| Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! | |
|
+23Martha_Loves_Ron Hermione J Granger ntan Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Vicky_Diggory Bellatrix Lestrange Albus P.W.B. Dumbledore Marlene McKinnon Beedle The Bard happy poster Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Martha Remus Lupin Dark Princess Lily Luna Potter Weasley Autumn Princess Perenelle Flamel Rowena Ravenclaw stacy_weasley Helga Hufflepuff Elf in the forest 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Πεμ Αυγ 19, 2010 6:22 am | |
| Ποια ειναι η πιο τρομαχτικη εμπειρια που εχετε ζησει?????? εμενα ειναι οταν μας επιτεθηκε μια αρκουδα!!!!!! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τετ Αυγ 25, 2010 12:25 pm | |
| Στον ύπνο μου κυρίως βλέπω διάφορα αλλά τέλος πάντων (άσχετο) ... Αλλά αυτό που έπαθα είναι ότι έπεσα (από μικρό ύψος ευτυχώς!!!) από ένα γεφυράκι!!! Έλειπαν κάτι σανίδες που δεν τις είχα προσέξει και έπεσα πάνω σε κάτι βράχια με τη πλάτη!!! Θα μπορούσα να είχα μείνει ανάπηρη!!! Ήμουν και αρκετά μικρή τότε,αλλά το θυμάμαι σαν χθες!!! Ευτυχώς που ήταν μαζί μου ο πατέρας μου και μου έκανε τεχνητή αναπνοή!!! Αλλιώς ούτε μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί!!!
Και η αμέσως επόμενη είναι όταν είχα πάθει πνευμονία!!! Πραγματικά,απαίσια αίσθηση να είσαι συνεχώς με έναν ορό!!! Ευτυχώς,και τότε μικρή ήμουν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helga Hufflepuff στις Δευ Ιαν 03, 2011 8:11 am, 1 φορά | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τετ Αυγ 25, 2010 1:29 pm | |
| η πιο τρομακτικη μου εμπειρια πρεπει να ηταν οταν εγινε κατι χμμμ..... παραξενο ας πουμε...
ειμασταν 4 ατομα σε ενα μνημειο/νεκροταφειο βραδυ και ξαφνικα οι 3 στους 4 ενιωσαν οτι κατι παει στραβα... και ο ενας αρχισε να πανικοβαλλεται γιατι ενιωσε οτι κατι απαισιο πλησιαζει πολυ κοντα του.... τοτε διαβασα το μνημειο και αυνειδητοποιησα οτι ΔΕΝ ηταν καθαγιασμενο απλα ειχαν σκεπασει τσ σωματα με χωμα και εμδικτηκα τιμητικες πλακες... ολοι πανικοβληθηκαν αρκετα αλλα επειδη εχω καποιες γνωσεις σε αυτα τα θεματα καταφερα να κρατησω αυτο που υπηρχε μακρυα.... φοβομουν πραγματικα πολυ να μην κανει κακο στους φιλους μου... μετα σχεδον κατερευσα και με πηραν σηκωτη... ξερω οτι οσοι δεν πιστευουν θα πουν οτι λεω ψεματα ή οτι το φανταστηκα και απλα τους ευχομαι να μην τους συμβει.
| |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τετ Αυγ 25, 2010 2:08 pm | |
| Χμμμμ μια φορά ξύπνησα και κουτούλησα σε μια σανίδα......ήμουν σίγουρη οτι με είχαν κοπανήσει κλέφτες.........χαχαχαχαχαχαχ - Σπόιλερ:
οκ...για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι αυτό το πιο τρομακτικό που μου έχει συμβεί.....
