| Sleeping Time | |
|
+44Autumn Princess Μιχαέλα_Diggory Evilittled3vil Vicky12 Μαρίνα.Potter kostasharry Martha_Loves_Ron lilwiz Perenelle Flamel Hermione Jean Granger Pesky_Pixie monicandler Damon Salvador Filius Flitwick marina forever Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore anton xert happy poster Scabior The Snatcher Beedle The Bard Albus Dumbledore Marlene McKinnon Snape Severus Snape Remus Lupin harry potter 10 Αλαφροπάτητος stacy_weasley Maria Lovegood Eλαφοκερατος Christine Tonks William Penn Βασουλα Μαγισσουλα Embereth pano$ Helga Hufflepuff Bellatrix Lestrange Salazar Slytherin Vicky_Diggory Elf in the forest Rowena Ravenclaw 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Αυγ 26, 2010 9:00 am | |
| στο πλαι αγκαλια με το μαξιλαρι!!!!!!για να βλεπω καλα ονειρα!!!!!! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Αυγ 26, 2010 9:08 am | |
| Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....εγώ είμαι και περικυκλωμένη από μαξιλάρια, από χιλιάδες κουκλάκια και ακόμα και το καλοκαίρι μια ελαφριά κουβερτούλα..(γιαυτό πάντα κοιμάμαι με air condition )γιατί έτσι νιώθω πιο ασφαλής.....δεν μπορώ χωρίς σεντόνι.....Και πάντα στο πλάι...ποτέ ανάσκελα ή μπρούμυτα..... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Αυγ 26, 2010 11:27 am | |
| συνήθως στο πλάι αγκαλιά με το μαξιλάρι, πότε μπρούμητα,ανάσκελα...Είμαι πολύ άτσαλη όταν κοιμάμαι δεν κάθομαι ποτέ σε μια θέση | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Αυγ 26, 2010 11:57 am | |
| Eγω δεν εχω καθολου ησυχο υπνο..μα καθολου ομως..μαρεσει να κοιμαμε μπρουμητα και ανασκελα ή με το ενα ποδι στο γονατο ή με τα ποδια στον τοιχο..μερικες φορες εχω υπνοβατησει.. μαρεσει παντα να εχω ενα σεντονακι που το πρωι βρισκεται κουβαριασμενο διπλα απο το κρεβατι μου.. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Αυγ 26, 2010 12:06 pm | |
| χαχαχαχαα κάπως έτσι με τον αγαπητό Σαλαζάρ!!! είμαι πολύ πολύ ανίσιχη!!!! πολλές φορές ξυπναω και ανάποδα.... κοιμάμαι πάντα μπρούμιτα έτσι έχω μάθει από μικρή, παίζει να κάνω και σπαγκάτο και να κοιμιθώ πάνω στο κρεβάτι έτσι επιδεί με βολέυει... λατρεύω να έχω δύο μαξιλάρια και πολλά κουκλάκι που καταλίγουν κάτω.... και φυσικά το σεντονάκι... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Παρ Αυγ 27, 2010 12:34 am | |
| Με δύο μαξιλάρια,στο πλάι αγκαλιά με το αγαπημένο μου λούτρινο κουκλάκι. Το καλοκαίρι με ένα σεντονάκι ή μία ελαφρυά κουβερτίτσα και τον ανεμιστήρα. | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τετ Σεπ 22, 2010 4:59 am | |
| το ενα γονατο πανο και το χερι κατω απο το μακσιλαρι | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Σεπ 23, 2010 3:14 pm | |
| βασικα ειναι αναλογα την εποχη... το καλοκαιρι κοιμαμαι ανασκελα με μαξιλαρια να ανεβαζουν τα ποδια σε ψηλο σημειο, τον χειμονα και οσο βαρενει το σκεπασμα ενα μαξιλαρι το θελω αν και καταληγω μπρουμιτα το μαξιλαρι παραμενει αγκαλιτσα απο διπλα... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Σαβ Σεπ 25, 2010 6:24 am | |
