| Μαγικές Οικογένειες | |
|
+30Mia Melanie Hawkins Alastor Mounti PANOS AVADA KEDAVRA rose weasley Blizzard Pesky_Pixie Ζarroc Filius Flitwick Albus P.W.B. Dumbledore Beedle The Bard Marlene McKinnon nektarios8 Albus Dumbledore harry potter 10 Josh Farro aggpas nickpap Remus Lupin LiLyBlack Christine Tonks Βασουλα Μαγισσουλα Embereth pano$ Perenelle Flamel Eλαφοκερατος Vicky_Diggory Helga Hufflepuff stacy_weasley Bellatrix Lestrange Rowena Ravenclaw 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Παρ Νοε 05, 2010 7:38 am | |
| Θα ήμουν υιός της οικογένειας Μπλακ... | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Δευ Νοε 15, 2010 12:47 pm | |
| αχ και εγώ αυτά θέλω!!! - fanny έγραψε:
Λίλυ Έβανς => μητέρα Τζέιμς Πότερ => πατέρας Πέρσιβαλ Ντάμπλντορ => προπάππους Κέντα Νταμπλντορ => προγιαγιά Τομ Ρίντλ => προπάππους Μερόπη Γκάουντ => προγιαγιά Άλμπους Ντάμπλντορ => παππούς Αριάνα Ντάμπλντορ => γιαγιά Περενέλ Φλαμέλ => γιαγιά Νίκολας Φλαμέλ => παππούς Ελλαδώρα Μπλακ => πνευματική γιαγιά Σέπτιμους Ουέσλι => πνευματικός παππούς Σείριος Μπλακ => πνευματικός πατέρας Ανδρομέδα Μπλακ => πνευματική μητέρα Σέντρικ Ντίγκορι => πνευματικός αδελφός Τσο Τσανγκ => πνευματική αδελφή Ερμιόνη Γκρέιντζερ => αδελφή Χάρι Πότερ => αδελφός Τομ Μάρβολο Ρίντλ => θείος Μόρφιν Γκάουντ => θεία Μερόπη Γκιάουντ = > θεία Ρούμπεους Χάγκριτ => θείος Ρέμους Τζον Λούπιν=> θείος Νυμφαδώρα Τονκς => θεία Σέβερους Σνέιπ => θείος Μπέλλατριξ Λεστρέιντζ => θεία Γκόντρικ Γκρίφιντορ => θείος Σαλαζάρ Σλίθεριν => θείος Ροβένα Ράβενκλόου => θεία Χέλγκα Χαφλπαφλ => θεία Άρθουρ Ουέσλι => θείος Μόλι Προύετ => θεία Ρον Ουέσλι => ξάδελφος Τσάρλι Ουέσλι => ξάδελφος Πέρσι Ουέσλι => ξάδελφος Τζίνι Ουέσλι => ξαδέλφη Μπιλ Ουέσλι => ξάδελφος Τζορτζ Ουέσλι => ξάδελφος Φρεντ Ουέσλι => ξάδελφος Τέντι Λούπιν => ξάδελφος
| |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Δευ Νοε 15, 2010 12:53 pm | |
| - nickpap έγραψε:
- αχ και εγώ αυτά θέλω!!!
