| Αλλαγές nick των μελών | |
|
+45Ethan Wate Martha_Loves_Ron Μαρίνα.Potter Bellatrix Lestrange-Black Hermione J Granger Phineas Nigellus Black ria Josh Farro half-blood prince cuthalion Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Penelope Clearwater Fleur Delacοur Blizzard Filius Flitwick Damon Salvador Ζarroc James Potter Camille Belcourt Vicky_Diggory Βασουλα Μαγισσουλα Albus P.W.B. Dumbledore You-Know-Who 2411 lefteris_98k Amycus~Colin Creevey Perenelle Flamel Ezreal Fenrir Greyback Andromeda Black Sirius_Black Ange Ushiromiya Scabior The Snatcher Beedle The Bard happy poster Helga Hufflepuff Albus Dumbledore Remus Lupin Lily Luna Potter Weasley Luna Lovegood Gellert Grindelwald Rowena Ravenclaw William Penn Salazar Slytherin Godric Gryffindor 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ezreal Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Δευ Φεβ 21, 2011 12:39 pm | |
| Θέλω να γίνει Ezreal | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Τρι Φεβ 22, 2011 3:40 am | |
| Πως και μας θυμηθηκες εσυ -.- | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Τρι Φεβ 22, 2011 5:11 am | |
| | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Μαρ 06, 2011 1:20 am | |
| Εγώ θελω να μου το κάνετε Amycus~Colin Creevey ασχετο συνδυασμός αλλά ωραίος | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Μαρ 06, 2011 2:47 am | |
| | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Μαρ 06, 2011 3:04 am | |
| ευχαριστω παρα πολυ δημητρη
Εχεις μια παρατηρηση για Σπαμ~Godric Gryffindor | |
|
| |
lefteris_98k Δευτεροετής
Posts : 73 Join Date : 16/04/2011 Age : 26 Place : HOGWARTS
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: φτερο του φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Απρ 17, 2011 3:54 am | |
| egv ua krathsv ti nik moy εγω θα κρατησω το νικ μου
Δεν επτρεπονται τα greeklish και καλο ειναι να αποφυγεις το σπαμ~Godric Gryffindor
| |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Μάης 01, 2011 8:43 am | |
| μπορειτε να αλλαξεται και το δικο μου νικ? θελω να προσθεσεται αυτα τα 4 συμβολα... You-Know-Who ₪ ø lll ·o. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Μάης 01, 2011 10:36 am | |
| Αχ δυστυχώς δεν γίνεται. Το σύστημα δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα σύμβολα ως χαρακτήρες και έτσι δεν γίνεται να μετονομαστεί ο λογαριασμός σου.
Μήπως θες κάτι άλλο; Και πάλι ειλικρινά συγγνώμη! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Μάης 01, 2011 12:36 pm | |
| δεν υπαρχει προβλημα... θα τα βαλω στην υπογραφη.. αν μπορεις καντο You-Know-Who 2411 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Κυρ Μάης 01, 2011 1:21 pm | |
| Γιώργο, καλά νέα. Τελικά μπορώ να στο κάνω να έχει τα σύμβολα. Πως το θες; Με τους αριθμούς ή με τα σύμβολα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Δευ Μάης 02, 2011 6:15 am | |
| δεν χρειαζεται... τα εβαλα στην υπογραφη... βαλε μονο τους αριθμους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Δευ Μάης 02, 2011 12:10 pm | |
| Έτοιμος | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Τετ Μάης 25, 2011 4:02 am | |
| Γίνεται να μου το κάνετε Albus P.W.B. Dumbledore? | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Τετ Μάης 25, 2011 4:24 am | |
| εισαι ετοιμος!!!!!! Antioch Peverell -> Albus P.W.B. Dumbledore | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Μάης 26, 2011 2:46 am | |
| θέλω θέλω θέλω Vicky_Diggory θέλω | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Πεμ Μάης 26, 2011 2:48 am | |
| Έτοιμη! Ginny_ Weasley -> Vicky_Diggory | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Παρ Ιουν 03, 2011 2:38 am | |
| Camille Belcourt παρακαλώ και γρήγορα, με περιμένει ο Magnus ο καλός μου | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Παρ Ιουν 03, 2011 3:14 am | |
| Έτοιμη!! | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Παρ Ιουν 03, 2011 3:24 am | |
| Σε χιλιοευχαριστώ, χίλια χρόνια θα ζήσεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Παρ Ιουν 03, 2011 4:14 am | |
| Χαχα δεν κάνει τίποτα! Και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! | |
|
| |
James Potter Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Παρ Ιουν 03, 2011 6:09 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Παρ Ιουν 03, 2011 7:10 am | |
| Έτοιμος!!!! | |
|
| |
Ζarroc Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο Καστανίας με πυρήνα απο φτερο Φοίνικα 21 εκ. Ευλιγιστο,Ανυπόταχτο .Ιδανίκο για Θεραπευτικά και Πτητικά Ξόρκια καθως και Ξορκια Φωτίας και Μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Δευ Ιουλ 25, 2011 10:17 am | |
| Θα ηθελα απο Kwstikas να γινω Ζarroc | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αλλαγές nick των μελών Δευ Ιουλ 25, 2011 10:19 am | |
| και εγω θελω να το κανω Damon Salvador | |
|
| |
| Αλλαγές nick των μελών | |
|