| Παραφρονες | |
|
+38Theodosius half-blood prince Alastor Mounti Hp Bella lestrange rose weasley lilly monicandler Blizzard Pesky_Pixie Filius Flitwick Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Marlene McKinnon Beedle The Bard Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Gellert Grindelwald nektarios8 nickpap Remus Lupin harry potter 10 Christine Tonks LiLyBlack Embereth William Penn pano$ weasel-king Βασουλα Μαγισσουλα Autumn Princess Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Nymphadora Perenelle Flamel Salazar Slytherin Bellatrix Lestrange Elf in the forest stacy_weasley 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Ιαν 17, 2011 12:52 pm | |
| μαλλον ναι...αλλα αυτα δεν μπορεις να τα υπολογησεις.... | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Πεμ Ιαν 20, 2011 7:07 am | |
| Άκυρο,δεν θα με επηρέαζαν καθώς δεν έχω ζήσει κάτι τρομακτικό.Το μόνο άσχημο που μου έχει συμβεί (άξιο για να κάνει τους Παράφρονες να με επηρεάσουν)είναι ο θάνατος της αδελφής της γιαγιάς μου,αλλά δεν με ενόχλησε τόσο πολύ.Μόνο για 15 λεπτά έκλαψα,μόλις το έμαθα. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Ιαν 23, 2011 5:54 am | |
| Θα με επιρεαζαν αρκετα γιατι ειμαι "μαλακος" χαρακτηρας και εχω ζησει μερικα ασχημα πραγματα, που άλλοι είχαν την τυχη να αποφυγουν. Αλλα νομιζω πως θα μπορουσα να αμυνθω γιατι σιγουρα μια ευτυχισμενη αναμνηση μπορει να διωξει και την πιο μαυρη και σκοτεινη σκεψη | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Ιαν 23, 2011 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Φεβ 13, 2011 6:59 am | |
| Θα με επηρεαζαν σιγουρα! Ειμαι λιγο ευαλωτος χαρακτηρας. Αλλα θα μπορουσα να κανω το ξορκι του Προστατη γιατι απο θετικες σκεψεις αλλο τιποτα! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Μάης 09, 2011 11:38 pm | |
| Είμαι πολύ συναισθηματικό άτομα και έχω κάποιες πολύ ζοφερές αναμνήσεις... Θα με επηρέαζαν στα σίγουρα, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσα να αμυνθώ!!! Θα προσπαθούσα να δημιουργήσω ένα προστάτη, χλωμό, αλλά θα προσπαθούσα!!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Ιουλ 10, 2011 11:43 am | |
| Δεν νομίζω να με επιρέαζε και πολύ...Και επηδή έχω δυνατή σκέψη θα αμυνόμουν. | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Παρ Ιουλ 29, 2011 3:51 pm | |
| ευτυχώς έχω αρκετές χαρούμενες αναμνήσεις και πιστεύω ότι με το φοίνικα-προστάτη μου θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε ενδεχόμενη επίθεσή τους. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Σαβ Ιουλ 30, 2011 2:21 am | |
| Φυσικά και θα με επηρέαζαν, και μάλλον αρκετά, μιας και είμαι χαρούμενο άτομο. Χμμ, στην αρχή θα πάγωνα λίγο, αλλά πιστεύω οτι γρήγορα θα συνειδητοποιούσα πως στο χέρι μου είναι να τους αντιμετωπίσω, και μετά η αξιαγάπητη γατούλα/αλεπουδίτσα που έχω για Προστάτη θα έκανε μια χαρά τη δουλειά της ! | |
|
| |
Blizzard Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Ιουλ 31, 2011 11:48 pm | |
| Νομιζω θα με επηρεαζαν αρκετα, γιατι ειμαι κι εγω χαρουμενος ανθρωπος, αλλα ευαισθητη. Αλλα τελικα αν καταφερνα να παρω ελπιδα απο μια χαρουμενη σκεψη, θα καταφερνα να τους νικησω. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Δευ Αυγ 01, 2011 6:17 am | |
