| Τα κουλά της ημέρας!! | |
|
+18Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Albus P.W.B. Dumbledore Scabior The Snatcher Remus Lupin Albus Dumbledore Beedle The Bard nickpap aggpas Αλαφροπάτητος Maria Lovegood Vicky_Diggory Helga Hufflepuff Rowena Ravenclaw Christine Tonks Βασουλα Μαγισσουλα Perenelle Flamel 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Τα κουλά της ημέρας!! Τρι Σεπ 14, 2010 10:54 am | |
| Ακουσατε ή ειπατε κατι κουλο σημερα?? Εγω ακουσα αυτο απο την κολυτη μου: "Ναι καλος ειναι ο Αρχοντας αλλα το Λυκοφως ειναι πολυ καλυτερο" Τεζα εγω | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Σαβ Σεπ 25, 2010 9:50 am | |
| | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τρι Οκτ 12, 2010 3:30 am | |
| Μια φιλη μου: (βεβαια για πλακα το ειπε αλλα ειναι τελειος κουλο) Η γλαροσουπα φτιαχνετε απο γλαρο?? | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τετ Οκτ 13, 2010 7:24 am | |
| Λοιπόν......άκουσα ένα καλό....από ποιά λέξη βγαίνει το λαχανιάζω? και άλλο ένα...λέει ο θεολόγος: η γυναίκα πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό του άντρα γιατί είναι το πλευρό του....ρωτάει λοιπόν η διπλανή μου "Και με τους gay τι γίνεται??" και απαντάω εγώ η χαζή επηρεασμένη απο την χημεία"Τα πλευρά τους σχηματίζουν έναν ομοιοπολικό δεσμό υπάρχει συνεισφορά πλεύρων..." .....μπορεί εσάς να μην σας φαίνεται αστείο αλλά εμείς ξεκαρδιστήκαμε..... :crylaughing: | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τετ Οκτ 13, 2010 9:54 am | |
| Χαχαχαχαχα!!! Δε πάτε καθόλου καλά! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τετ Οκτ 13, 2010 12:17 pm | |
| ελεος!!!!! ειναι 2 ντοματες στον περιφερειακο και λεει η μια την αλλη -ε μ....α προσεχε!!!! -τι? .... φλατσ :crylaughing: | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Πεμ Οκτ 14, 2010 2:21 am | |
| Χαχαχα! Όντως,τελείως κουλό! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Πεμ Οκτ 14, 2010 11:55 am | |
| Στην ώρα των κειμένων τώρα... "Γεννήθηκε το 1968 και πέθανε την ημέρα των γενεθλίων του..." (λέει η κυρία) Και εγώ γράφω: "Γεννήθηκε το 1968 την ημέρα των γενεθλίων του" Έλεος ε? γεννήθηκε την ημέρα των γενεθλίων του! Τι προτώτυπό!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Οκτ 15, 2010 4:10 am | |
| που ειχες το μυαλο σου ginnaki?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Οκτ 15, 2010 4:19 am | |
| Χαχαχαχα! Η σωστή απάντηση ποια ήταν τελικά; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Οκτ 15, 2010 4:20 am | |
| το 1968!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Οκτ 15, 2010 4:28 am | |
| Δεν εννοώ αυτό... Εννοώ ποιος άνθρωπος ήταν...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Οκτ 15, 2010 4:34 am | |
| | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Οκτ 15, 2010 6:15 am | |
| Κουλόσ την κολλητή μου: "Θα είμαι παντρεμένη,αφού παντρευτώ" Βγάζει κάποια λογική όμως. Πρώτα παντρεύεσαι και μετά είσαι παντρεμένος | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Οκτ 15, 2010 11:06 am | |
| ^χαχαχα!!! Οντως υπαρχει καποιο λογικη ομως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Σαβ Οκτ 16, 2010 12:04 pm | |
| | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Οκτ 22, 2010 8:39 am | |
| εμενα ο μαθηματικος μου προχθες πηρε την καρεκλα του και ηρθε κι εκατσε διπλα μου κι αρχισε -ε τι νεα ρε φιλε μου? - μια χαρα κυριε εσεις? -να δες προσπαθουμε να λυσουμε μια ασκηση και ο συμμαθητης σου κανει μιση ωρα -αχαα οοοκεεει -η οικογενια? -τελεια μετα σηκωστηκε κι εφυγε ο τυπος ειναι εντελως | |
|
| |
aggpas Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Κυρ Νοε 14, 2010 12:45 pm | |
| Αλαφροπάτητος έγραψε: εμενα ο μαθηματικος μου προχθες πηρε την καρεκλα του και ηρθε κι εκατσε διπλα μου κι αρχισε -ε τι νεα ρε φιλε μου? - μια χαρα κυριε εσεις? -να δες προσπαθουμε να λυσουμε μια ασκηση και ο συμμαθητης σου κανει μιση ωρα -αχαα οοοκεεει -η οικογενια? -τελεια μετα σηκωστηκε κι έφυγε
τέλειο | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Δευ Νοε 15, 2010 11:50 am | |
| είναι ανέκδοτο αλλά δεν βαριέσαι;
-τα έμαθες;ο ποιο σοφός άνθρωπος του κόσμου άρχισε να κουφαίνετε
-τι του φαίνεται;
| |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τρι Ιαν 18, 2011 2:11 am | |
| Όλοι μαζί τα φάγαμε (Το άκουσα χ8ες, για πολλοστή φορα) | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Ιαν 21, 2011 3:24 pm | |
| Ιστορία ολόκληρη.Λέει ένας συμμαθητής μου (έχει μείνει μια χρονιά) στην κοπέλα που μου αρέσει: -Όλγα (2,3 φορές) Γυρνάει και της κάνει ο Χρήστος(έτσι τον λένε) -Αυτός εδώ σε θέλει,δείχνοντας εμένα -Κι εγώ τον θέλω,του απάντησε η Όλγα.
Κουλό,ε?Είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν το εννοούσε.Αν και πολύ θα το'θελα. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Σαβ Ιαν 22, 2011 8:44 am | |
| Θεοκουφο.
Ρωτα την ανα το εννοούσε | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Σαβ Ιαν 22, 2011 1:00 pm | |
| Λίγο δύσκολο αν σκεφτείς ότι μόλις έκλεισε τα 15,δηλαδή έχουμε 2,5 χρόνια διαφορά.Μην γελάσεις μόλις δεις την διαφορά!
Γλίτωσα το Καραμανδάνειο,αν και τελικά θα ήθελα να πάω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Κυρ Ιαν 23, 2011 4:17 am | |
| Κοιμπομουν και ξαφνικ κατι αρχιζει να βαραει. ΝΤΑΠ ΝΤΟΥΠ ΝΤΑΠ ΝΤΟΥΠ. Πεταγομαι εγω, τελως παντων ξυπνησα. Μετα απο λιγο τα ιδια. Δεν δινω σημασια. Εμαθα πριν απο καμια ωρα τι ηταν. Ο αδελφος της κουφης που μενει απο κατω μας, βαρουσε την πορτα με το μπαστουνι του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Κυρ Ιαν 23, 2011 4:58 am | |
| Την έβλεπα όλο το βράδυ στον ύπνο μου. | |
|
| |
| Τα κουλά της ημέρας!! | |
|