| Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας | |
|
+48kostasharry eliza black Hermione*Granger Penelope Clearwater Martha_Loves_Ron Bellatrix Lestrange-Black Μαρίνα.Potter Scottland VampireArwen half-blood prince Electra Black Gellert Grindelwald AvadaKedavra panos theo marina forever Ζarroc Damon Salvador Filius Flitwick Perenelle Flamel Mia Melanie Hawkins Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore anton xert Scabior The Snatcher happy poster Ronerm Albus Dumbledore Beedle The Bard nickpap Lily Luna Potter Weasley Snape Severus Snape Lina_Potter Remus Lupin harry potter 10 Autumn Princess Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα pano$ Rowena Ravenclaw Vicky_Diggory Christine Tonks LiLyBlack Bellatrix Lestrange Fleur Delacour Elf in the forest Helga Hufflepuff stacy_weasley 52 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Δευ Αυγ 30, 2010 5:55 pm | |
| εκτος απο την οικογενεια μας ολοι πιστευω εχουμε ενα πραγματικα σημαντικο ατομο στη ζωη μας... ενα φιλο, εναν ερωτα ή ακομα και καποιο αγαπημενο καθηγητη που μας εχει σταθει σαν γονιος....
εσενα ποιο ειναι το πιο σημαντικο σου ατομο? για ποιον θα αλλαζες τον τροπο που γυρναει η γη απλα για να τον δεις να χαμογελαει? | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Αυγ 31, 2010 1:20 am | |
| Για τους φίλους μου!!! Όλοι μου έχουν σταθεί τόσο πολύ,που θα μπορούσα να κάνω τα πάντα γι'αυτούς!!! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Αυγ 31, 2010 1:22 am | |
| κι εγω για τους φιλους μου! δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτους! | |
|
| |
Fleur Delacour Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Καρυδια 30 εκ. με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Αυγ 31, 2010 1:48 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Αυγ 31, 2010 4:17 am | |
| το πιό σημαντικό άτομο για εμένα εκτώς από τους γονείς μου και την αδερφή μου είναι ένας που είναι υπέροχο άτομο!!! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Αυγ 31, 2010 5:40 am | |
| εμενα η κολλητη μου ελπιδα εσενα ειναι αυτος που φανταζομαι? | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Αυγ 31, 2010 5:50 am | |
| | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Σεπ 19, 2010 7:09 am | |
| οι κολλητοι μου! κ κυριως η κολλητη μου, με την οποια ειμαστε σαν αδερφια! κ φυσικα ο ερωτας μου που ηρθε χωρις να το περιμενω! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Σεπ 19, 2010 9:01 am | |
| Εγω απο την αλλη δεν εχω καποιον φιλο που θα μου συμπαρασταθει σε καμια δυσκολη στιγμη σαν την μητερα μου... Οτι και να κανεις το αιμα νερο δεν γινεται...
Εχω γενικα απογοητευτοι απο τους φιλους... Κανεις τα παντα για αυτους και εκτος το οτι δεν σου λενε ουτε ενα ευχαριστω οταν εχεις εσυ προβλημα δεν στην ανταποδηδουν (αυτο τουλαχιστον εχω παθει εγω...)
Για να ειμαι και στο θεμα του τοπικ λεω πως ο πιο σημαντικος ανθρωπος στην ζωη μου ειναι η μητερα μου... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Σεπ 19, 2010 9:41 am | |
| - LiLyBlack έγραψε:
- οι κολλητοι μου! κ κυριως η κολλητη μου, με την οποια ειμαστε σαν αδερφια! κ φυσικα ο ερωτας μου που ηρθε χωρις να το περιμενω!
+1 | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Σεπ 19, 2010 9:47 am | |
| - Christine Tonks έγραψε:
- Εγω απο την αλλη δεν εχω καποιον φιλο που θα μου συμπαρασταθει σε καμια δυσκολη στιγμη σαν την μητερα μου... Οτι και να κανεις το αιμα νερο δεν γινεται...
