| The Twilight Saga | |
|
+14Mia Melanie Hawkins Hermione Jean Granger marina forever Scabior The Snatcher Electra Black HERMIONE Remus Lupin Lina_Potter Βασουλα Μαγισσουλα Autumn Princess Rowena Ravenclaw Vicky_Diggory Perenelle Flamel Josh Farro 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: The Twilight Saga Δευ Αυγ 16, 2010 10:50 am | |
| Χμ...Οι συστάσεις είναι περιττές. Είναι ένα πολύ καλό βιβλίο, καλογραμμένο και πασίγνωστο. "Για τρία πράγματα ήμουν απολύτως σίγουρη. Πρώτον, ο Έντουαρντ ήταν βρικόλακας. Δεύτερον, υπήρχε ένα κομμάτι του -και δεν ήξερα πόσο μπορεί να υπερίσχυε αυτό το κομμάτι- που διψούσε για το αίμα μου. Και τρίτον, ήμουν ανεπιφύλακτα και αμετάκλητα ερωτευμένη μαζί του."
Βαθιά Γοητευτικό και με Εξαιρετικό Σασπένς,
το Λυκόφως είναι
Μια Ιστορία Αγάπης... που Δαγκώνει!
ΠερίληψηΗ Μπέλλα μετακομίζει στο Φορκς, μια μικρή, μόνιμα βροχερή πόλη πιστεύοντας ότι την περιμένει η πιο βαρετή περίοδος της ζωής της. Όμως από τη στιγμή που θα γνωρίσει τον αινιγματικό Έντουαρντ, η ζωή της θα πάρει μια συναρπαστική και τρομακτική στροφή. Ο Έντουαρντ, που είναι βρικόλακας, είχε καταφέρει μέχρι σήμερα να διατηρεί την πραγματική του ταυτότητα μυστική στη μικρή κοινότητα του Φορκς. Όμως τώρα πια κανείς δεν είναι ασφαλής, και περισσότερο απ' όλους η Μπέλλα. Το ζευγάρι θα βρεθεί να ισορροπεί επικίνδυνα στην κόψη του ξυραφιού �ανάμεσα στην επιθυμία και τον κίνδυνο. | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Αυγ 21, 2010 5:10 am | |
| παιδια δεν θελω να σας στεναχωρισω αλλα.....ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Κυρ Αυγ 29, 2010 11:39 am | |
| | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Πεμ Σεπ 09, 2010 3:12 am | |
| Εννοείται οτι είναι τέλειο και φυσικά το λατρεύω..αλλά τον Χάρι μου δεν τον αλλάζω με τίποτα....Παρόλ΄αυτά το Λυκόφως και όλα τα βιβλία του Έπους με κατέπληξαν ευχαριστα και είμαι περήφανη που ονομάζομαι Τwilight fan.. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Πεμ Σεπ 09, 2010 12:05 pm | |
| | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Σεπ 11, 2010 5:53 am | |
| Ειναι υπεροχο! Το λατρευω! Το αγαπημενο μου βιβλιο! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Παρ Σεπ 24, 2010 6:46 am | |
| παιδια το 1 και το 2 μου αρεσαν μονο το 3 με ψηλοκουρασε και το 4 το βρηκα υπερολικα βαρετο το διαβαζα με δυσκολια ισα ισα για να το τελιωσω | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Σεπ 25, 2010 2:37 am | |
| Εγώ το τέλειωσα μέσα σε 4 μήνες! | |
|
| |
Lina_Potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο κλαδι ιτιας, 30 εκατοστων Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Νοε 06, 2010 3:30 am | |
| φανταστικο...... | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Νοε 06, 2010 7:38 am | |
| Εμένα δεν μου άρεσε και πολύ.. Το βρήκα κουραστικό σε μια φάση... | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Κυρ Νοε 14, 2010 1:04 pm | |
| και εμένα μου αρέσει αλλά το βάζω πολύ μετά τον Χάρι Πότερ | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Κυρ Νοε 21, 2010 6:52 am | |
| Κι εγώ.. Χάρι Πότερ φορ Έβερ | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Νοε 27, 2010 1:44 pm | |
| Τα πρώτα 2 τα βρήκα ΠΟΛΥ βαρετά...το 3 και το 4 κάτι κάνουν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Electra Black στις Κυρ Ιουλ 24, 2011 7:17 am, 1 φορά | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Κυρ Ιαν 23, 2011 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Κυρ Ιαν 23, 2011 1:54 pm | |
| Σε εμένα προσωπικά δεν άρεσε... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Τετ Ιαν 26, 2011 12:52 pm | |
| | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Τετ Αυγ 17, 2011 12:47 pm | |
| Εκ πρώτης όψεως είναι πολύ καλή σειρά,σε απορροφά απόλυτα η ατμόσφαιρα,σε τραβάει όλη αυτή η ιστορία αγάπης.Αλλά έπειτα γίνεται κουραστικό,δεν είναι τόσο πολύπλευρο όπως ο Χάρι Πότερ π.χ. που καταπιάνεται πολλά διαφορετικά θέματα. Απ'τα βιβλία μόνο το 2ο με κούρασε,τα άλλα ήταν ευχάριστα στο διάβασμα. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Παρ Οκτ 07, 2011 11:27 am | |
| Ειναι απ'τα βιβλια που ψαχνω να βρω γιατι με ενδιαφερουν και δεν μπορω! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Παρ Οκτ 07, 2011 11:46 am | |
| γιατί καλέ;!;! Μπορείς να τα βρείς σε όλα τα βιβλιοπωλεία!! Εγώ τα έχω! Είναι ενδιαφέροντα βιβλία αυτά της Meyer! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Οκτ 08, 2011 3:25 am | |
| Ε, κάτι κάνουν, αλλά σαν τον Χάρι Πότερ τίποτα Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας κούρασε το δεύερο. Επειδή δεν είχε Έντουαρντ; Καλύτερα... Στο 4 πολλαπλασιάζεται κι όλας :Ρ | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Οκτ 08, 2011 6:42 am | |
| ^ εγώ λατρεύω το 2ο!!!! καλά το 4ο μου την δίνει "ολίγον" χαχ όσο για την Ρένεσιμι..! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Οκτ 08, 2011 12:57 pm | |
| όχι το 2ο δεν μου άρεσε τόσο γιατί είναι αυτή μες στη μαύρη καταθλιψάρα,και "που είναι ο Έντουαρντ" και "αχ Εντουαρντ" και κάνει και το καημένο το παιδί τον Τζέικομπ να τη ερωτευτεί,οπότε... | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Οκτ 08, 2011 1:57 pm | |
| Μην ξεχνάς την Τρύπα στην καρδούλα της :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Twilight Saga Σαβ Οκτ 08, 2011 4:13 pm | |
| ε αυτό είναι το λιγότερο.και οκ την καταλαβαίνω αλλα ENOUGH IS ENOUGH!!! | |
|
| |
| The Twilight Saga | |
|