| Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας | |
|
+48kostasharry eliza black Hermione*Granger Penelope Clearwater Martha_Loves_Ron Bellatrix Lestrange-Black Μαρίνα.Potter Scottland VampireArwen half-blood prince Electra Black Gellert Grindelwald AvadaKedavra panos theo marina forever Ζarroc Damon Salvador Filius Flitwick Perenelle Flamel Mia Melanie Hawkins Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore anton xert Scabior The Snatcher happy poster Ronerm Albus Dumbledore Beedle The Bard nickpap Lily Luna Potter Weasley Snape Severus Snape Lina_Potter Remus Lupin harry potter 10 Autumn Princess Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα pano$ Rowena Ravenclaw Vicky_Diggory Christine Tonks LiLyBlack Bellatrix Lestrange Fleur Delacour Elf in the forest Helga Hufflepuff stacy_weasley 52 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Παρ Νοε 12, 2010 11:30 am | |
| | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Νοε 16, 2010 10:40 am | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Ιαν 18, 2011 4:41 am | |
| Εκτως απο συγγενείς? Για τον καλυτερο μου φιλο και την καλυτερη μου φιλη. | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Παρ Ιαν 21, 2011 7:14 am | |
| Για τον κολλητό μου,που είμαστε σαν αδέρφια και λέμε ή σκεφτόμαστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ίδια πράγματα και για μία κοπέλα... | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Παρ Ιαν 21, 2011 7:17 am | |
| Η οικογένεια μου και οι φίλοι μου! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Παρ Ιαν 21, 2011 7:29 am | |
| Σωστά και για την οικογένεια,αλλά περισσότερο για τα δύο που ανέφερα πιο πάνω. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Ιαν 25, 2011 6:11 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Ιαν 25, 2011 7:08 am | |
| αμεσως στο πονηρο το μυαλο σου... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τετ Ιαν 26, 2011 11:50 am | |
| εσας ολο εκει ειναι το μυαλο σας..γεια σας παιδια.. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Παρ Ιαν 28, 2011 12:45 pm | |
| οχι,δεν μας εχεις ψυχλογησει..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Σαβ Ιαν 29, 2011 3:45 am | |
| Εννοείται οι φίλοι μου και η οικοηγέναιά μου.Αλλά πάνω και από τα δύο (ναι και από τηνοικογένεια)είναι η Όλγα!! | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Σαβ Ιαν 29, 2011 3:53 am | |
| | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Ιαν 30, 2011 1:25 pm | |
| η μαμα και ο μπαμπας εννοειτε ειναι πανω απο ολους.. | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Μαρ 06, 2011 4:20 am | |
| η μητερα μου κι η διονυσια.α!,και ο κολλητος μου ο ανδρεας. | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Μαρ 06, 2011 4:21 am | |
| η μητερα μου,ο πατέρας μου,το γατί μου κι η διονυσια.α!,και ο κολλητος μου ο ραφαήλ | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Σαβ Απρ 16, 2011 2:48 am | |
| ο σκύλος μου!!! άτομο είναι δεν ακούω κουβέντα! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Απρ 17, 2011 2:15 am | |
| ΕΓΩ - Σπόιλερ:
οι καλυτεροι μου φιλοι και τα δυο διδυμα ξαδελφια μου
| |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Πεμ Μάης 12, 2011 12:04 pm | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Δευ Ιουλ 11, 2011 11:59 am | |
| Στη ζωή μου πολύ σημαντικό ρόλο έχει παόξει ο Αστέριος Γκιζάρης και ο κ. Γιώργος.....Είναι δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα για μένα.... | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Ιουλ 31, 2011 3:10 am | |
| η οικογενεια μου και η κολλυτη μου. Θα μπορουσα να δωσω και τη ζωη μου γι'αυτους | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Ιουλ 31, 2011 4:23 am | |
| οι 2-3 πολύ καλοί μου φίλοι-αδέρφια! | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Ιουλ 31, 2011 6:30 am | |
| (ξερω οτι δεν λες εμενα!χαχαχα)τα δυο-τρια φιλαρακια μου και μετα η οικογενεια μου... | |
|
| |
Ζarroc Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο Καστανίας με πυρήνα απο φτερο Φοίνικα 21 εκ. Ευλιγιστο,Ανυπόταχτο .Ιδανίκο για Θεραπευτικά και Πτητικά Ξόρκια καθως και Ξορκια Φωτίας και Μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Κυρ Ιουλ 31, 2011 4:23 pm | |
| Το ιδιο πανω με τους προλαλησαντες! | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Σαβ Αυγ 06, 2011 2:14 pm | |
| 2 φίλες μου και μετά την οικογένεια μ..! | |
|
| |
panos theo Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κέδρος,με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου,35 εκατοστά,εύκαμπτο,ειδικευμένο στα δυνατότερα προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας Τρι Αυγ 16, 2011 11:40 pm | |
| | |
|
| |
| Το πιο σημαντικο ατομο στη ζωη σας | |
|