| Παραφρονες | |
|
+38Theodosius half-blood prince Alastor Mounti Hp Bella lestrange rose weasley lilly monicandler Blizzard Pesky_Pixie Filius Flitwick Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Marlene McKinnon Beedle The Bard Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Gellert Grindelwald nektarios8 nickpap Remus Lupin harry potter 10 Christine Tonks LiLyBlack Embereth William Penn pano$ weasel-king Βασουλα Μαγισσουλα Autumn Princess Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Nymphadora Perenelle Flamel Salazar Slytherin Bellatrix Lestrange Elf in the forest stacy_weasley 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Παραφρονες Παρ Αυγ 20, 2010 4:59 am | |
| Ποσο πιστευετε οτι θα σας επηρεαζαν? θα μποροουσατε να αμυνθειτε? | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 23, 2010 6:53 am | |
| θα με επιρεαζαν σηγουρα! τωρα... μαλων θα μπορουσα να αμυνθω! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 23, 2010 6:54 am | |
| ετσι μπραβο | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 23, 2010 6:56 am | |
| να αμυνθώ έναν παράφρονα μα δεν θα μου επιτεθόταν καν!!!! είναι τα ποιό υπέροχα πλάσματα.... δεν θα με επιρέαζαν καθόλου | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 23, 2010 11:05 am | |
| - Bellatrix έγραψε:
- να αμυνθώ έναν παράφρονα μα δεν θα μου επιτεθόταν καν!!!! είναι τα ποιό υπέροχα πλάσματα....
δεν θα με επιρέαζαν καθόλου Eισαι θεα τελος !!! Συμφωνω απολυτα! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 23, 2010 11:07 am | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 23, 2010 11:26 am | |
| Θα με επειρεαζαν πιστευω αρκετα αλλα εχω δυνατο μυαλο και μαλλον ( θα εβαζα τα δυνατα μου δηλαδη ) και θα αντιστεκομουν!! :kill: |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 23, 2010 11:56 am | |
| χαχαχα τα Σλιθερινακια μας αγαπανε τους παραφρονες.... να σας φερουμε κανεναν για κατοικιδιο?? | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τρι Αυγ 24, 2010 2:28 am | |
| Εχουμε ειδη ενα τεραστιο φιδι στην καμαρα με τα μυστικα(που με το ζορι το ανεχομαι) τωρα θελουν να υοθετησουν και παραφρονες??Δε μαζευεστε ρεεεε!!!! Τεσπα εμενα οι παραφρονες θα με επιρεαζαν και πολυ μαλιστα.Μετα απο συνεχη εξασκηση ισως να ημουν ετοιμη να τους αντιμετωπισω | |
|
| |
Nymphadora Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Φλαμουριά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Δεκαεφτά εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Αυγ 29, 2010 7:04 am | |
| Τον καθενα θα επηρεαζαν σε καποιο βαθμο!Αλλα το θεμα ειναι να ξερεις να αμυνθεις καταλληλα!Χαρουμενες σκεψεις!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Αυγ 29, 2010 11:20 am | |
| Θα με επηρέαζαν αρκετά αλλά τελικά θα κατάφερνα να αμυνθώ | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 30, 2010 4:15 am | |
| Θα με επιρρέαζαν στα σίγουρα!!! Αν είχα διδαχθεί σωστά το ξόρκι,πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα!!! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Πεμ Σεπ 09, 2010 4:48 am | |
| Σιγουρα θα επηρεαζομουν αλλα τι θα εκανα δεν ξερω... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Πεμ Σεπ 23, 2010 6:04 am | |
| μαλλον η ανασα τουσ θα με επιρρεαζε περισσοτερο | |
|
| |
weasel-king Πρωτοετής
Posts : 25 Join Date : 19/09/2010 Age : 44 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Πεμ Σεπ 23, 2010 6:52 am | |
| θα με επηρεαζαν αλλα θα μπορουσα να αμυνθω. | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Πεμ Σεπ 23, 2010 10:18 am | |
| παρα πολι ομως θα ιξερα το ξορκι!!!!! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Πεμ Σεπ 23, 2010 10:33 am | |
| Δεν ξέρω..Ίσως λίγο
Θα μάθαινα καλού-κακού το ξόρκι του Προστάτη και θα είχα το κεφάλι μου λιγότερο ήσυχο | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Πεμ Σεπ 23, 2010 2:21 pm | |
| μαλλον θα τα καταφερνα ουτος η αλλος ειμαι ενας Ραβενγκλοου τι στο καλο... :wiz: | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τρι Οκτ 26, 2010 10:24 pm | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
- Θα με επηρέαζαν αρκετά αλλά τελικά θα κατάφερνα να αμυνθώ
η απαντηση μου ειναι η ιδια!!! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τετ Οκτ 27, 2010 3:26 am | |
| Με τιποτα!!! Πιστευω πως αμα ημουν στον κοσμο των μαγων οι Παραφρονες θα ηταν το αδυνατο μου σημειο!!! Σιγουρα αμα βρισκομουν προστα σε εναν παραφρονα θα λιποθυμουσα σαν τον Χαρι!!!
