| Μαγικές Οικογένειες | |
|
+30Mia Melanie Hawkins Alastor Mounti PANOS AVADA KEDAVRA rose weasley Blizzard Pesky_Pixie Ζarroc Filius Flitwick Albus P.W.B. Dumbledore Beedle The Bard Marlene McKinnon nektarios8 Albus Dumbledore harry potter 10 Josh Farro aggpas nickpap Remus Lupin LiLyBlack Christine Tonks Βασουλα Μαγισσουλα Embereth pano$ Perenelle Flamel Eλαφοκερατος Vicky_Diggory Helga Hufflepuff stacy_weasley Bellatrix Lestrange Rowena Ravenclaw 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:05 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:21 am | |
| εγώ εγώ εγώ θέλω θέλω πολύ!!!! φυσικά άμα θες μία θανατοφάγο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:23 am | |
| Εχε χάρη που είσαι εσύ........Εσένα και τον Λόρδο ποιός θα σας ενώσει με τα δεσμά του γάμου??? | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:25 am | |
| ποιός θέλει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:27 am | |
| Θα έλεγα εγώ αλλά δεν είναι σωστό να στερήσουμε από άλλους την τιμή........Εκτός αν θές να κουμπαρέψουμε διπλή φορά..... αααα και κακομοίρα μου...επειδή ξέρουμε όλοι το γνωστό για τους κουμπάρους και τις κουμπάρες...πρόσεχε.....i trust u........ :': | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:31 am | |
| χαχαχαχαχαχα καλά τότε εσένα θέλω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:33 am | |
| Xαίρομαι...... και μην ανησυχείς.....δεν κινδυνεύει από μένα ο Βόλντι σου...χαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:39 am | |
| χαχαχα και να ήθελες δεν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:41 am | |
| Eίναι σκληρός άντρας γιαυτό.......αν χωρίσετε(χτύπα ξύλο :xD: ) να παντρευτείς τον Νέβιλ για αλλαγή........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Αυγ 26, 2010 8:49 am | |
| ναι καλά ούτε με σφαίρες δεν θα χορίσουμε! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Αυγ 28, 2010 12:05 am | |
| Λίλυ Έβανς => μητέρα Τζέιμς Πότερ => πατέρας Πέρσιβαλ Ντάμπλντορ => προπάππους Κέντα Νταμπλντορ => προγιαγιά Τομ Ρίντλ => προπάππους Μερόπη Γκάουντ => προγιαγιά Άλμπους Ντάμπλντορ => παππούς Αριάνα Ντάμπλντορ => γιαγιά Περενέλ Φλαμέλ => γιαγιά Νίκολας Φλαμέλ => παππούς Ελλαδώρα Μπλακ => πνευματική γιαγιά Σέπτιμους Ουέσλι => πνευματικός παππούς Σείριος Μπλακ => πνευματικός πατέρας Ανδρομέδα Μπλακ => πνευματική μητέρα Σέντρικ Ντίγκορι => πνευματικός αδελφός Τσο Τσανγκ => πνευματική αδελφή Ερμιόνη Γκρέιντζερ => αδελφή Χάρι Πότερ => αδελφός Τομ Μάρβολο Ρίντλ => θείος Μόρφιν Γκάουντ => θεία Μερόπη Γκιάουντ = > θεία Ρούμπεους Χάγκριτ => θείος Ρέμους Τζον Λούπιν=> θείος Νυμφαδώρα Τονκς => θεία Σέβερους Σνέιπ => θείος Μπέλλατριξ Λεστρέιντζ => θεία Γκόντρικ Γκρίφιντορ => θείος Σαλαζάρ Σλίθεριν => θείος Ροβένα Ράβενκλόου => θεία Χέλγκα Χαφλπαφλ => θεία Άρθουρ Ουέσλι => θείος Μόλι Προύετ => θεία Ρον Ουέσλι => ξάδελφος Τσάρλι Ουέσλι => ξάδελφος Πέρσι Ουέσλι => ξάδελφος Τζίνι Ουέσλι => ξαδέλφη Μπιλ Ουέσλι => ξάδελφος Τζορτζ Ουέσλι => ξάδελφος Φρεντ Ουέσλι => ξάδελφος Τέντι Λούπιν => ξάδελφος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fanny στις Κυρ Αυγ 29, 2010 2:41 am, 4 φορές συνολικά | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Αυγ 28, 2010 12:31 am | |
| H οικογένεια Weasley απέκτησε άλλο ένα μέλος (εμένα! ) Οπότε Φοίβη όταν με το καλό παντρευτής τον George θα συγκενέψεις και με εμένα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Αυγ 28, 2010 1:40 am | |
| Stacy μου υπάρχει χώρος και για μια ακόμα κουμπαριά... Ginny μου(Βασιλική ή Βίκυ είναι τελικά γιατί έχω μπερδευτεί η χαζή.... ) πολύ χαίρομαι που θα συγγενέψουμε.......Είσαι υιοθετημένο μέλος της οικογένειας Ουέσλι ή έχεις κάποια άλλη σχέση???? | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Αυγ 28, 2010 3:31 am | |
| H αληθεια ειναι πως δεν θα με χαλαγε να εχω τον Σειρειο αδερφο...! Ειναι υποδειγματικη φιγουρα!
H αληθεια ειναι πως δεν θα με χαλαγε να εχω τον Σειρειο αδερφο...! Ειναι υποδειγματικη φιγουρα!
Εdited by Salazar Slytherin.Απαγορευτετε το χρωμα στα απλα ποστ
| |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Αυγ 28, 2010 5:28 am | |
| εσυ ginny απο ποια οικογενεια εισαι και σε υιοθετησαν οι weasley? χμμμ νομιζω οτι ειμαστε sisters αφου ειμαστε και οι 2 weasley | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| |
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Σεπ 23, 2010 9:51 am | |
| θα ημουνα αδερφος με τν harry potter! | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Σεπ 23, 2010 2:17 pm | |
| εγω παλι θελω αυτο το αυτοδημηουργητο... πρωτη γενια μαγων ας την αρχησω εγω λιπων... οσο για γαμο ειμαι μικρος ακομα εχω μελλον μπροστα μου κατσε να τελειωσω και το σχολειο!!! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Παρ Σεπ 24, 2010 5:36 am | |
| εγω θα ηθελα να εχω γιαγια τν γιαγια του νεβιλ!!!!!!!!!!μπαμπα τον αλμπουσ νταμπλντορ και αδερφους του γουεσλι | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Κυρ Οκτ 10, 2010 5:04 am | |
| Εγω θα ηθελα πολυ να συγγενεψω με την Τονκς!! Να μπω στην οικγενεια Λουπιν και να παντρευτω τον Τεντυ!!! | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Οκτ 14, 2010 7:19 am | |
| η αληθεια ειναι οτι θα μου αρεσε να γινω μελος της οικογενειας ουεσλι! (ο τσαρλι μοιαζει πολυ ομορφος απο τις περιγραφες του βιβλιου) και επισης να ειμαι μελος της οικογενειας μπλακ, ως κορη του σειριου η κατι τετοιο! αλλα ζηταω πολλα ε? | |
|
| |
| Μαγικές Οικογένειες | |
|