- fanny έγραψε:
Λίλυ Έβανς => μητέρα Τζέιμς Πότερ => πατέρας Πέρσιβαλ Ντάμπλντορ => προπάππους Κέντα Νταμπλντορ => προγιαγιά Τομ Ρίντλ => προπάππους Μερόπη Γκάουντ => προγιαγιά Άλμπους Ντάμπλντορ => παππούς Αριάνα Ντάμπλντορ => γιαγιά Περενέλ Φλαμέλ => γιαγιά Νίκολας Φλαμέλ => παππούς Ελλαδώρα Μπλακ => πνευματική γιαγιά Σέπτιμους Ουέσλι => πνευματικός παππούς Σείριος Μπλακ => πνευματικός πατέρας Ανδρομέδα Μπλακ => πνευματική μητέρα Σέντρικ Ντίγκορι => πνευματικός αδελφός Τσο Τσανγκ => πνευματική αδελφή Ερμιόνη Γκρέιντζερ => αδελφή Χάρι Πότερ => αδελφός Τομ Μάρβολο Ρίντλ => θείος Μόρφιν Γκάουντ => θεία Μερόπη Γκιάουντ = > θεία Ρούμπεους Χάγκριτ => θείος Ρέμους Τζον Λούπιν=> θείος Νυμφαδώρα Τονκς => θεία Σέβερους Σνέιπ => θείος Μπέλλατριξ Λεστρέιντζ => θεία Γκόντρικ Γκρίφιντορ => θείος Σαλαζάρ Σλίθεριν => θείος Ροβένα Ράβενκλόου => θεία Χέλγκα Χαφλπαφλ => θεία Άρθουρ Ουέσλι => θείος Μόλι Προύετ => θεία Ρον Ουέσλι => ξάδελφος Τσάρλι Ουέσλι => ξάδελφος Πέρσι Ουέσλι => ξάδελφος Τζίνι Ουέσλι => ξαδέλφη Μπιλ Ουέσλι => ξάδελφος Τζορτζ Ουέσλι => ξάδελφος Φρεντ Ουέσλι => ξάδελφος Τέντι Λούπιν => ξάδελφος
πολύ ενδιαφέρον οικογένειαα! Θέλω και εγώ!!!!! | |
|
| |
aggpas Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Τρι Νοε 16, 2010 12:36 pm | |
| έμενα μου αρέσει κι αυτή η οικογένεια που έχω δεν έχω και κανένα πρόβλημα! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Παρ Νοε 19, 2010 2:45 pm | |
| Μοιάζω πολύ με τον Ρον κι έχω ταυτιστεί με αυτόν. Γενικά θα ήθελα να είμαι άλλο ένα παιδί τον Ουέσλι | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Νοε 20, 2010 8:52 am | |
| Aδερφός του χάρη και με υιοθέτησε η οικογένεια ουίσλη.. | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Νοε 20, 2010 12:07 pm | |
| - harry potter 10 έγραψε:
- Aδερφός του χάρη και με υιοθέτησε η οικογένεια ουίσλη..
και εμένα χα χα | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Κυρ Ιαν 09, 2011 5:33 am | |
| Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ Κέντρα Ντάμπλντορ=>Μητέρα Πέρσιβαλ Ντάμπλντορ=>Πατέρας Αριάνα Ντάμπλντορ=>Αδερφή Άλμπους Ντάμπλντορ=>Αδερφός Άμπερφορθ Ντάμπλντορ=>Αδερφός Χάρι Πότερ=>Πραγματικός αδερφός Τζίνι Ουέσλι=>Νύφη Τσο Τσανγκ=>Σύζυγος Όλοι οι Ουέσλι=>Συγγένεια εξ'αγχιστείας
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ Ιγνάτιος Πέβερελ=>Προπροπροπρο...............πάππους μου Τζέιμς Πότερ=>Πραγματικός πατέρας Λίλι Πότερ=>Πραγματική μητέρα Χάρι Πότερ=>Πραγματικός αδερφός
Όπως ίσως καταλάβατε,με γέννησαν οι Πότερ,αλλά καθώς πέθαναν και ο Χάρι στάλθηκε στους Ντάρσλι,εμένα με υιοθέτησαν οι Ντάμπλντορ και πήρα και το δικό τους επίθετο και των γονιών μου.Αργότερα,ο Χάρι παντρεύτηκε την Τζίνι,γι'αυτό και έγινα συγγενείς εξ'αγχιστείας με τους Ουέσλι.Ύστερα παντρεύτηκα την Τσο και αυτό ήταν όλο. | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Πεμ Ιαν 13, 2011 6:17 am | |
| | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Κυρ Φεβ 13, 2011 7:18 am | |
| Εγω θα γινομουν και μια υπεροχη κυρια Μπλακ Γυναικα του Σειρου φυσικα! Αλλα με την υπολοιποη οικογενεια του δεν θα ειχα σχεσεις(και ιδιαιτερα με την πεθερα μου!) | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Κυρ Φεβ 13, 2011 9:56 am | |
| Mε την καλή σου την κουνιαδα? | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Δευ Μαρ 21, 2011 8:35 am | |
| | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Κυρ Ιουλ 31, 2011 3:48 am | |
