| Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου | |
|
+6Scabior The Snatcher Εκάτη LiLyBlack Βασουλα Μαγισσουλα Perenelle Flamel Rowena Ravenclaw 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Πεμ Σεπ 09, 2010 4:54 am | |
| Πολυ ομορφα παραμυθακια. Το αγαπημενο μου:Η τριχωτη καρδια του Μαγου | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Πεμ Σεπ 09, 2010 5:30 am | |
| Αχχ κι εμένα μου αρέσει αυτό αλλά το αγαπημένο μου είναι η Ιστορία των Τριών Αδερφών....κλασσικά... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Παρ Σεπ 24, 2010 6:37 am | |
| εμενα μου αρεσε η κρηνη της καλοτυχιας!!!! | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Τετ Δεκ 22, 2010 2:30 am | |
| | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Σαβ Δεκ 25, 2010 1:02 pm | |
| ειδικά τα σχόλια του Ντάμπλντορ είναι απίθανα | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Δευ Ιαν 24, 2011 4:10 am | |
| το εχω διαβασει..θαυματουργο..τελειο απλα.,, | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Κυρ Ιουλ 31, 2011 4:05 am | |
| Ναι, πολύ ωραίο! Καλή η σκέψη της Ρόουλινγκ να το βγάλει! Έχω χρόνια όμως να το διαβάσω και δε θυμάμαι πολλά! Πρέπει να το ξαναδιαβάσω άμεσα! | |
|
| |
Bella lestrange Δευτεροετής
Posts : 63 Join Date : 24/08/2011 Age : 27 Place : μεγαρο μαλφοι
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδί 19 εκατοστών, με ξύλο ελιάς και πυρήνα ητιάς, με καλές ιδιότητες στις κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Οράτιος Σλάγκχορν
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Παρ Αυγ 26, 2011 2:58 am | |
| Τελειο βιβλιο σε βαζει μεσα στον κοσμο της μαγειας.Το αγαπημενο μου παραμυθι ηταν ,φυσικα, η ιστορια των τριων αδελφων | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Παρ Νοε 18, 2011 10:16 am | |
| Πολύυυ ωραίο βιβλίο!! Το αγαπημένο μου: η τριχωτή καρδιά του μάγου. | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου Δευ Ιαν 30, 2012 11:54 am | |
| πολύ ωραίο βιβλίο! αλλά η αγαπημένη ιστορία συνεχίζει να είναι η ιστορία των τριών αδελφών!!! | |
|
| |
| Οι Ιστορίες του Μπίτλ του Βάρδου | |
|