| Προστάτης | |
|
+51Μαρίνα.Potter hermionegranger Evilittled3vil Vicky12 Harry_Potter092000 Martha_Loves_Ron half-blood prince TolisHogwarts rose weasley monicandler Blizzard Pesky_Pixie lilly Ζarroc Damon Salvador Filius Flitwick ntan AvadaKedavra Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Albus P.W.B. Dumbledore Sirius_Black Andromeda Black Scabior The Snatcher Beedle The Bard happy poster salazar basilisk Albus Dumbledore Εκάτη aggpas nickpap Remus Lupin harry potter 10 LiLyBlack Christine Tonks William Penn weasel-king Βασουλα Μαγισσουλα Embereth pano$ Autumn Princess Eλαφοκερατος Fleur Delacour Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin Elf in the forest Perenelle Flamel Ηermione Granger stacy_weasley Vicky_Diggory Helga Hufflepuff 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Παρ Νοε 05, 2010 7:13 am | |
| Ο Προστλατης μου θα ήταν σίγουρα ένας άσπρος λύκος... Θα ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή να τον καλέσω.... Αλλά μετά από κάνα μήνα προσπαθειών θα τα κατάφερνα... | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Δευ Νοε 15, 2010 12:48 pm | |
| εγώ ελάφι...μπορεί και να μιν τα κατάφερνα | |
|
| |
aggpas Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Σαβ Ιαν 08, 2011 3:41 am | |
| συμφωνώ με τον/την απο πάνω μου :patru: !!!!!! | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Σαβ Ιαν 08, 2011 5:06 am | |
| εμένα θα ήταν δελφίνι και σίγουρα δεν θα το κατάφερνα με την πρώτη ,αλλά αυτό δεν θα με σταματούσε . | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Σαβ Ιαν 08, 2011 3:52 pm | |
| Καλά βρε Σάλαζαρ,βασιλίσκος?Τέλος πάντων,ο δικός μου πιστεύω πως θα ήταν περσικός γάτος σαν τις φωτογραφίας. Θα τον έφτιαχνα πανεύκολα,είτε επειδή θα σκεφτόμουν ένα φίλο μου να κάνει ανοησίες,ή,εάν είναι πολλοί οι παράφρονες,ότι φιλάω την κοπέλα που μου αρέσει! | |
|
| |
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Ιαν 13, 2011 7:55 am | |
| μια τιγρης και δεν ξερω αν θα δυσκολευομουν | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Πεμ Ιαν 20, 2011 7:26 am | |
| Σίγουρα δεν θα τα κατάφερνα με τη 1η. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Παρ Ιαν 21, 2011 12:38 pm | |
| Λιοντάρι.Θα σκεφτόμουν τον ξάδερφό μου να κάνει βλακείες και θα τον έφτιαχνα σχετικά εύκολα. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Ιαν 23, 2011 5:04 am | |
| Μαλλον θα δυσκολευομουν γιατι έχω ζησει μερικα πολύ άσχημα πράγματα. Ωστόσο θα τα καταφερνα και ενας ασημενιος πανθηρας θα έβγαινε από το ραβδι μου | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Ιαν 23, 2011 12:26 pm | |
| | |
|
| |
Andromeda Black Εκτοετής
Posts : 293 Join Date : 04/01/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατοστά, απο ξύλο τριανταφυλλιάς, με πυρήνα απο τρίχα μονόκερου. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Φεβ 20, 2011 7:30 am | |
| Πιστεύω πως ο προστάτης μου θα ήταν άλογο, γιατί νομίζω πως είναι το ζώο που με αντιπροσωπεύει καλύτερα. Δυναμικό, όμορφο, περήφανο. Δεν θα δυσκολευόμουν πολύ να καλέσω τον προστάτη μου γιατί έχω πολλές καλές αναμνήσεις και επίσης θα ήμουν πολύ καλή μάγισσα πιστεύω. :wiz: | |
|
| |
Sirius_Black Εκτοετής
Posts : 306 Join Date : 20/02/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκατοστα απο ξυλο πευκου με πυρηνα φτερο φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Φεβ 20, 2011 8:00 am | |