Και στο expecto patronum θα εβγαινε μονο ασημενιος καπνος μπροστα τους... Με τρομαζει πολυ αυτη η παγωνια και δυστηχια που νοιωθεις διπλα τους | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τετ Νοε 03, 2010 5:28 am | |
| Πιστεύω πως θα μπορούσα να αμυνθώ :patru: | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Παρ Νοε 05, 2010 7:53 am | |
| Δε θα με επηρέαζαν και πολύ... Δεν έχω ζήσει κάτι το τόσο τρομακτικό... Αλλά θα μπορούσα να αμυνθώ... | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Πεμ Νοε 11, 2010 12:19 pm | |
| θα μπορούσα να αμυνθώ σίγουρα,το πόσο θα με επηρέαζαν δεν ξέρω | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τρι Ιαν 11, 2011 12:28 pm | |
| θα με επηρεαζαν αλλα θα μπορουσα να αμυνθω. | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Σαβ Ιαν 15, 2011 1:05 am | |
| Σίγουρα οι Παραφρονες είναι ανατριχιαστικά πλάσματα, σκοτεινά με κανένα ίχνος αγάπης, λύπης και χαράς. Στην κατάταξή μου είναι οι πρώτοι. Μπορούν να σου αφαιρέσουν όλες τις καλές στιγμές και να σου αφήσουν τις κακές, άσχημες, λυπημένες στιγμές. Φρικτό ε; Με ένα φιλί πεθαίνεις... Κατα τη γνώμη μου, θα ήθελα να πάρω το φιλί της ζωής, παρά να μου εξοντώσουν όλες τις καλές στιγμές μου. Πρέπει να ζεις στον κόσμο, με χαρά, ευτυχία, αγάπη, πάθος. Αν ζεις με μιζέρια, πόνο, δυσαρεσκια, τι θα γίνεις; Ενα τίποτα! Δεν θα μπορούσα να αμυνθώ. Με φοβίζουν υπερβολικά αυτά τα πλάσματα που ούτε το ραβδί μου δεν θα μπορούσα να βγάλω από τη θήκη του. Η επηρέαση εξαρτάται από τον άνθρωπο που δέχεται την επίθεση. Εγώ προσωπικά θα παρακαλούσα να μου δείξουν έλεος. Αν δεν θέλανε να με σκοτώσουν, και ήθελαν απλώς να παίξουν και να απορροφήσουν όλες τις καλές στιγμές μου, θα αυτοκτονούσα. Και αν δεν αυτοκτονούσα, σίγουρα θα έμενα αντικοινωνικός, θα πήγαινα σε μια απομόνωση, θα γίνω κλειστός άνθρωπος, χωρίς αγάπη και έλεος. Αισχρό τελείως. | |
|
| |
| Παραφρονες | |
|