| Προστάτης | |
|
+51Μαρίνα.Potter hermionegranger Evilittled3vil Vicky12 Harry_Potter092000 Martha_Loves_Ron half-blood prince TolisHogwarts rose weasley monicandler Blizzard Pesky_Pixie lilly Ζarroc Damon Salvador Filius Flitwick ntan AvadaKedavra Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Albus P.W.B. Dumbledore Sirius_Black Andromeda Black Scabior The Snatcher Beedle The Bard happy poster salazar basilisk Albus Dumbledore Εκάτη aggpas nickpap Remus Lupin harry potter 10 LiLyBlack Christine Tonks William Penn weasel-king Βασουλα Μαγισσουλα Embereth pano$ Autumn Princess Eλαφοκερατος Fleur Delacour Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin Elf in the forest Perenelle Flamel Ηermione Granger stacy_weasley Vicky_Diggory Helga Hufflepuff 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Προστάτης Δευ Αυγ 09, 2010 1:07 am | |
| Ποιος πιστεύετε ότι θα ήταν ο Προστάτης σας και πόσο θα δυσκολευόσασταν για να τον καλέσετε απέναντι σε έναν Παράφρονα; | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Παρ Αυγ 13, 2010 5:51 am | |
| Προφανώς θα ήταν η ελάφι. Τώρα για να φτιάξω έναν ολοκληρωμένο προστάτη απέναντι σε έναν Παράφρωνα θα ήταν αρκετά δύσκολο στην αρχή - το μόνο που θα κατάφερνα να βγάλω ήταν η ένα αχνό η δυο τρείς σπίθες - Με τον καιρό όμως και με έναν καθηγητή όπως ο Remus πιστεύω ότι θα κατάφερνα να φτιάξω ένα τέλειο προστάτη | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Αυγ 15, 2010 1:28 pm | |
| Τιγρηηηηηηηηηης!!!!τις λατρευω!!! εεε τωρα για το ποσο θα δυσκολευομονυ....που να 3ερω? πραγματικα δεν μπορω να βαλω το μυαλο μου να φανταστει κατι τετοιο... |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Αυγ 15, 2010 4:08 pm | |
| |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Αυγ 19, 2010 4:33 am | |
| Θα ήταν σίγουρα άλογο, αφού ο προστάτης μας επηρεάζεται από τον χαρακτήρα μας! Θα μπορούσα να τον καλέσω αρκετά εύκολα, αφού δεν θα ήμουν τόσο αδύναμη μπροστά του |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Αυγ 19, 2010 2:13 pm | |
| λυκος ή λιονταρι... δεν ξερω ομως αν θα τον καλουσα ευκολα | |
|
| |
Ηermione Granger Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Παρ Αυγ 20, 2010 12:20 am | |
| Πιθανόν άλογο. Σίγουρα στην αρχή θα δυσκολευόμουν λίγο, αλλά μετά από λίγη εξάσκηση θα ήταν πολύ εύκολο. | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Σαβ Αυγ 21, 2010 4:59 am | |
| μια αλεπου φενεκ - Σπόιλερ:
Τι γλυκο πλασματακι Αλλα αγριο | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Αυγ 22, 2010 9:37 am | |
| εμενα ο πρωστατης μου θα ηταν μια νυσταγμενη μαρμοτα(χαχα) βεβαια θα ηταν ευκολο να τον καλεσω γιατι θα σκεφτομουν εναν φιλο μου που εχει πολυ πλακα! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Αυγ 22, 2010 9:39 am | |
| εμενα τελικα πιο πολυ μου ταιριαζει ο φοινικας για προστατης... | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Αυγ 22, 2010 10:36 am | |
| Eνα τεραστιο φιδι σαν αυτο τις εικονας - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τρι Αυγ 24, 2010 5:53 am | |
| Μια Λευκή Τίγρης...τις λατρεύω.... Δεν νομίζω να δυσκολευόμουν να την καλέσω αν εξασκηθώ..... | |
|
| |
Fleur Delacour Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Καρυδια 30 εκ. με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Δευ Αυγ 30, 2010 2:48 am | |
| μμμμμ.....εμενα θα ητανε ενα μικρο ποντικάκι....χαχαχα | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Δευ Αυγ 30, 2010 4:22 am | |
| Ασημένια Ελαφίνα!!! :patru: Θα δυσκολευόμουν αρκετά,αλλά με έναν ικανό καθηγητή (όπως ο Ρέμους Τζον Λούπιν) και αρκετή πρακτική εξάσκηση,πιστεύω ότι με τον καιρό θα κατάφερμνα να φτιάξω έναν τέλειο προστάτη (περίπου μέσα σε μισό μήνα) . | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τετ Σεπ 01, 2010 6:41 am | |
| Μαλλον δρακος θα ηταν.. Θα δυσκολευομουν.. Δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο ομως...! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Σεπ 09, 2010 4:46 am | |
| Ενας μονοκερος. Αλλα σιγουρα θα δυσκολευομουν για να τον καλεσω. | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τετ Σεπ 22, 2010 5:17 am | |
| μμμμ εμένα ένα λιοντάρι!!! | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Σεπ 23, 2010 1:24 am | |
| υαινα!!!! δεν νομιζω να δυσκολευομουν πολυ... αλλοστε το εχω στο αιμα μου... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Σεπ 23, 2010 6:01 am | |
| πουμα μαλλονθα ηταν και πιστευω θα τον εφτιαχνα ευκολα γιατι εχω πολλεσ ευχαριστες αναμνησεις αν και στην σρχη θα τρομαζα λιγο στην θεα ενοσ παραφρονα | |
|
| |
weasel-king Πρωτοετής
Posts : 25 Join Date : 19/09/2010 Age : 44 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Σεπ 23, 2010 6:49 am | |
| πιστευω πως θα ηταν δρακος αλλα δεν ξερω ποσο δυσκολο θα ηταν να τον καλεσω. | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Σαβ Σεπ 25, 2010 11:44 pm | |
| Ένα λιοντάρι.Θα είχα φροντίσει να μάθο να καλώ προστάτη για να μην προβληματιστώ! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τρι Σεπ 28, 2010 3:59 am | |
| Ο ιδιος με της Ερμιονης Εχω κανει και διαφορα τεστ το νετ και αλλα αυτο μου λενε... Επισης θεωρωπως μου ταιριαζει πολυ... Σιγουρα δεν θα μπορουσα να τον καλεσω μπροστα σε παραφρονα... Απο τα βιβλια και μονο καταλαβαινω πως θα με επειρεαζαν πολυ... | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Οκτ 14, 2010 7:31 am | |
| ισως ενας λυκος! ειναι το αγαπημενο ενος ατομου που με αγαπα και με προσεχει! | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τετ Νοε 03, 2010 4:38 am | |
| Ένας φοίνικας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τετ Νοε 03, 2010 4:39 am | |
| Πιστεύω ότι θα τον καλούσα εύκολα γιατί έχω πολλές δυνατές αναμνήσεις :patru: | |
|
| |
| Προστάτης | |
|