| Φαντάζομαι πως θα ήταν μεγάλη πρόκληση! Θέλω να πιστεύω πως θα τα κατάφερνα, γιατί είμαι και πολύ επίμονη! | |
|
| |
lilly Πρωτοετής
Posts : 32 Join Date : 21/07/2011 Age : 28 Place : εκει που τελειωνει ο κοσμος <3
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Τριανταφυλλια με πυρήνα από ίνα κέρατου μονόκερου, 22,5 εκατοστα, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τρι Αυγ 02, 2011 3:55 am | |
| εγω πιστευω οτι θα με επηρεαζαν αρκετα αλλα αν μαθαινα να αμυνομαι θα τα καταφερνα νομιζωω... | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τρι Αυγ 02, 2011 3:59 am | |
| Δεν νομίζω πως θα με δυσκόλευε ιδιαίτερα | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Παρ Αυγ 05, 2011 12:38 pm | |
| σιγουρα θα με επηρεαζαν δεν ξερω ποσο μπορει πολυ αλλα και σχεδον καθολου αλλα νομιζω οτι τωρα πια θα μπορουσα να αμηνθω | |
|
| |
Bella lestrange Δευτεροετής
Posts : 63 Join Date : 24/08/2011 Age : 27 Place : μεγαρο μαλφοι
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδί 19 εκατοστών, με ξύλο ελιάς και πυρήνα ητιάς, με καλές ιδιότητες στις κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Οράτιος Σλάγκχορν
| |
| |
Hp Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 21 εκατοστά με πυρήνα από πούπουλα αγνώστου μαγικού πλάσματος και ξύλο ελιάς Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Αυγ 28, 2011 6:51 am | |
| Φυσικά και θα με επηρέαζαν!!... Πιστεύω όμως οτι θα τους έδινα ένα καλό μάθημα! | |
|
| |
Alastor Mounti Δευτεροετής
Posts : 62 Join Date : 30/08/2011 Age : 26 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ραβδί 20 εκατοστών με ξύλο απο άγνωστο δέντρο και πυρήνα απο τριχα μανδαγόρα. Ειδικό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τρι Αυγ 30, 2011 12:42 pm | |
| - weasel-king έγραψε:
- θα με επηρεαζαν αλλα θα μπορουσα να αμυνθω.
το ιδιο ακριβως | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Σεπ 11, 2011 8:57 am | |
| δεν θα με επιρεαζαν γιατι εχω πολυ καλεσ αναμνησεισ και ο κροκοδειλοσ μου θα τουσ εδιωχνε | |
|
| |
Theodosius Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Τρι Σεπ 13, 2011 4:53 am | |
| αν εκανα λιγη εξασκηση πιστευω πως θα μπορουσα να τους αντιμετωπεισω | |
|
| |
egw333 Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο,κατάλληλο για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Σαβ Σεπ 17, 2011 1:10 am | |
| θα αμυνομουνα με το καλεσμα του προστατη | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Σαβ Σεπ 17, 2011 11:45 am | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Κυρ Ιαν 15, 2012 11:22 am | |
| να σας πω την αληθια...οι παραφρονες "επιτηθονται" σε ατομα που κυριως εχουν περασει μεγαλες στιγμες φρικης στο παρελθον γιαυτο νομιζω δεν θα επηρεαζομουν και πολυ...αλλα και να επηρεαζομουν θα αντιδρουσα με το ξορκι..που οταν το κανεις πρεπει να σκεφτεσαι μια χαρουμενη στιγμη της ζωης σου,γεματη ευτυχιαα...και πιστεψτε με...εχω πολλες τετοιες... | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Παρ Μαρ 30, 2012 10:09 pm | |
| θα ήταν δύσκολο να το αντέξω... πιστεύω ότι θα μπορούσα να αμυνθώ αλλά όχι κάθε φορά που γινόταν... | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παραφρονες Παρ Ιουν 08, 2012 3:00 pm | |
| Σίγουρα θα με επηρέαζαν αλλά ελπίζω πως θα κατάφερνα να αμυνθώ | |
|
| |
| Παραφρονες | |
|