| Αλλαγές nick των μελών | |
|
+45Ethan Wate Martha_Loves_Ron Μαρίνα.Potter Bellatrix Lestrange-Black Hermione J Granger Phineas Nigellus Black ria Josh Farro half-blood prince cuthalion Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Penelope Clearwater Fleur Delacοur Blizzard Filius Flitwick Damon Salvador Ζarroc James Potter Camille Belcourt Vicky_Diggory Βασουλα Μαγισσουλα Albus P.W.B. Dumbledore You-Know-Who 2411 lefteris_98k Amycus~Colin Creevey Perenelle Flamel Ezreal Fenrir Greyback Andromeda Black Sirius_Black Ange Ushiromiya Scabior The Snatcher Beedle The Bard happy poster Helga Hufflepuff Albus Dumbledore Remus Lupin Lily Luna Potter Weasley Luna Lovegood Gellert Grindelwald Rowena Ravenclaw William Penn Salazar Slytherin Godric Gryffindor 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Αυγ 22, 2010 10:11 am | |
| Εδώ θα γίνονται οι ανακοινώσεις αλλαγών των nick
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Godric Gryffindor στις Τετ Σεπ 08, 2010 2:17 am, 1 φορά | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Αυγ 22, 2010 10:11 am | |
| magician--->Elf in the forest | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Αυγ 29, 2010 6:41 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Τρι Σεπ 07, 2010 12:36 am | |
| panpol14---> Rodolphus Lestrange | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Σεπ 23, 2010 11:05 am | |
| Θα ήθελα να γίνω Roger Davies | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Σεπ 23, 2010 11:09 am | |
| Έτοιμος
Roger Davies-->Shaman Prince | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Οκτ 07, 2010 10:16 am | |
| Rodolphus Lestrange---> Husband of Bellatrix | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Οκτ 07, 2010 10:17 am | |
| | |
|
| |
Luna Lovegood Πρωτοετής
Posts : 45 Join Date : 07/10/2010 Age : 28 Place : In dreamland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: 28 εκ., από ξύλο αμυγδαλιάς, με πυρήνα από τρίχα βδέλλας και ουράς μονόκερου, κατάληλο για ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Τρι Οκτ 12, 2010 3:04 am | |
| Θα ήθελα να το κάνω Luna Lovegood παρακαλώ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Τρι Οκτ 12, 2010 4:04 am | |
| | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Οκτ 14, 2010 8:31 am | |
| Μπορείτε να με αλλάξετε σε Mertang the Wizard; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Οκτ 14, 2010 8:33 am | |
| | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Οκτ 14, 2010 8:35 am | |
| Φοβερό!Ευχαριστώ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Νοε 07, 2010 10:08 am | |
| | |
|
| |
Lily Luna Potter Weasley Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Σαβ Νοε 20, 2010 5:48 am | |
| Μπορω να γείνω Lily Luna Potter Weasley? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Σαβ Νοε 20, 2010 5:50 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Σαβ Νοε 20, 2010 5:56 am | |
| Αχουυυ ευχαριστω πολυ!!! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Τετ Νοε 24, 2010 12:13 pm | |
| Μπορείται να με κάνετε : M.F.Prewett ;;;; Ευχαριστώ πολύ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Δεκ 26, 2010 9:41 am | |
| Μπορω να γεινω
~Sadness out of nowhere~
? | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Σαβ Ιαν 08, 2011 4:39 pm | |
| Μπορείτε να μου το κάνετε Albus Dumbledore ?? | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Παρ Ιαν 14, 2011 5:51 am | |
| καλησπέρα κύριοι! Θέλω να σας ενημερώσω πως επιθυμώ να κάνω την τελευταία μου αλλαγή νικ. Θέλω να με κάνετε: Gellert Grindelwald
Ευχαριστώ. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Ιαν 16, 2011 2:07 pm | |
| Θέλω να αλλάξω το νικ μου, αλλά μην μου το αλλάξετε αμέσως, πείτε μου πρώτα πώς σας φαίνεται... Και μετά θα σας πω εγώ...
Από Sir Brutus, να γίνει Remus Lupin... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Δευ Ιαν 17, 2011 4:45 am | |
| Εμένα προσωπικά μου αρέσει το Remus Lupin! - Σπόιλερ:
Απλά μου φαίνεται λίγο άσχετο με την υπογραφή και το άβαταρ σου... Αλλά εσύ αποφασίζεις.
Τι λες;Να στο αλλάξουμε τελικά ή όχι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helga Hufflepuff στις Δευ Ιαν 17, 2011 4:47 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Δευ Ιαν 17, 2011 4:47 am | |
| Ναι ... αλλάξτε το μου... | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Παρ Ιαν 21, 2011 10:08 am | |
| Μπορείτε να μου το κάνετε Cedric Diggory ?Αν γίνεται μου το κάνετε σε πορτοκαλί χρώμα? | |
|
| |
| Αλλαγές nick των μελών | |
|