| Twilight. | |
|
+24Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins monicandler marina forever Filius Flitwick Fleur Delacοur Scabior The Snatcher Beedle The Bard Remus Lupin Autumn Princess Maria Lovegood nickpap LiLyBlack soulitsa@xd Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα Perenelle Flamel Vicky_Diggory Josh Farro Nemesis Ginny Weasley Rowena Ravenclaw Luna-Lia Lovegood 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Luna-Lia Lovegood Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες πύγασου, 35 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Twilight. Τρι Αυγ 03, 2010 11:57 am | |
| Η ταινια που εχει..."σπασει"τα ταμια...φυσικα μιλαω για την υπεροχη ταινια Twilight... Πια ειναι η γνωμη σας για μια ταινια αγαπης αναμεσα σε ενα ωραιο βρικολακα και ενα απλο ανθρωπο;;
| |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Τρι Αυγ 03, 2010 1:09 pm | |
| Σαν γνήσια λυκοφωχτυπημένη λέω...ΕDWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! team Volturi, team Edward, team Alice & Jasper... HPTTS obsession Harry Potter The Twilight Saga obsession!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι καταπληκτικό Έπος... | |
|
| |
Ginny Weasley Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 16 Join Date : 05/08/2010 Age : 30 Place : N.Y City/Greece
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Holly and phoenix feather, eleven inches Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Πεμ Αυγ 05, 2010 6:14 am | |
| Εντάξει παιδιά, περιττά τα λόγια!!! TEAM EDWARD FOR LIFE, team Rosalie and Emmett, team Volturi, team Alice and Jasper, | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Σαβ Αυγ 14, 2010 1:34 am | |
| εγω ειμαι Team switzerland μ αρεσουν ολοι ακομα κι ο τζεικ!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Δευ Αυγ 16, 2010 2:18 am | |
| Εγώ team Jacob...Aν και, παιδιά, στο λυτκόφως σκ**τα εφέ είχαν! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Δευ Αυγ 16, 2010 11:47 am | |
| team Edward!!! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Twilight. Σαβ Αυγ 21, 2010 11:15 am | |
| Please God show mercy on me!!!!!! I can't stand more twilight!!!!!! Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκεται.Η ταινια ειναι το ιδιο βαρετη με το βιβλιο(κατα τη γνωμη μου) και κατι ακομα: - Σπόιλερ:
ΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΛΑΜΠΙΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!!! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!
Ουφ ξεσπασα Απο κει και περα ο καθενας εχει τη δικια του γνωμη | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Σαβ Αυγ 21, 2010 2:01 pm | |
| οπως το πες ο καθενας εχει την δικη του γνωμη...
εμενα μ αρεσει για τον ρομαντισμο σε καποιον αλλο για κατι αλλο... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Σαβ Σεπ 25, 2010 10:26 am | |
| και εγω την θεωρω πολυ βαρετη ειδικα το 4ο βιβλιο αν και ειμαι υπερ jacob το αγορακι ειναι κουκλι | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Παρ Οκτ 22, 2010 8:19 am | |
| αν και ειμαι αγορι ειμαι TEAM JACOB και φυσικα βρισκω πολυ ομορφες την Μπελλα και την Αλις και βρισκω πολυ κοιμισμενο και τελειος ακυρο τον εντι επισης δεν πιστευω πως η ροζαλι ειναι ποιο ομορφη γτ απλα δεν ειναι! | |
|
| |
soulitsa@xd Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Ολιβαντερ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Κυρ Οκτ 24, 2010 11:34 am | |
| Θα έλεγα πως είναι πολύ ωραίο, εμένα προσωπικά μου αρέσει αλλά σε σχέση πχ. με τον Χάρι Ποττερ δεν συγκρινεται.. | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Τρι Οκτ 26, 2010 10:40 pm | |
| | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Δευ Νοε 15, 2010 12:07 pm | |
| | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Twilight. Τρι Νοε 16, 2010 9:19 am | |
| Σιγά τα λάχανα. Λυκόφως και αηδίες Ναι,έχω κακή άποψη. Απλά όταν ονομάζεις βρικόλακα ένα φανταστικό πλάσμα που αναιρεί όλους τους παλαιούς μύθους σε σχέση με τους βρικόλακες, τότε απλά έχεις φτιάξει μία epic fail Η μόνη που πάω σαν χαρακτήρας είναι η Άλις για την αμεσότητα, την ευθύτητα και το χιούμορ της. Η Μπέλλα είναι ελεϊνός χαρακτήρας. Πώς μπορεί να είσαι σε δίλημμα, όταν και καλά έχεις ερωτευτεί κάποιον για τον οποίο έφτασες στην κατάθλιψη; Πραγματικά παταγώδης αποτυχία η σειρά, αν εξαιρέσουμε το 1ο βιβλίο/ταινία, που είχε ένα κάποιο σασπένς-μυστήριο-δράμα-νταρκ ρόμανσ Αυτά | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Τρι Νοε 16, 2010 10:10 am | |
| Μου αρέσει πάρα πολύ!! Είμαι φαν και team Edward!! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Twilight. Τρι Νοε 16, 2010 11:14 am | |
| Άσχημη αντιγραφή των ιδιοτήτων των μαγικών πλασμάτων... Τα βαμπίρ δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να τρέφονται με αίμα αγελάδας! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Δευ Ιαν 17, 2011 2:18 pm | |
| Kαλα....εντελως βαρετο. Αν δεν άρεζε σε μερικους/μερικες ούτε που θα χα μπει στα εξοδα να το δω. | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Twilight. Κυρ Ιαν 23, 2011 11:38 am | |
| | |
|
| |
Fleur Delacοur Βοτανολόγος
Posts : 113 Join Date : 21/06/2011 Age : 28 Place : Παντού και πουθενά...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Πεμ Ιουλ 07, 2011 2:54 am | |
| | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Twilight. Σαβ Ιουλ 23, 2011 7:23 am | |
| Ωραία αλλά πολύ γλυκανάλατη. Έχω δει όλες τις ταινίες, τις βλέπω ευχάριστα αλλά προτιμώ το Harry Potter. | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Twilight. Κυρ Ιουλ 24, 2011 5:43 am | |
| τ-ε-λ-ε-ι-α...εχω δει και τις τρεις ταινιες παρα πολλες φορες...και ειμαι team edward.. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Twilight. Δευ Αυγ 08, 2011 5:32 am | |
| Είδα τις 3 ταινίες και εντάξει, μου άρεσαν (η 2η όχι τόσο), αλλά δεν είμαι και φαν. Πάντως προτιμώ τον Edward. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Τρι Αυγ 09, 2011 6:24 am | |
| ^ εγώ έχω διαβάσει τα βιβλία και έχω δει και τις ταινίες! Προτιμώ κατά πολύ τα βιβλία...και {εννοείτε Vampires forever...} αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα HP!...because Harry Potter is way of life...! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Twilight. Τρι Αυγ 30, 2011 10:07 am | |
| Παιδιλα έχω ακούσει πολλά καλά σχολεια για τη σειρά...Ξέρει κάποιος πως μποώ να δω τα επεισόδια livemovies; | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Twilight. Τετ Αυγ 31, 2011 4:43 am | |
| Δεν είναι επεισόδεια είναι ταινίες. Και μπορείς να τις βρεις στο pirate bay! | |
|
| |
| Twilight. | |
|