| Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι | |
|
+9Ronerm Scabior The Snatcher HERMIONE Josh Farro Rowena Ravenclaw Gellert Grindelwald Elf in the forest Perenelle Flamel Salazar Slytherin 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Σαβ Αυγ 28, 2010 3:39 am | |
| Δευτερο βιβλιο της σειρας του Αρχοντα των Δαχτυλιδιων
Σε αυτο το τοπικ θα συζηταμε τα παντα γυρω απο το συγκεκριμενο βιβλιο | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Σαβ Αυγ 28, 2010 5:00 am | |
| ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!Ειληκρινα δεν μπορω να το περιγραψω!!!!Ενα μονο εχω να πω!!!!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΟΜΠ,ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΟΥΛΙΑΝΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛΟΥΜ!!!!! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Τρι Σεπ 07, 2010 11:38 am | |
| εγω δεν το εχω διαβασει αλλα εχω δει την ταινια!! πολυ ωραιο! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Τρι Σεπ 07, 2010 11:39 am | |
| Και εγώ! Ενδιαφέρον είναι! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Τρι Σεπ 07, 2010 11:48 am | |
| ΤΕΛΕΙΟ...το έχω διαβάσει φυσικά....σαν ταινία μου άρεσε επίσης......... αν και οπως παντα ειχαν παραλειψει χιλιαδες πραγματα.... | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Τετ Σεπ 08, 2010 8:55 am | |
| Δεν έχω αξιωθεί ποτέ να τα διαβάσω ούτε βα δω τις ταινίες. Αξίζουν; | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Τετ Σεπ 08, 2010 8:56 am | |
| Αν αξιζουν!!!!! Εγω προσωπικα θα εδινα και τη ζωη μου για αυτα!!!!! Αδικα ο Τολκιν λεγεται ο "παππους" της φανταστικης λογοτεχνιας!!!! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Τετ Σεπ 08, 2010 8:57 am | |
| | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Πεμ Σεπ 09, 2010 1:54 am | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Γιατί αδικα;
Ρητορικη ερωτηση ηταν χεχεχε Τρεχα να τα διαβασεις!!!!!!!!!! Οπως λεει και ο Σαλαζαρ!!! | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Δευ Νοε 15, 2010 5:24 am | |
| | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Κυρ Ιαν 23, 2011 1:50 pm | |
| | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Πεμ Μάης 19, 2011 2:55 am | |
| Παιδιά αυτό το βιβλίο είναι just perfect! Μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω διαβάσει 2 φορές! | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Παρ Ιουλ 29, 2011 4:06 am | |
| πολύ ωραία βιβλία όλα τους. δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Τετ Αυγ 17, 2011 12:44 pm | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι Παρ Οκτ 07, 2011 11:38 am | |
| | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
| Άρχοντας των Δαχτυλιδιών-Οι δύο πύργοι | |
|