| Sleeping Time | |
|
+44Autumn Princess Μιχαέλα_Diggory Evilittled3vil Vicky12 Μαρίνα.Potter kostasharry Martha_Loves_Ron lilwiz Perenelle Flamel Hermione Jean Granger Pesky_Pixie monicandler Damon Salvador Filius Flitwick marina forever Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore anton xert happy poster Scabior The Snatcher Beedle The Bard Albus Dumbledore Marlene McKinnon Snape Severus Snape Remus Lupin harry potter 10 Αλαφροπάτητος stacy_weasley Maria Lovegood Eλαφοκερατος Christine Tonks William Penn Βασουλα Μαγισσουλα Embereth pano$ Helga Hufflepuff Bellatrix Lestrange Salazar Slytherin Vicky_Diggory Elf in the forest Rowena Ravenclaw 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τρι Ιαν 18, 2011 4:32 am | |
| Μπρούμιτα με το ένα χέρι κατο από το μαξιλάρι | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Ιαν 23, 2011 12:05 pm | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Ιαν 23, 2011 3:34 pm | |
| εγω οχι.θελω να συνεχισω να ποσταρω | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Δευ Ιαν 24, 2011 1:02 pm | |
| υπνος και αλεξης πανε μαζι..να το ξερετε.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Δευ Ιαν 24, 2011 1:27 pm | |
| Σημερα ξυπνησα απ τις 6 μιση και στα αρχαια απολαυσα λιγα λεπτακια υπνου | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Δευ Ιαν 24, 2011 1:58 pm | |
| εγω ολη τη μερα χορτασα υπνο.εκανα μικρες παυσεις για να βγω στο διαλειμμα και συνεχιζα μετα απο αυτο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τετ Ιαν 26, 2011 11:54 am | |
| ωρα για υπνο..πολυ εμεινα με ανοιχτα τα ματια.. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Παρ Ιαν 28, 2011 12:35 pm | |
| μην κλεισεις τα ματια...ειναι κριμα..............μη αλεξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Σαβ Ιαν 29, 2011 3:35 am | |
| εγω πριν απο μια ωρα ξυπνησα,αλλα πριν απο 20 λεπτα τα ανοιξα τα ματια μου! | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Σαβ Ιαν 29, 2011 3:54 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Σαβ Ιαν 29, 2011 5:36 am | |
| εγω θελω να κοιμηθω μονο οταν γινω τοπ ποστερ!δλδ δεν θα κοιμηθω ποτε... | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Μαρ 06, 2011 4:22 am | |
| - Albus Dumbledore έγραψε:
- εγω θελω να κοιμηθω μονο οταν γινω τοπ ποστερ!δλδ δεν θα κοιμηθω ποτε...
ακομα ισχυει αυτο.ομως προς το παρον ας μεινω ξυπνιος αλλα ας κοιμαμαι τα βραδια | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Μαρ 06, 2011 9:55 am | |
| εγώ παιρνω το μαξιλάρι και ονειρα γλυκά | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Κυρ Ιουν 19, 2011 6:37 am | |
| Στο πλάι!!! Ειδικά με το μαξιλάρι μου αγκαλιά και σε δροσερά σεντόνια... | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Ιουν 23, 2011 12:16 pm | |
| Βασικά, αποφάσισα να γράψω τις συνήθειες ιδιοτροπίες. Καταρχάς, σπάνια μπορώ να κοιμηθώ αν έχει οποιαδήποτε μορφή φωτός, σε μεγάλο βαθμό. Άρα δεν κοιμάμαι ποτέ μεσημέρια, απογεύματα κλπ. Επίσης, δε μου αρέσει να κοιμάμαι σε τρένα, πλοία, αυτοκίνητα ή αεροπλάνα. Όποτε ταξιδεύω το μάτι γαρίδα πάντα! Επιπρόσθετα, μου αρέσει να αγκαλιάζω πάντα κάτι όταν κοιμάμαι. Συνήθως το μαξιλάρι μου, μετά έχω λογής ούχα ή τα ίδια μου τα σκεπάσματα. Μερικές φορές χρησιμοποιοώ και την ανιψιά μου που λατρεύει να κοιμάται μαζί μου :Ρ Τέλος, το καλό είναι πως πλέον εκτός από το να κοιμάμαι μόνο σε κρεβάτι, μπορω να κοιμάμαι και στην πράσινη πολυθρόνα πουφ μου. Yay. Αυτά μέχρι τώρα. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Δευ Ιουλ 11, 2011 9:10 am | |
| Δεν έχω ακθόλου ήρεμο ύπνο.Αλλά μ'αρέσει μπρούμητα και στα πλάι με μαξιλάρι.Δεν μ'αρέσει το ανάσκελα.Λατρευω τον ύπνο.Και γ'αυτό τον απολαμβάνω!!! | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Ιουλ 28, 2011 2:20 am | |
| εμενα με αρεσει στο πλαι και να ειμαι πανω στον τοιχο ( εεε δροσια κανει στον τοιχο)... | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Ιουλ 28, 2011 3:36 pm | |
| μπρούμιτα και ύπνος μεσα σε λίγα λεπτά. | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Ιουλ 28, 2011 9:34 pm | |
| υπνος να ναι και οπως να ναι | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Αυγ 04, 2011 6:52 am | |
| Στο πλάι, κουλουριασμένη (στάση εμβρύου). Και κατά προτίμηση με χαμηλή μουσική υπόκρουση. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Πεμ Αυγ 04, 2011 7:38 am | |
| Με τίποτα δεν μπορώ να κοιμηθώ ανάσκελα.Συνήθως στο πλάι ή μπρούμιτα, αγκαλιά με το ωραίο μου μαξιλάρι | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τετ Αυγ 17, 2011 12:07 pm | |
| συνήθως κοιμάμαι στο δεξί πλάι (προτιμώ να βλέπω τοίχο) με τα μαξιλάρια κ τα αρκούδια σε πολλή συγκεκριμένη θέση και πάντα θέλω σκέπασμα αλλιώς δε με παίρνει ο ύπνος | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τετ Αυγ 17, 2011 12:57 pm | |
| Μου αρέσει μπρούμιτα και δεξια με μαξιλάρι χωρίς αρκουδάκια αν και κοιμάμαι με την μικρή μου αδεφή γιατί φοβάται νόνη τη[έχω δικό μου κρεβάτι και δωμάτιο]αλλά η μικρά φοβάται και θέλει κάποιον να είναι μαζί της.... | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Παρ Αυγ 19, 2011 3:03 am | |
| Για καποιο λογο φοβαμαι να κοιμηθω ανασκελα.Νοιωθω εκτεθημενη σε ποιος ξερει τι Παντα μπρουμυτα ή σε εμβρυακή σταση, αλλα συνηθως μπρουμυτα | |
|
| |
lilwiz Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Ραβδί 20 εκατοστών, ευκαμπτό, με πυρήνα απο τρίχας θέστραλ και ξύλο από άγνωστο μαγικό δέντρο στη Βουλγαρία. Ειδικο για μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Sleeping Time Τετ Σεπ 07, 2011 7:12 am | |
| Συνηθως στο πλαι, μερικες φορες μπρουμυτα, σπανια ανασκελα... | |
|
| |
| Sleeping Time | |
|