| O προστατης μου θα ηταν ενας σκυλος επειδη ειμαι και εγω φιλικος,πιστος,γενναιος και αγαπω τους δικους μου ανθρωπους... Νομιζω οτι ολοκληρος Sirius Black θα καταφερνα ευκολα να καλεσω τον προστατη μου.. | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Δευ Μαρ 21, 2011 8:16 am | |
| Ο προστάτης μου θα ήταν τίγρης και δεν θα δυσκολευόμουν να τον φτιάξω | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Δευ Μαρ 21, 2011 12:22 pm | |
| Πιστεύω πως θα ήταν κάτι σε πουλί, μάλλον αγριόπαπια ή γλάρος ή γεράκι!!! Αν δεν ήταν πουλί θα ήταν άλογο. Ωστόσο πιστεύω πως θα είχε την μορφή αγριόπαπιας! Νομίζω ότι θα τα κατάφερνα να τον σχηματίσω κάπως εύκολα, γιατί έχω αρκετές δυνατές αναμνήσεις και όμορφες οι περισσότερες απ' αυτές!!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Ιουλ 10, 2011 12:05 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mar!a στις Τρι Ιουλ 26, 2011 11:14 am, 1 φορά | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Δευ Ιουλ 18, 2011 12:32 pm | |
| αετός!! Με προσπάθεια και με εξάσκηση σε μπόγκαρτ θα τα κατάφερνα πιστεύω | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Παρ Ιουλ 22, 2011 6:10 am | |
| σκυλο και θα δυσκολευομουν καπως για να τον φτιαξω | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Παρ Ιουλ 22, 2011 1:19 pm | |
| ένας φοίνικας θα ήθελα να ήταν ο δικός μου! τώρα για το βαθμό δυσκολίας, δεν μπορώ να ξέρω. | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Παρ Ιουλ 22, 2011 1:24 pm | |
| ενα πουλι dodo θα ηθελα εγω! | |
|
| |
Ζarroc Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο Καστανίας με πυρήνα απο φτερο Φοίνικα 21 εκ. Ευλιγιστο,Ανυπόταχτο .Ιδανίκο για Θεραπευτικά και Πτητικά Ξόρκια καθως και Ξορκια Φωτίας και Μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τρι Ιουλ 26, 2011 1:24 am | |
| εναν φοινικα...δεν θα δυσκολευομουν πολυ....αν εχω να σκεφτομαι τους 2 προηγουμενους! | |
|
| |
lilly Πρωτοετής
Posts : 32 Join Date : 21/07/2011 Age : 28 Place : εκει που τελειωνει ο κοσμος <3
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Τριανταφυλλια με πυρήνα από ίνα κέρατου μονόκερου, 22,5 εκατοστα, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τρι Ιουλ 26, 2011 5:08 am | |
| εγω πιστευω οτι θα ηταν ή σκυλακιιιι(λατρευω τα σκυλια) ή λυκος(πιστευω οτι ειναι τοσο τελεια πλασματα).. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Τετ Ιουλ 27, 2011 8:25 am | |
| Για γάτα ή αλεπού με κόβω !! Τώρα, για το πόσο θα δυσκολευόμουν...Ε, με την εξάσκηση όλα γίνονται !! | |
|
| |
Blizzard Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Κυρ Ιουλ 31, 2011 9:43 am | |
| Ειναι πολλα τα ζωα που μου αρεσουν, οποτε δεν ξερω. οσο για τη δυσκολια.... Εξαρταται απο τις συνθηκες, και ποσο ειχα εξασκηθει σε αυτο. Και απο τη σκεψη που θα εκανα!! | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προστάτης Δευ Αυγ 01, 2011 6:21 am | |
| Φοίνικα θα έλεγα! Θα μου έδινε μεγάλη δύναμη μόνο και η σκέψη ότι θα τον έβλεπα! Δεύτερη επιλογή: δελφίνι! | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προστάτης Παρ Αυγ 05, 2011 12:52 pm | |
| μια τιγρη , η ενας λαγος και τα δυο τα λατρευω τωρα οσον αφορα τον παραφρονα δεν ξερω αυτο θα το μαθω στο μελλον | |
|
| |
| Προστάτης | |
|