| αδερφός του Ρον.... αυτή ειναι οικογένεια! χαχαχα! | |
|
| |
Ζarroc Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο Καστανίας με πυρήνα απο φτερο Φοίνικα 21 εκ. Ευλιγιστο,Ανυπόταχτο .Ιδανίκο για Θεραπευτικά και Πτητικά Ξόρκια καθως και Ξορκια Φωτίας και Μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Κυρ Ιουλ 31, 2011 4:19 pm | |
| Πιστευω οτι ηθελα να καταγομαι απο τους Πεβερελ και τους Νταμπλντορ | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Τρι Αυγ 02, 2011 1:53 am | |
| Εγώ θα ήθελα να καταγόμουν απ΄τους Μπλακ, όπως οι αγαπημένοι μου Σείριος και Μπέλατριξ. Είναι μάλλον η μόνη καθαρόαιμη οικογένεια που έχει βγάλει και έναν-δυο νορμάλ μάγους, όπως ο Σείριος και η Ανδρομέδα. Ακόμα και ο Φινέας Νίγκελους είναι αξιαγάπητος ! Τι σνομπ και ιδιότροπο γεροντάκι !! | |
|
| |
Blizzard Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Τρι Αυγ 02, 2011 2:31 am | |
| Κι εμενα μ αρεσει η οικογενεια Μπλακ. Κολλημενοι ολοι τους με το "ανοθευτο αιμα"αλλα ωστοσο υπηρχαν και μερικα διαμαντια, οπως ο Σειριος. Ο μοναδικος π πηγε Γκριφιντορ. Χεχε, η ντροπη της οικογενειας.
Παντως θυμαμαι χαρακτηριστικα που ελεγε σε ενα βιβλιο οτι ο Φινεας ηταν ο πιο αυστηρος και στριμμενος καθηγητης στο Χογκουαρτς, αλλα παρολα αυτα μου ηταν αρκετα συμπαθης! Και μπορει να κατεκρινε συνεχως το Σειριο, γι αυτα π εκανε, αλλα οταν εμαθε οτι πεθανε ετρεξε κατευθειαν στο σπιτι να τον φωναζει. Κ εχει κ χιουμορ. Οικογενειακο τους πρεπει να ειναι. | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
PANOS AVADA KEDAVRA Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: καφε ραβδι 22 εκατοστων ,ξυλο κουφοξυλιας,με πυρηνα χορδη καρδιας θεστραλ ειδικο για μονομαχιες και δυνατα ξορκια(οχι μονο καταρες) Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
Alastor Mounti Δευτεροετής
Posts : 62 Join Date : 30/08/2011 Age : 26 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ραβδί 20 εκατοστών με ξύλο απο άγνωστο δέντρο και πυρήνα απο τριχα μανδαγόρα. Ειδικό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Τρι Αυγ 30, 2011 12:17 pm | |
| συζηγος=τζινι κολλητοι=ρον,ερμιονη πατερας=σνειπ μητερα=μακγκοναγκαλ,η οπως αλλιως γραφετε αγαπημενος καθηγητης=νταμπλιντορ επισης ολοι οι ουεσλοι ειναι συγγενης μου | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Τρι Αυγ 30, 2011 1:02 pm | |
| Θα ήθελα να είμαι μια Μπλακ,ή μια Ουέσλι | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Παρ Σεπ 16, 2011 4:53 am | |
| εγω παντρευομαι την ερμιονι ποισ θελει κουμπαροσ??? | |
|
| |
egw333 Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο,κατάλληλο για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Σεπ 17, 2011 1:07 am | |
| | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Σαβ Σεπ 17, 2011 11:42 am | |
| ενταξει μικρε κουμπαρε δεχομαι μονο μην γινει το η κουμπαρα και ο κουμπαροσ... | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Παρ Ιουν 29, 2012 6:12 am | |
| Εγώ φυσικά ανήκω στο οίκο των Μπλακ αλλά με έχουν αποκληρώσει διότι παντρεύτηκα έναν λυκάνθρωπο(ξάδελφο του Ρέμους ). | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Μαγικές Οικογένειες Δευ Ιουλ 09, 2012 10:04 pm | |
| Θα ήθελα να είμαι η αδερφή του Νέβιλ!!Τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο!! Και αν δεν είχε πεθάνει ο Σέντρικ θα τον παντρευόμουν ευχαρίστως | |
|
| |
| Μαγικές Οικογένειες | |
|