| |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Πεμ Αυγ 26, 2010 1:27 am | |
| εμενα ειναι ενας πολυ τρομαχτικος εφιαλτης οπου ενα μαυρο μανιασμενο αλογο με κυνηγουσε! εγω ηθελα να τρεξω αλλα δεν μπορουσα! ηθελα να φωναξω αλλα δεν εβγαινε φωνη! ηταν παρα πολυ τρομαχτικο! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Πεμ Αυγ 26, 2010 1:29 am | |
| βλεπεις συχνα τετοιους εφιαλτες? | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Σαβ Αυγ 28, 2010 5:58 am | |
| Πιο τρομακτικη εμπηρια??Μμμμμ να σας πω την αληθεια δεν θυμαμαι καμια | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Σαβ Αυγ 28, 2010 6:01 am | |
| χαχαχα μπραβο θαρρος | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Κυρ Σεπ 12, 2010 1:52 am | |
| | |
|
| |
Lily Luna Potter Weasley Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Παρ Νοε 26, 2010 9:16 am | |
| Ειναι αρκετες Αλλα μια που θυμαμε πολυ καθαρα ηταν πριν απο 4 χροννια. Ημουν μολις 10 χροννων, ειμουν στο χωριο μου και μας επεσε η μπαλα στο ρεμα... εγω κατεβηκα στο ρεμα και αρχισα να σκαρφαλωνω για να φτασω την μπαλλα, ομως οταν την εφτασα κει την εριξα κατω. Στο σημειο που βρισκομουν υπιρχαν φιλα και μια μικρη πετριτσα. Δεν μπορουσα ουτε να ανεβω παραπανω ουτε να κατεβω. Στην αρχη δεν φοβομουν, το ειχα παρει χαλαρα γιατι παντα κανω ριψωκινδινα πραγματα, ομως καπια στιγμη που πατησα σε ενα σημειο, αρχισα να κατρακυλλω, αλλα ευτιχως κρατιθικα απο πιο κατω, εκεινη την στιγμη τα ειχα κανει πανω μου, και οι φιλες μου τσιριζαν, θυμαμαι συγκεκριμενα μια κοπελα μου ειπε μετα οτι 2 κοριτσια απο την παρεα ειχαν παει στην μεση της πλατειας του χωριου και η μια εψαχνε για σκινη και η αλλη τσιριζε για βοηθεια. Τεσπα, οπως ημουν εκει γατζωμενη, καπιος ηδοποιησε τον πατερα μου ο οποιος (αν και 50αρης) σκαρφαλωσε και βρεθηκε διπλα μου, αλλα μετα κολησε κι αυτος (τι χαζοοος ) τεσπα, τελικα ηρθε το προτωπαλικαρο του χωριου με τους φιλους του μαζι με ενα σκινι, και με κρατουσε ενας ενας μεχρι που με ανεβασαν πανω, και μετα βγαλαν και τον πατερα μου... αλλα πραγματικα... ειχα κατατρομαξει, μεχρι που και εκλαψα... που δεν κλαιω καθολου ευκολα και που δεν φοβαμει τον κινδυνο (βεβαια ημουν μολις 9μισι χροννων αλλα τεσπα) | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Σαβ Νοε 27, 2010 12:04 pm | |
| Λοιπον εγω θυμαμε μια....πριν 1 χρονο περιπου...εγω και αλλα 3 αγορια ειχαμε παει σε μια πλαγια απο 'που ειχε καταπλικτικη 8εα....εκει θπαρχει ενα σπιτακι το οποιο ειναι τελειος εγκαταληλημενο .....χωρις παραθυρα χωρις τιποτα....και καποια στιγμη το κοιταζαμε και παει ενας απο τους φιλους μου και λεει οτι αυτος δεν κολονει να το πλησιασει....το πλσιαζει πυ λετε και αρχιζει και φωναζει διαφορα....μετα ερχετε παλι κοντα μας οι αλλοι συνεχιζουν να μιλανε και εγω κοιταζω το σπιτακι.....και βλεπω μια φιγουρα στα μαυρα να βγενει....βαζω τις φωνες και αρχιζουμε να τρεχουμε...σαν χτες το θυμαμε.... | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Σαβ Δεκ 25, 2010 12:37 pm | |
| Εγώ δεν θυμάμαι την τρομαχτικότερη μου εμπειρία ... αλλά σίγουρα θα ήταν κάποιος εφιάλτης... | |
|
| |
Martha Πρωτοετής
Posts : 43 Join Date : 03/01/2011 Age : 29 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο καστανιάς, 25 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Μονόκερου, πολύ καλό για καθημερινά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Δευ Ιαν 03, 2011 8:08 am | |
