για να εκφράζουμε απορίες. Το καλοσώρισμα είναι εδώ. Κατά δεύτερον, απαγορεύονται τα διπλά ποστ. Να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά και καλύτερα να διαβάσεις τους Κανόνες Λειτουργίας του φόρουμ πριν ξαναποστάρεις κάτι. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Ιαν 07, 2012 1:03 am | |
| κριμαα γτ η υπομονη δεν ειν μια απο τις αρετες μου | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Ιαν 07, 2012 6:24 am | |
| Μαρίνα πραγματικά. Τα ραβδιά είναι κάτι που το κάνουμε για διασκέδαση αποκλειστικά. | |
|
| |
Penelope Clearwater Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 29, 2012 7:01 am | |
| Που είναι οι σχολές και γιατί έκλεισαν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 29, 2012 7:03 am | |
| Οι Σχολές έκλεισαν επειδή δεν υπήρχε κίνηση. Βρίσκονται σε μυστικό σημείο στο φόρουμ, που πρόσβαση έχουν μόνο λίγοι. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 29, 2012 7:07 am | |
| Έχουν πρόσβαση τα μέλη που ήταν στην σχολή πριν κλείσει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 29, 2012 7:21 am | |
| Όχι, για την ώρα πρόσβαση έχουν μόνο οι Διαχειριστές. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 29, 2012 7:33 am | |
| Πρέπει να επιστρέψουν. Αν μειώσετε τον αριθμό των ποστ για την σχολή, να δείτε πως θα μπαίνει ο κόσμος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Κυρ Ιαν 29, 2012 1:34 pm | |
| Αν αυξηθεί ο αριθμός των μελών, τότε ίσως να τις ανοίξουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Δευ Ιαν 30, 2012 1:15 am | |
| | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιαν 31, 2012 2:41 am | |
| καλησπέρα! σε ποιον πρέπει να στείλω το τεστ για να μπω σε κοιτώνα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Ιαν 31, 2012 4:35 am | |
| γραφειι κατωω αποο το τεσττ... ανν θυμαμαιι καλαα τα στελνειςς στο καλο μας τον Remus Lupin... - Σπόιλερ:
τσεκαρε καλου κακου
| |
|
| |
| Αποριες | |
|