| Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού | |
|
+11Ronerm Scabior The Snatcher nektarios8 Josh Farro HERMIONE nickpap Christine Tonks Elf in the forest Perenelle Flamel Eλαφοκερατος Salazar Slytherin 15 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Σαβ Αυγ 28, 2010 3:37 am | |
| Το εχετε διαβασει ? Ποια η γνωμη σας !! Εδω θα συζηταμε τα παντα γυρω απο το πρωτο βιβλιο της τριλογιας. | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Σαβ Αυγ 28, 2010 3:39 am | |
| Μα φυσικα και το εχω διαβασει!! Το εχω δει κιολας!! Μιλαμε για μια επικη τριλογια τιτανομεγιστης φαντασιας!! Θεος ο Τολκιν! ΑΠΛΑ!
Μα φυσικα και το εχω διαβασει!! Το εχω δει κιολας!! Μιλαμε για μια επικη τριλογια τιτανομεγιστης φαντασιας!! Θεος ο Τολκιν! ΑΠΛΑ!
Εdited by Salazar Slytherin.Απαγορευεται το χρωμα στα απλα ποστ
| |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Πεμ Σεπ 16, 2010 9:44 am | |
| εγω δυστυχως οχι! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Πεμ Σεπ 16, 2010 10:47 am | |
| τερχα και διαβασετο τοτε!!! Τι καθεσε?? | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Σαβ Σεπ 18, 2010 5:51 am | |
| Την ταινια την εχω δει και την λατρεψα Βεβαια το βιβλιο το δανειστηκα και ξεκινησα νατο διαβαζω αλλα ηταν πολυ κουραστηκο... Το βαρεθηκα σχετικα γρηγορα... | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Κυρ Νοε 14, 2010 8:51 am | |
| πάρα πολύ ωραίο βιβλίο...τέλειο αλλά και ή ταινία το ίδιο | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Κυρ Νοε 14, 2010 1:09 pm | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Κυρ Νοε 21, 2010 6:59 am | |
| Μου δανείσει δυο (δεν ξέρω ποια) ένας γείτονάς μου (επίκουρος καθηγητής της Βυζαντινολογία, φίλος με τον Χάρη Ρώμα [ο γείτονάς μου του τα έλεγε :Ρ]) , αλλά δεν τα διάβασα. Του τα έδωσα! | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Παρ Ιαν 14, 2011 9:07 am | |
| | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Κυρ Ιαν 23, 2011 1:48 pm | |
| ναι..απο τη βιβλιοθηκη της γειτονιας..καλο ειναι .. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Πεμ Μάης 19, 2011 2:54 am | |
| Έχω να πω 3 λέξεις!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Παρ Ιουλ 29, 2011 4:06 am | |
| πολύ ωραία βιβλία όλα τους. δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Τετ Αυγ 17, 2011 12:42 pm | |
| Εξαιρετικό όπως και όλη η τριλογία και τα παρεμφερή (Σιλμαρίλλιον,Χόμπιτ,κλπ) Ανώτερη όλων των συγγραφέων φανταστικών κόσμων η γραφή του,ώριμη που καταφέρνει να πλάσει έναν ολόκληρο κόσμο και μια μυθολογία κυριολεκτικά απ'το μηδέν. Πρώτα είδα τις ταινίες που με προκάλεσαν να διαβάσω τη σειρά κι απλώς μαγεύτηκα.Πάντως και οι ταινίες είναι πολύ καλές σε σχέση με τα βιβλία. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Παρ Οκτ 07, 2011 11:39 am | |
| | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού Πεμ Ιουλ 05, 2012 1:38 am | |
| Το ξεκίνησα αλλά οι περιγραφές με κουράζουν Και κάθε 2 σελίδες βάζει τραγούδια,έλεος δηλαδή.Πάντως συμπάθησα τον Άραγκορν | |
|
| |
| Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Η Συντροφια του Δαχτυλιδιού | |
|