| εμενα οταν επαθα διασιση για 3 μηνες...και φυσικα δεν θιμαμε τιποτα χαχαχ | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Πεμ Ιαν 13, 2011 10:00 am | |
| στο σχολειο ..βραδυ...να βλεπω σκιες..παντου...το ιδιο και στην κατασκηνωση... | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Σαβ Ιαν 22, 2011 4:53 am | |
| Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα τρομακτικό. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Δευ Ιαν 24, 2011 9:34 am | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τρι Ιαν 25, 2011 7:17 am | |
| Οταν εβλεπα για τρεις μερες τον ιδιο εφιαλτη. Μεχρι που εφτασα σε σημειο να βαλω παγιδες στο εαυτο μου για να διαπιστωσω αν οντως υπνοβατουσα. Ευτυχως ομως ηταν ολα της φαντασιας μου. Πω πω. Ηταν τοσο αληθινα ολα | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Παρ Ιαν 28, 2011 6:30 am | |
| ναι θυμαμαι ..που μου το ελεγες.. | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Σαβ Φεβ 12, 2011 2:39 pm | |
| Δεν μπορω να θυμηθω κατι πιο τρομακτικο αυτη τη στιγμη οποτε θα πω ενα προσφατο που ειχα τρομαξει με το τιποτα και τσιριζα μεσα στο δρομο Στον πιο κεντρικο δρομο της γειτονιας περπατουσα με τις φιλες μου μερα μεσημερι και με πιανει ξαφνικα καποιος στο μπρατσο.... Νομιζα οτι ηταν καποιος κλεφτης (φαντασια εγω) και αρχισα να τσιριζω! Τελικα ηταν ενας θειος μου που το εκανε επιτηδες για να με τρομαξει :': Τελειος fail η κατασταση | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Κυρ Φεβ 13, 2011 2:05 am | |
| Στην αμφιπόλεως? Χαχαχα. Αυτο ειναι γελοίο. Σας έχω πει για τοτε που χάθηκα στο ΙΚΑ? Πρεπει να ημουν πρώτη δημοτικου. Και η μαμα μου περιμενε να ερθει το ραντεβου μας. Ε, εγω σαν μικρο χαζο παιδακι ετρεχα στους διαδρομους και ενοχλούσα τους γερους μεχρι που πήγα στις σκαλες και αρχισα να ανεβαίνω, να στριβω, να μπαίνω σε άλλους διαδρομους μεχρι που χαθηκα και αρχισα να ψαχνω τη μαμα μου εδω και εκει κλαίγοντας. Τελικα απο το κλαμα, με ακουσε και με βρήκε | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Κυρ Μαρ 06, 2011 8:21 am | |
| μαλλον οταν ειδα μια σκια που εμοιαζε με την μητερα μου να πηγαινει απο το δωματιο στο σαλονι,ενω η μητερα μου κοιμοταν.την ξυπνησα αμεσως και εκεινη λιβανισε για να ησυχασω.ημουν μικροτερος τοτε και ειχα χεστει επανω μου. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τρι Μαρ 29, 2011 11:19 am | |
| παιδιά η ποιο τρομακτική κατάσταση που έχω περάσει είναι ο έρωτας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τετ Μαρ 30, 2011 4:52 am | |
| ^Ααπαπαπαπα....Αυτο ειναι φρικη, εχεις δικιο. Ταυτοχρονα ειναι ομως και τοσο υπεροχο... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Σαβ Απρ 23, 2011 5:32 am | |
| δεν έχω (ευτυχώς) ζήσει κάτι που να με τρομάξει τόσο πολύ ακόμη!! αλλά δεν θα με πείραζε!! μου αρέσει ο κίνδυνος!! (αρκεί να έχει καλό τέλος!!) | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τρι Ιουλ 12, 2011 4:18 am | |
| Μμμμ για να σκεφτώ.... Α ναι! Τότε που είχαμε πάει στην Βεργίνα και περνούσαμε πάνω από μια γέφυρα και γλίστρησα και έπεσα μέσα σε ένα τάφο. Επίσης μια μερα που κοιμομουν στο σχολείο και έβλεπα εναν εφιαλτη.Είδα οτι ταχα ξυπνησα και τον διηγηθηκα στην διπλανη μου η οποια μου ειπε''μα καλα,δεν επικοινωνεις;αυτό έκανες πριν λιγο!'' Ξύπνησα κανονικά και μέχρι να ηρεμήσω..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mia Melanie Hawkins στις Τρι Ιουν 11, 2013 10:48 am, 1 φορά | |
|
| |
| Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! | |
|