| υπνος?τι ειναι αυτο? | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Οκτ 07, 2010 10:52 am | |
| Αγκαλιά με το μαξιλάρι Δεν ξέρω το γιατί | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Οκτ 07, 2010 11:28 am | |
| Εγω κοιμαμαι στο πλαι αγκαλια με το μαξιλαρι... Βασικα ετσι ΑΡΧΙΖΩ να κοιμαμαι γιατι το πρωι βρισκομαι μπρουμιτα στην αλλη ακρη του κρεβατιου... Γενικα κοιμαμαι σαν κουτσουρο και κανω πολυ ατσαλο υπνο... | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Οκτ 10, 2010 7:00 am | |
| Δεν εχω συγκεκριμενο στυλ ειναι η αληθεια.. Το μονο standar ειναι το οτι βαζω τα χερια κατω απο το μαξιλαρι! Κλασσικος υπναρας! Παντως φιλοι δεν ξερω.. φετος ειδικα δεν μπορω χωρισ υπνα καθολου..!! | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Οκτ 10, 2010 12:12 pm | |
| - vkaid1308 έγραψε:
- υπνος?τι ειναι αυτο?
ουτε σε σενα αρεσει ο υπνος ??? | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Οκτ 10, 2010 12:25 pm | |
| | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τρι Οκτ 19, 2010 11:43 am | |
| βρε μου αρεσει αλλα δεν με αφηνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τρι Οκτ 19, 2010 11:56 am | |
| - Embereth έγραψε:
- βρε μου αρεσει αλλα δεν με αφηνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vkaid | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τρι Οκτ 19, 2010 12:01 pm | |
| υπνος ε?.... συνηθως κοιμαμαι σε οποια σταση ετυχε να με παρει ο υπνος αν ειμαι πολυ εξαντλημενη... αλλα προτιμω να κοιμαμαι μπρουμιτα... και καποιες φορες απλα δεν κοιμαμαι γιατι δεν μπορω και ειμαι συνεχως σε υπερενταση | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τετ Οκτ 20, 2010 7:11 am | |
| εγω κοιμαμε μπρουμητα αλλα μπορει να ξυπνησω και αναποδα που λεμε! γενικα κοιμαμε οπως να χει! | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Δευ Νοε 01, 2010 11:53 am | |
| Βασικά άμα με πάρει ο ύπνος όπως και να με βολεύομε..... | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Νοε 07, 2010 5:06 am | |
| Όλα ωραία είναι.... ύπνος είναι... όπως και να κοιμάσαι, αν κοιμάσαι... μια χαρά είναι... | |
|
| |
Severus Snape Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Νοε 07, 2010 12:06 pm | |
| Πλάι αγκαλιά με το μαξιλαρι η χωμένος κάτω από το μαξιλάρι | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Δευ Νοε 08, 2010 2:44 pm | |
| Στο πλάι, συνήθως στο αριστερό πλάι, αγκαλιά με μαξιλάρι. | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Παρ Ιαν 07, 2011 10:57 am | |
| Δεν εχω προτιμησεις! Υπνος να ναι και οτι να ναι! | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τρι Ιαν 11, 2011 5:40 am | |
| Εμένα με βολεύει να κιομάμαι με το μαξιλάρι στο πλάι,αλλά τώρα τελευταία κοιμάμαι μπρούμυτα ή στο πλάι,όπως και να'χει,το χέρι βρίσκεται κάτω από το μαξιλάρι.Έχω ανήσυχο ύπνο και το άλλο πρωί δεν ξυπνάω όπως κοιμήθηκα.Επίσης πολλές φορές ροχαλίζω.Αλλά αυτό όταν είμαι άρρωστος και είναι βουλωμένη η μύτη μου. | |
|
| |
| Sleeping Time | |
|