| Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! | |
|
+23Martha_Loves_Ron Hermione J Granger ntan Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Vicky_Diggory Bellatrix Lestrange Albus P.W.B. Dumbledore Marlene McKinnon Beedle The Bard happy poster Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Martha Remus Lupin Dark Princess Lily Luna Potter Weasley Autumn Princess Perenelle Flamel Rowena Ravenclaw stacy_weasley Helga Hufflepuff Elf in the forest 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τετ Αυγ 31, 2011 3:37 pm | |
| χμμ Στην τρίτη δημοτικού που είδα έναν τρομερό εφιάλτη και ξύπνησα και τον διηγήθηκα στη φίλη μου που μου είπε "δεν ήταν εφιάλτης" και ξαναξύπνησα και τα'χα κάνει πάνω μου. Όταν έπαθα δηλητηρίαση και κόντεψα να πεθάνω. Και μια άλλη κάπως ύποπτη δραστηριότητα που λέω "αυτό ήταν ήρθε η ώρα μου" | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Κυρ Δεκ 11, 2011 10:13 am | |
| ενα βιντεο στο youtube.ηταν τρομακτικη εμπηρια αλλα τιποτα το σπουδαιο | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Παρ Δεκ 16, 2011 9:17 am | |
| Χμμμμ....ενα απογευματακι ημουν στο σπιτι με τον αδερφο μου,τα ξαδερφια μου και το αγορι μου.Καθομασταν ολοι μαζι στο δωματιο μου,εγω ο αδερφος μου και το αγορι μου στο κρεβατι,ο ξαδερφος μου στον υπολογιστη και η ξαδερφη μου στο πατωμα.Λεγαμε βλακιουλες και γελουσαμε και χωρις ουτε καν να θυμαμαι οτι νισταξα,με πηρε ο υπνος.Μεσα σε λιγοτερο απο 5 λεπτα ομωσ ξυπνησα προσπαθησα να μιλισω αλλα δεν μπορουσα,προσπαθησα να κουνηθω αλλαααα......το ιδιο.Και σιγα σιγα αρχισα να μουδιαζω.Εκλεισα τα ματια μου,επεισα τον εαυτο μου να ξυπνησει και πουφ!...Ολα μια χαρα....προσπαθησα να το συζητησω με την μαμα μου και μου ειπε πως απλως το ονειρευτηκα.Και θα μπορουσα να το πιστεψω αν σε εκεινο το μικρο διαστημα που εμεινα μουδιασμενη δεν καταλαβαινα τι γινεται γυρω μου....γιατι εκεινη την ωρα,μπορει τα παιδια να μην μου εδιναν σημασια αλλα εγω τους ακουγα και τους εβλεπα κανονικα,προσπαθησα να ζητησω και βοηθεια μαλιστα αλλα.....
Αυτα λοιπον απο εμενα... | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Παρ Δεκ 16, 2011 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τετ Ιαν 04, 2012 12:25 am | |
| στηνν πρωτηη δημοτικου....το καλοκαιρι...θα καναμε μιαα καλοκαιρινηη γιορτηη με χορευτικαα και τετοιαα για τουςς γονειςςς...καιι εγωω με μιιαα φιληη μου ειιχαμεε ανεβειι να κανουμεε βολταα πανωω στο κτιριοο του γυμνασιοουυ...και καποιαα στιγμηη βγηκε αποο το "κλουβι τουυ" (κατι σαν σπιτακι αλλαα με καγκελαα,αυτοο περασε απο πανω) τοο λυκοσκυλο του διευθηντηη και αρχισεε να μεε κυνηηγουσε εγωω βεβαιαα τετοιοο σκατοο που ειμουνν αρχισα να κλαιωω και να τρεχω...κουτρουβαλησαα ολεςς τιςς σκαλες και τελικαα ηη φιληη μου φωναξε το διευθηηντηη καιι το διωωξε το κολοσκυλοοΟ!!! τοο θυμαμαιι σαννν να ητανν χ9εςς κιας εχουν περασει 9 χρονιαα!! | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τρι Μάης 15, 2012 1:25 pm | |
| ήταν ΧΘΕΣ! χτες, όταν γύριζα σπίτι από το σχολείο, σκέφτηκα να πρωτοτυπήσω και να πάρω άλλο δρόμο! μια στιγμή καθώς προχωρούσα ένας τύπος άλλης εθνικότητας (δεν λεω ποιας για να μην με πειτε και ρατσίστρια) ήταν πάνω σε ένα ποδήλατο και πήγαινε με τον ίδιο ρυθμό που προχωρούσα εγώ! μου έκανε εντύπωση και για να σιγουρευτώ, έκοψα ταχύτητα... παρατηρησα ότι έκοψε και αυτός! και στα ξαφνικά ακουμπώ κάποιον από πίσω μου... καταλάθος, γυρνάω και ήταν ίδιας εθνικότητας με τον άλλο... μόλις το κατάλαβα ότι με είχαν περικυκλώσει δεν ήξερα τί να κάνω, το χειρότερο ήταν ότι στον ίδιο δρόμο δεν υπήρχε κανείς άλλος!!!! ετσι άρχισα να πγαίνω πολύ γρήγορα και ειδα ότι το φανάρι για τους πεζούς ήταν κόκκινο! τότε δεν σκέφτηκα τίποτα και πέρασα τον δρόμο τρέχοντας! πάλι καλά δεν με πάτησε κανένα αμάξι!άρχιζα να τρέχω και πρόλαβα να μπω στην λαϊκή! έτσι με έχασαν! ήμουν τόσο συγχισμένη μετά γιατι ασχέτως που ξέφυγα είχα παρει μια τρομάρα..... | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Τετ Ιουν 20, 2012 8:36 pm | |
| Φέτος πήγαμε με το σχολείο μας ολοήμερη στο Φαράγγι της Αγίας Ειρήνης!!Εκεί λοιπόν ήταν μια γριά που μας κυνηγούσε σαν μανιακιά!! | |
|
| |
Luna-Lia Lovegood Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες πύγασου, 35 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Δευ Ιουν 10, 2013 5:59 am | |
| τρομακτική εμπειρία;; μμμμ.. δεν είναι και πολύ αλλά τέσπα.. σήμερα αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα τούνελ που λένε ότι έχει πεθάνει ένα κοριτσάκι (γιατί να υπάρχει πάντα ένα κοριτσάκι που έχει πεθάνει;; ) μπήκαμε μέσα περίπου 12 παιδιά αλλά μερικά με το πρώτο θόρυβο φύγαν... βασικά ακουγόντουσαν κάτι μπάμ σε κάποια σημεία αλλά υποθέσαμε ότι ήταν τα αυτοκίνητα ή καμιά οικοδομή... προχωρήσαμε πολύ πιο βαθιά και τότε αρχίσαμε να βλέπουμε κάτι που έμοιαζε με νύφη(; ) εε όπως ήταν φυσικό την είδαμε 2-3 φόρες και γυρίσαμε πίσω ... αν και πιστεύω οτι η φαντασία μας ήταν.... - Σπόιλερ:
αδρεναλίνη στο φουλ!!
| |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! Παρ Σεπ 06, 2013 6:44 am | |
| | |
|
| |
| Η πιο τρομαχτικη μας εμπειρια! | |
|