Εχω γενικα απογοητευτοι απο τους φιλους... Κανεις τα παντα για αυτους και εκτος το οτι δεν σου λενε ουτε ενα ευχαριστω οταν εχεις εσυ προβλημα δεν στην ανταποδηδουν (αυτο τουλαχιστον εχω παθει εγω...)
Για να ειμαι και στο θεμα του τοπικ λεω πως ο πιο σημαντικος ανθρωπος στην ζωη μου ειναι η μητερα μου... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...έχω δεί πολλά πράγματα...και όλα με έκαναν να πιστέυω οτι η μητέρα μου είναι το πιο σημαντικό άτομο για μένα.......Ποτέ δεν μπορεί η μητέρα σου να σε απογοητεύσει όπως μπορούν οι υποτιθέμενοι φίλοι σου.......κατι ξέρω που το λέω..... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Σεπ 19, 2010 10:39 am | |
| Όντως... Είναι ένα από τα μοναδικά άτομα που σ αγαπούν και θα σου συμπαρασταθούν χωρίς κάποιο κέρδος,μόνο και μόνο από αγάπη! Και τέτοιους ανθρώπους όσο και να ψάξεις στον κόσμο όλο δεν τους βρίσκεις! | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Σεπ 21, 2010 7:55 am | |
| | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Σαβ Σεπ 25, 2010 6:31 am | |
| πειτε τα καριτσια μανουλα ειναι και ξερω και δεν εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας.τωρα καταλαβαιβω την μαμα μου!!!!η οικογενεια μου φυσικα | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Δευ Οκτ 18, 2010 1:22 pm | |
| συμφωνω οτι οι μητερες ειναι απ τα λιγα πλασματα τα οποια δεν θα σε βλαψουν ποτε... αλλα μην αποριπτετε ετσι τους φιλους... δεν θα ειναι ολοι καλοι αλλα δεν θα ειναι και ολοι σκαρτοι... εχω ζησει κι εγω ΠΟΛΥ κακα πραγματα απο φιλους αλλα τωρα εχω γνωρισει απιτελους το ατομο που ειναι η ενσαρκωση της μαγειας στον κοσμο μου... την κολλητη μου... δεν ειναι τελεια(κανενας δεν ειναι τελειος ειδικα οι φιλοι) αντιθετως πολλες φορες της εχω πει οτι ευχαριστως θα κοπανουσα την ξεροκαφαλα της κατω αλλα εχουμε αποδειξει και οι 2 οτι δεν θα προδωσουμε ποτε η μια την αλλη.... | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τετ Οκτ 20, 2010 7:21 am | |
| οντως μερικοι φιλοι δεν ειναι τοσο καλοι οσο νομιζουμε αλλα στην δικια μου περιπτωση σημαντικο ατομο στην ζωη μου ειναι οι 2 καλυτεροι μου φιλοι! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τετ Οκτ 20, 2010 11:10 am | |
| | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τετ Νοε 03, 2010 4:21 am | |
| | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Σαβ Νοε 06, 2010 6:18 am | |
| Για ένα συγκεκριμένο άτομο.... που δεν μου έχει χαμογελάσει σχεδόν ποτέ.. | |
|
| |
Lina_Potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο κλαδι ιτιας, 30 εκατοστων Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Σαβ Νοε 06, 2010 1:22 pm | |
| η οικογενεια μου και η κολλητη μου!(δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτη! ) | |
|
| |
Severus Snape Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Νοε 07, 2010 3:10 am | |
| Γενικα οι φιλοι και η οικογενεια μου | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Δευ Νοε 08, 2010 2:35 pm | |
| | |
|
| |
Lily Luna Potter Weasley Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τετ Νοε 10, 2010 5:34 am | |
| Την πνευματικη μου αδερφη... που ειναι κολιτη μου... και ειναι σαν αδερφη μου... και το μοναδικο ατομο που με καταλαβενει και με αγαπαει πραγματικα σε αυτην την ζωη | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τετ Νοε 10, 2010 5:35 am | |
| περισσοτερο και απο την μαμα σου? | |
|
| |
Lily Luna Potter Weasley Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τετ Νοε 10, 2010 5:41 am | |
| Ναι... πραγματικα περισσοτερο και απο αυτην... | |
|
| |
| Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας | |
|